Fijne opleiding 'Photoshop voor marketeers' gevolgd bij Michael, zeer goede tips & tricks meegekregen waar ik meteen mee aan de slag kan om mooie beelden te maken.
Last-minute hadden we nog een graficus nodig om mij te vervangen tijdens mijn (zomer)vakantie. Deze communicatie verliep super vriendelijk, snel en overzichtelijk. Met andere woorden; jullie wi... Toon meer
Meer dan 75 designers geven op kantoor bij de klant of remote visueel vorm aan verhalen. Bovendien beschikt Typografics over een inhouse design studio, net als een Academy waar 9 ervaren trainers hun kennis delen aan vormgevers en marketeers. Typografics staat voor een sterk team met een herkenbare stijl. Contacteer ons gerust met je vragen.
Zwaarveld, 9220, Hamme, België
- 052 41 45 65
- info@typografics.be
- typografics.be
creative briefing
Leuke, leerrijke opleiding. Ideaal om met een creatief team te volgen!
Vijf sterren voor de Talent Academy
Ik heb het voorbije jaar heel wat kennis opgedaan bij de Talent Academy. Het is een professionele organisatie met stuk voor stuk mensen aan boord die de kennis hebben en deze ook kunnen overbrengen. De jaaropleiding is ideaal om je huidige skills bij te schaven en ook nieuwe programma's te ontdekken.
Een absolute aanrader voor wie zich wil bijscholen op grafisch vlak!
Opleiding Photoshop is een meerwaarde!
Enthousiaste lesgevers en een zeer interessant aanbod!
Heel vriendelijk van begin tot einde. Goede begeleiding en doordat het steeds kleine groepen zijn is er voldoende ruimte voor extra vragen of begeleiding. Ik heb al enorm veel bijgeleerd en kijk uit naar de volgende opleiding!
Een absolute aanrader!
Zeer vriendelijke en behulpzame lesgevers, met veel kennis, waardoor de opleiding en het leren zeer vlot, professioneel en aangenaam verliep. Een absolute aanrader!
Duidelijke en gestructureerde custom…
Duidelijke en gestructureerde custom opleiding: 'basic to advanced AE', genoten. Alle vragen worden met de nodige aandacht correct en perfect beantwoord.
Zeker warm aan te bevelen!
Een zeer professionele opleidingsverstrekker. Zowel inhoudelijk als in hun klantvriendelijkheid. Hoog cursusniveau en zeer praktijkgericht. Een absolute aanrader.
Heel goede opleidingen van mensen met…
Heel goede opleidingen van mensen met bakken ervaring in het werkveld.
Fijne ervaring en aangename opfrissing…
Fijne ervaring en aangename opfrissing van de basis van indesign, photoshop.
Praktische voorbeelden en duidelijke aanpak.
Eubelius & Typografics
Very good experience with this very professional agency !
Interessante opleidingen op een…
Interessante opleidingen op een aangename locatie met performant materiaal.
Altijd de beste opleidingen bij…
Altijd de beste opleidingen bij Typografics!
Lesgevers met passie en 'mad skills'.
De voorbije lessen waren alvast een goede opfrissing van reeds gekende tools en een fijne uitbreiding met extra adobe skills. (Crossmedia traject)
Het is trouwens ook een verademing om in het charmante letterkabinet te vertoeven. Aan gepassioneerde mensen geen tekort, dat voel je meteen!
Wat een fijne samenwerking
Wat een fijne samenwerking! Correcte werkwijze en snelle opvolging. Een hele goed partner om mee samen te werken
Opleiding Photoshop was zeker geslaagd
Alles was heel mooi en verzorgt. Ik ben goed ontvangen door een open en aangenaam team. De lesgever gaf u echt tijd om alles op uw tempo te verwerken. Ook konden er veel vragen gesteld worden en werd je persoonlijk geholpen als je met een probleem zat.
Hele fijne kennismaking met de nieuwe…
Hele fijne kennismaking met de nieuwe print manager. Heb er alle vertrouwen in dat de goede samenwerking feilloos zal doorlopen.
Beste
Beste
Ik wil dit zeker aanbevelen aan anderen.
Goede services en fijne samenwerking
zeer goede opvolging
tot nu zeer goede opvolging na vraagstelling, geen problemen.
Uitstekende service!
Uitstekende service!
Duidelijke communicatie
Regelmatig op de hoogte houden van het verloop van het project
Mooi werk
Binnen de deadline