Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Sklep ogólnie smierdzi fake'm. Data założenia po nipie w tamtym miesiącu recenzje jakby kupione i co najlepsze... W regulaminie pisze że są dwie opcję płatności dostępne. Przy odbiorze lub płatność z... Toon meer

Bedrijfsgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

1,3

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Zakupiłam domek ,zjeżdzalnie i…

Zakupiłam domek ,zjeżdzalnie i piaskownice w twoje okazje.pl, przed zakupem dzwoniłam i pytałam o kolor,pan odpowiedział że tylko seledynowe,kupiłam za 299.0 w promocji - 40 % ,po tygodniu _brak paczki-dzwoniłam telefon odłączony ,email nie może być dostarczony,OSZUSTWO zgłosiłam na policję,...

7 juni 2024

Ja również jestem poszkodowana

Ja również jestem poszkodowana. Kupiłam prawie dwa tygodnie temu trampolinę za 399 złotych i nadal cisza. Telefonu oczywiście nie odbierają na maila nie odpowiadają. Firma widmo.

oszustwo

Wygląda na to, że ja też dałam się oszukać. Zamówienie ( na szczęście tylko na 21zł) z 9.06.24, potwierdzenie przyszło na maila i ... kontakt się urwał. Mój mail do nich nie mógł zostać dostarczony, strona się już też nie wyświetla.
Zastanawiam się, czy iść z tym na policję, bo z taką kwotą to mnie wyśmieją.

Oszustwo

Witam.
Też dałem się oszukać zakupiłem 2 baseny za łączną kwotę 6 tyś zł. Brak towaru po tygodniu czasu. Zgłaszam jutro na policję jak by ktoś był zainteresowany może pozew zbiorowy.
martyna.ang06 reszta adresu @gmail.com
Adresu nie mogłem opublikować w całości stąd rozdzielenie adresu.

Oszustwo!!

Oszustwo!!! Zamówiłam huśtawkę ogrodową 09.06.2024r. i wygląda, że pieniędzy już nie odzyskam. Brak jakiegokolwiek kontaktu z firmą.

Uwaga oszuści!!!!!!

W regulaminie sklepu napisane że można kupić za pobraniem. Wrzuciłem dwa produkty o łącznej wartości 7438 zł do koszyka. Przychodząc dalej musiałem zatwierdzić podając adres przesyłki i wszystkie dane niezbędne do zakupu aż do momentu gdy wyszła mi płatność. Wyświetliła się tylko możliwość wpłacenia przelewem, blikiem i tak dalej bez pobrania. Coś mnie tknęło. Zadzwoniłem na numer kontaktowy który nie działał. Napisałem maila w którym napisałem że numer nie działa i poprosiłem o kontakt w celu dokończenia transakcji ustalenia płatności i tym podobnych, poczekałem do następnego dnia. Następnego dnia próbowałem skontaktować się kilka razy na telefon aż w końcu przez stronę wysłałem wiadomość. Nadal wszystko nie działało. Stwierdziłem że to są pieprzenie oszuści i na szczęście nie wpłaciłem kasy przez jeszcze 2 dni strona działała i próbowałem znaleźć sposób na kontakt aż strona przestała działać całkowicie. Dodatkowo w regulaminie było napisane że można w ciągu dwóch tygodni zrezygnować, teraz nawet nie można tego zrobić. Dodatkowo powiem tylko że zdjęcia produktów nie pasowały delikatnie z opisem co wskazywało na to że są po prostu zeskanowane od innego sprzedawcy i na Google maps sprawdziłem adres i było był to garaż pod mieszkaniem. Mam nadzieję że ci co zostali oszukani odzyskacie pieniądze a te ....... za to zapłacą.

Również padłem ofiarą oszustwa

Również padłem ofiarą oszustwa. Na całe szczęście porobiłem wszystkie screen’y i zgłosiłem już we wtorek sprawę na Policji. Spisali jedynie notatkę, bo ich zdaniem, prokurator, który weźmie sprawę może stwierdzić że 4 dni po zamówieniu to za mało aby mówić o oszustwie… jutro jadę dostarczyć wszystkie zebrane materiały i zobaczymy czy uda się odzyskać 270 zł… nie sądziłem że coś takiego mnie w życiu spotka ale nauczka już jest na całe życie. Liczę że pozostała reszta również odzyska swoje :)

8 juni 2024

Oszusci

Zamówiłem towar 9 czerwca opłacony do tej pory nie ma towaru ani kontaktu ze sprzedawcą zgłaszam sprawę na policję i zachęcam resztę do tego samego może wtedy większą szkodliwość czynu i może wtedy poniesie konsekwencje

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

TwojaOkazj.pl za towar zapłaciłem i tyle.

TwojaOkazj.pl za towar zapłaciłem i nie dotarł, brak kontaktu. Co na to Ceneo , jeszcze nie otrzymałem odpowiedzi na e-mail. Telefonicznie poinformowano mnie że sklep jest już zablokowany i pozostaje mi tylko policja. Po przeczytaniu opinii "...................!!! . Zgłaszam na policję.

14 juni 2024

Oszukana

Również zrobiłam zamówienie na twojaokazja.pl tydzień temu 7 czerwca paczki nie ma do dziś. I zorientowałam się po mailu że nie ma podanych danych tylko numer przesyłki.

14 juni 2024

Nie otrzymałam zamówienia

Również nie otrzymałam zamówionego grila. Brak odpowiedzi na maile, brak kontaktu z firmą. Czy ktoś zgłosił sprawę na policję? Powinniśmy złożyć pozew zbiorowy.

5 juni 2024

Is dit jouw bedrijf?