Det virket som det skule net og hente og fungeret efter beskrivelse. Super søde mennesker og godt med opdertering i løbet af festivalen omring aflevering og. Hjælp til opladning vi var super glade i... Toon meer
Super nem afhentning, og meget billig pris. Var nødt til ag leje et Gen4 batteri på Roskilde Festival, fordi at det Gen3 batteri der fulgte med ikke kunne swappes, men det var også billigt. Soundbokse... Toon meer
Vi udlejet Soundboks til Roskilde festival. Det var en rigtig god oplevelse at gøre det igennem udlejningsoundboks.dk. Det er meget nemt at afhente og aflevere ikke så meget besvær der. Dog var der no... Toon meer
Vi reservere en soundboks til Roskilde 2025, og den kunne vi allerede hente søndag lige ovre ved syd ingangen. Mega praktisk! Var selv i kontakt med Mikkel, som var super hjælpsom og svarede hurtigt... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Mangler du lyd til weekendens fest? Så lej en Soundboks hos os. Afhent i København, Århus, Aalborg, Odense m.fl. Vi er nr. 1 på Trustpilot (300+ anmeldelser)
Brammingegade 10, 2 tv, 2100, København Ø, Denemarken
- ms@udlejningsoundboks.dk
- udlejningsoundboks.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
God service og information om…
God service og information om afhentning og brug af boxen
Bruger gerne udlejningssoundboks igen! til min…
Jeg skulle bruge en soundboks til min fest en lørdag aften, og selvom der er opgivet udlejningspris fra dag til dag, var udlejeren venlig og fleksibel i forhold til, at boksen kunne hentes en dag i forvejen og afleveres om mandagen efter festen uden ekstra beregning. Der var også tid til instruktion i brug, da jeg hentede, og jeg fik oplader med, skulle batteriet (mod forventning) løbe tør for strøm undervejs. Søde mennesker og fin kommunikation pr sms både om afhentning og aflevering.
Godt og fleksibelt
Hurtig, nem og billig udlejning af soundboks i Aarhus. Jeg havde ingen problemer med selve højtaleren, og Mikkel var super fleksibel - både ift. afhentning og aflevering. Vil helt sikkert gøre brug af udlejningssoundboks en anden gang!
Hjælpsom og servicemindet
Hjælpsom og servicemindet. Fleksibel med ud og indlevering af udstyr.
Nem bestilling
Nem bestilling, afhentning og aflevering. Fungerer super godt.
Leje af Soundboks til Smuk fest 2024
Jeg lånte en Soundboks til Smuk fest. Der var super god service fra Mikkel som jeg lejede den af. Mega nemt med afhentning/aflevering og boksen levede op til alle krav. Alt i alt en meget god oplevelse som jeg klart kan anbefale!?
Fleksibel og ligetil
De var nemme at komme i kontakt med og gav mig mulighed for at afhente en anden dag, da det passede mig bedre. Boksen var i god stand, og spillede hele natten til festen.
Nemt, fleksibelt og billigt
Nemt, fleksibelt og billigt.
Vi havde brug for lidt fleksibilitet i forhold til afhentning og aflevering, og det blev klaret med et par sms'er uden ekstra beregning.
Perfekt til en havefest eller som i vores tilfælde et bryllup.
MIKKEL, ÅRETS CHAMP
Vores udlejer Mikkel var en kæmpe champ!
Vi havde nogle udfordringer med afhentning af de to soundboks vi havde bestilt, men dem fik Mikkel leveret uden problemer, selvom det ikke er en del af hans opgaver.
Lønforhøjelse til Mikkel!!!
Vi er 15 piger der ALDRIG vil købe…
Vi er 15 piger der ALDRIG vil købe herfra igen. Vi havde lejet en soundboks til smuk. Vi havde fået bekræftelse og betalt for den, men da det kom til dagen, fik vi en besked om at ordren ikke kunne findes i deres system. Så nu står vi på smuk uden soundboks…

Antwoord van Udlejningsoundboks
God oplevelse
Fedt vi kunne leje SOUNDBOKS hos jer Jakob vi hentede den hos var en mega flink fyr og forklarede hvordan det hele fungerede super godt 5⭐️
Rigtig god fleksibilitet i forhold til…
Rigtig god fleksibilitet i forhold til afhentning og aflevering!
Udemærket service og upåklagelig soundboks
Jeg kunne leje en soundboks tæt på mig, og den virkede upåklageligt. Kommunikationen ift. de spørgsmål jeg havde kunne dog have været lidt bedre, da jeg ikke umiddelbart fik svar, men blev sendt videre til besvarelse hos anden person. Afhentning af højtaleren var umiddelbart fleksibel, men dog afhængig af en privatperson.
Alt i alt fungerede det godt, og jeg vender gerne tilbage en anden gang.
Nem afhentning og god instruktion
Nem afhentning og god instruktion. Kan varmt anbefale Mikkel
En succes oplevelse
Har haft fornøjelsen af at låne 2stk. Soundboks til vores bryllup, af Alvin i Aalborg. Der var lidt tekniske problemer, men Alvin fandt i løbet af ingen tid en løsning og det hele klappede bare. Alvin har igennem hele forløbet været utrolig fleksibel, imødekommende og ydet en kundeservice der gør at der burde kunne gives 8 stjerner⭐️ Kan kun anbefale at leje soundboks til din næste begivenhed her!!!
Fremragende service
Vi manglede en Soundboks til et event, og fik leveret Soundboksen samme morgen, vi kontaktede Sofus. God kundeservice, hurtig levering og god Soundboks. Jeg vender helt sikkert tilbage som kunde! Fremragende service.
Det var en rigtig god oplevelse
Det var en rigtig god oplevelse, fik hurtigt svar hvis jeg havde spørgsmål omkring soundboksen😊
Upåklagelig service
Upåklagelig service. Ny soundboks, der levede op til det lovede.
Meget hjælpsom udlejer
Skulle for første gang leje en soundbites og lysbar.
Hjemmesiden er overskuelig og booking gik nemt.
Havde en fin kommunikation med udlejeren Mikkel. Ved afhentning tog han sig god tid til at forklare udstyret og bad mig endelig ringe hvis jeg havde flere spørgsmål eller problemer.
Hvis jeg skal bruge lyd og lys en anden gang vil jeg klart vende tilbage
Lees meer over geverifieerde reviews.