Psykiatrisk Klinik - Hornstrup & Gotfredsen  Reviews

1. GGZ-kliniek
  2. Geestelijke gezondheidszorg
  3. Psycholoog

Geschreven door het bedrijf

Hos os ved Psykiatrisk Klinik – Hornstrup & Gotfredsen, møder du mennesker, der møder dig, lytter til dig og ser dig. Vi gør os umage på at skabe et trygt rum, hvor ting kan siges højt, og hvor du bliver taget alvorligt – uanset om du kommer for udredning af ADHD, autisme, angst, depression, stress, traumebehandling, par- og relationsterapi eller noget helt andet. Vores udgangspunkt er at vi er "mennesker som møder mennesker". Ingen unødvendig teori, ingen afstand. Flere af vores patienter og samarbejdspartnere beskriver os som "uformelle professionelle", og at det betyder meget for deres oplevelse af tryghed og hjælp. Vi gør vores allerbedste for at hjælpe dig med at forstå det, der fylder allermest for dig, og giver konkrete greb, der kan bruges i hverdagen. Vores tilgang er menneskelig, faglig og respektfuld. Vi lover kun det, vi kan stå på mål for, og vi møder dig med nysgerrighed, ro og professionel integritet. Her handler det om mennesker – og om at skabe reel forandring, der kan mærkes. Herudover samarbejder vi også med virksomheder og organisationer, som ønsker hjælp til at arbejde målrettet og struktureret med Mental Trivsel og Sundhed hos dem. Dette kan både være på organisations- og individ niveau. Find os i: Fredericia, Vejen, Esbjerg, Kolding - og Odense coming up. Ræk endelig ud - vi ser meget frem til at hjælpe!

Contactgegevens

Goed

TrustScore 4 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

2 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har været lidt nervøs og skeptisk…

Jeg har været lidt nervøs og skeptisk gennem hele forløbet, men jeg må sige, at ved hver eneste kontaktflade, jeg har haft med nogen overhovedet inde fra klinikken, er jeg bare blevet mødt med forståelse, accept og professionalisme på et meget højt plan.

Der er gået to måneder fra, jeg tog kontakt til dem, til jeg sad med en færdig udredning og nu er i gang med medicinforløb ved dem. Og igen, der havde jeg også bange anelser for, hvordan det ville forløbe sig, men jeg er blevet positivt overrasket gang på gang.

Jeg ved godt, det er lidt dyrere at gå igennem det private, end det er at gå igennem det offentlige. Men hvis man kan finde pengene, så er det så meget værd at komme igennem og få en bedre hverdag.

Jeg sidder og skriver det her to og en halv måned efter, jeg gik i gang med forløbet ude ved dem og er startet på medicinforløb. Jeg kan mærke, at min hverdag begynder allerede at køre lidt mere smooth, selvom der selvfølgelig er lang vej igen. Vi har jo kun lige været i gang med medicinforløb en uges tid nu.

Men ud over det her, så da jeg snakkede med deres psykolog og psykiater, gik der nogle ting op for mig, som jeg faktisk først har fundet ud af nu her i forhold til selvtillid og selvværd, hvad forskellen er på de to, og hvad jeg måske skal arbejde med for at komme bedst videre i livet.

Så jeg glæder mig bare til resten af forløbet nu.

19 augustus 2026
Review zonder uitnodiging
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har fornøjelsen af at…

Jeg har fornøjelsen af at samarbejde med Psykiatrisk Klinik - Hornstrup & Gotfredsen

Man bliver mødt i øjenhøjde, lyttet til og taget alvorligt.
De har stor fokus på det hele menneske og tilbyder et godt og trygt rum.

Varmeste anbefalinger herfra.

3 augustus 2026