UBN Uitzendbureau - UBN Utrecht Reviews 33

4,4

Biltstraat 22A, 3572 BB Utrecht, NL

Ubn regelt snel en baan voor je die bij je profiel past, het is en goede Uitzendbureau met leuke personeel en veel Vacatures. 😎

• Biltstraat 22A, 3572 BB, Utrecht, Nederland

• 0302714717

4,4

Uitstekend

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Zeer positieve ervaring

Zeer positieve ervaring. Kon er snel terecht in Utecht. De zelfde dag een reactie gehad en toen gelijk een nieuwe optie aangeboden gekregen. Diezelfde middag een sollicitatiegesprek ingepland en 2 dagen later al aan het werk

13 april 2026

Antwoord van UBN Uitzendbureau - UBN Utrecht

Wat een mooie review, dankjewel! Super om te horen dat alles zo snel en soepel is verlopen. Daar worden wij ook blij van. Veel succes met je nieuwe baan! 💪

Dit bedrijf is erg goed en geschikt…

Dit bedrijf is erg goed en geschikt voor iedereen. Zelfs toen ik begon, sprak ik de taal nog niet vloeiend, maar ze behandelden me vriendelijk en nu heb ik alles geleerd. Ik ben dankbaar voor jullie vriendelijkheid en de goede behandeling van jullie medewerkers.

25 januari 2026

Antwoord van UBN Uitzendbureau - UBN Utrecht

Bedankt voor je mooie review! 🙏
Fijn om te horen dat je je welkom en goed geholpen voelde, ook toen de taal nog lastig was. Geweldig dat je zoveel hebt kunnen leren. Dank je wel voor je vertrouwen in UBN Uitzendbureau!

Solicitatie

Hoi ik hen 4a5 weken geleden contact gehad met sophia voor een gesprek over vacatures in soesterberg maar ik heb verder van jullie niks meer gehoord, wat ik wel een beetje jammer vind

15 september 2025

Antwoord van UBN Uitzendbureau - UBN Utrecht

Bedankt voor je bericht en je geduld. Wat jammer om te horen dat je niets meer van ons hebt vernomen. Dat is niet zoals het hoort. We nemen contact met je op om dit goed op te pakken.

UBN komt te hulp wanneer u het nodig…

UBN komt te hulp wanneer u het nodig heeft. De diensten van UBN zijn echt goed

3 juli 2025

Antwoord van UBN Uitzendbureau - UBN Utrecht

Precies waar we het voor doen! 💼 Altijd klaar om te helpen wanneer het ertoe doet. Bedankt voor je vertrouwen in UBN!

Ze helpen je met persoonlijke dingen…

Ze helpen je met persoonlijke dingen als je hulp nodig hebt of vragen stelt, dus het is geweldig om met hen te werken. Ze verdienen echt lof en ik raad ze aan iedereen aan die geïnteresseerd is om met hen te werken je bent op de juiste plek bij ubn

26 april 2025

Antwoord van UBN Uitzendbureau - UBN Utrecht

Wat een geweldige review; dank je wel! 😊 We vinden het belangrijk om niet alleen professioneel, maar ook persoonlijk te helpen waar we kunnen. Fijn om te horen dat dat zo gewaardeerd wordt. We dragen dit compliment met trots en blijven ons best doen. 💼🌟

Ubn regelt snel en baan voor je die bij…

21 maart 2025

Antwoord van UBN Uitzendbureau - UBN Utrecht

Wat een topper van een review! 😎 Fijn dat je onze snelheid, matches én het team waardeert. We doen het met plezier – bedankt voor je vertrouwen!

Ze bieden meer werk wat goed bij je past

Ze geven meer keuzen zodat je kan kiezen wat bij je past

27 januari 2025

Antwoord van UBN Uitzendbureau - UBN Utrecht

Dank je! We proberen er alles aan te doen om de juiste match te maken.

Toen ik op zoek naar een werk was

Toen ik op zoek naar een werk was, UBN heeft mij geholpen. UBN was heel snel om werk voor mij te vinden zodat ik kan beginnen in Nederland te leven. UBN was heel behulpzaam in alle kanten op het juiste moment.

3 juli 2024

Antwoord van UBN Uitzendbureau - UBN Utrecht

Wat een mooie review! Bedankt voor je positieve woorden.

Een slecht uitzendbureau

Ik had gesolliciteerd op een baan voor 3 vaste werkdagen, van 24 uur per week. Tot mijn verbazing kreeg ik een nul-uren oproepcontract. De medewerker had me daar tijdens het intakegesprek niets over verteld. Gelukkig heb ik altijd geleerd om nooit zomaar iets te tekenen en de voorwaarden eerst te checken. Ik heb mijn geboden nul-uren contract gecheckt met de voorwaarden pensioen van de CAO, de ABU (branche vereniging) inzake schriftelijke vermelding referentiekader van beschikbaarheid werkdagen in een nul-urencontract, en de Rijksoverheid inzake voorwaarden voor nul-uren contracten en tot mijn verbazing klopte mijn contract niet met deze voorwaarden (van hun eigen branche notabene). Dit heb ik aan de medewerker verteld, maar de medewerker gaf aan dat het wel klopte (zonder mij enig tegenbewijs te geven) en wilde niets veranderen aan het contract. Verder gaan met dit bureau was geen optie meer met het gevoel misleid en voorgelogen te worden en heb ik me maar teruggetrokken uit het hele sollicitatieproces. Zo zie je maar dat het altijd nuttig is een contract te controleren. Dit was voor mij een hele slechte ervaring en ik zal in ieder geval ook nooit meer solliciteren op een baan via dit bureau.

20 september 2024

Na een jaar lang keihard zwoegen in…

Na een jaar lang keihard zwoegen in weer en wind er binnen een dag (voor mn vakantie) er gewoon uitgeknikkerd. Zogenaamd op basis van verzuim (5x in 1 jaar) terwijl er anderen veel vaker en langer ziek waren.Of vaak te laat kwamen.
Geen communicatie niks,niet eens een face-to-face gesprek. Alleen slap gezwets dmv een telefoontje (ook nog eens na werktijd).

13 juni 2024

Antwoord van UBN Uitzendbureau - UBN Utrecht

Wat vervelend om te lezen dat je een slechte ervaring hebt met ons uitzendbureau. Weet dat wij er altijd voor open staan om je te ontvangen bij ons op locatie of voor verdere telefonische toelichting om de situatie te bespreken.

Het is uiteraard nooit de bedoeling geweest om het niet netjes af te sluiten. Wij wensen je een fijne dag.

Goede ontvangst

Goede ontvangst, intake gesprek naar aanleiding van een vacature; waar ik op dit moment werkzaam ben.

Wat dit bedrijf heeft goed gedaan is; dat de betreffende persoon, intercedente zich goed kon verplaatsen, inleven in mijn situatie; en bepaalde twijfels wegnam, door aan te geven; dat ik op de juiste vacature heb gesolliciteerd.

25 januari 2023

Nieuwe baan ;)

Ik kwam zonder afspraak binnen op zoek naar een baan als reachtruckchauffeur.na een gesprek meteen een mooie aanbieding en 2 dagen later aan de slag gegaan.

Aardige dames en lekkere koffie.

8 september 2022
Reviews in alle talen tonen. (33 reviews)