UgcFounder Reviews 13

4,5

1. Coach

Het UgcFounder programma is de enige en meest complete online training over het creëren van User Generated Content (UGC) & Product Videografie in Nederland en België! Wil je ontdekken hoe je financiële vrijheid kunt bereiken met alleen je telefoon door middel van het maken van 20 tot 30 seconden video's? In deze training leer je alles over het maken van short form-videos en content voor bedrijven, waar je honderden euro's op kunt verdienen per video. Het mooie is dat je geen specifieke voorkennis of ervaring nodig hebt. Iedereen kan meedoen en hier succesvol mee worden! Wij begeleiden je stap voor stap door ons programma en bieden je de mogelijkheid om tegelijkertijd te netwerken met gelijkgestemde individuen en potentiële klanten.

4,5

Uitstekend

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Wat mij betreft een dikke aanrader!

Wat heb ik veel geleerd!! Je word vanaf het begin stap voor stap goed begeleid. Er zijn elke week coaching sessies, ze zorgen zelf elke keer voor wisselende leerzame onderwerpen. Maar er word ook gevraagd naar wat wij nodig zijn. Er is een hele reeks aan leerzame video’s die je kan bekijken. Hier heb ik heel veel van geleerd. Je kan het zo gek niet bedenken of het word behandeld. Wat ik heel fijn vind is dat er altijd iemand is die je kan helpen. Zelf heb ik bijvoorbeeld 1 op 1 hulp gehad bij het online zetten van mijn website. Erg fijn dat hier tijd voor gemaakt word. Wat mij betreft een dikke aanrader!!

21 november 2023

UgcFounder veranderde mijn leven

In deze training leer je alle ins & outs van UGC! Ik kwam terecht in een geweldige community met allemaal gelijkgestemden die elkaar onwijs supporten! We leren van elkaar en de begeleiding van het UgcFounder team is geweldig! Het team is heel erg betrokken en ook super toegankelijk.

In juli 2023 ben ik begonnen aan dit avontuur en 60 dagen later sloot ik al mijn eerste branddeal! En dit is nog maar het begin. Ben benieuwd wat er allemaal nog meer op me te wachten staat.

Misschien twijfel je nog, net zoals ik in het begin. Het leek haast te mooi om waar te zijn. Maar serieus, ik nam die sprong en vond zelfs mijn passie dankzij UgcFounder! Dus stop met twijfelen en take that leap of faith!

UgcFounder is niet zomaar een community, het voelt oprecht als een familie!

Goede coaching

Goede wekelijkse coaching, met vragen kun je altijd bij het team terecht. Je krijgt echt support en dat is handig, zeker als je startende bent.

8 november 2023

Een tevreden UGC Founder review; De beste UGC Familie

Als lid van de UGC-Founder community vind ik het geweldig om mijn ervaringen tot nu toe te delen (3 maanden). Mijn start up van deze nieuwe manier om geld te verdienen voelde goed aan, immers wij maken dagelijks continue mond op mond reclame voor brands. Waarom niet eraan verdienen. De communicatie verloopt helder, ook in de Discord groep dankzij de toewijding van Mike en zijn team.

Een van de opvallende aspecten van deze ervaring is hoe goed ik geïnformeerd ben als lid, voor mij is het heldere, eerlijke communicatie. Hier wordt er al het nodige gedaan om de leden van informatie te voorzien om te slagen. Of het nu gaat om de branche, markttrends of het platform zelf, iedere week lees ik iets dat mij motiveert om door te zetten en mijn verdienpotentieel in de toekomst te maximaliseren.

Wat deze UGC Founder groep echter echt onderscheidt, is hun mentaliteit en ethos. In de UGC-Founder community is succes niet alleen een persoonlijke onderneming, maar een collectief verlangen. Het is hartverwarmend om te zien hoe iedereen oprecht wil dat het elkaar lukt. Het bevordert een omgeving van steun, aanmoediging en kameraadschap: een echt 'werk'-gezin.

Deel uitmaken van zo’n positieve en gedreven gemeenschap heeft mijn motivatie en vastberadenheid om mijn doelen te bereiken een boost gegeven. De gedeelde mindset en gunstige factoren binnen de groep inspireren mij voortdurend om mijn grenzen te verleggen en te streven naar perfectie.

Concluderend: als je op zoek bent naar een manier om geld te verdienen terwijl je deel uitmaakt van een hechte en bloeiende gemeenschap, raad ik je van harte aan om lid te worden van de UGC-familie. De oprichter en hun team hebben een platform gecreëerd dat je niet alleen alle benodigde hulpmiddelen en ondersteuning biedt, maar ook een gevoel van kameraadschap en gedeeld succes bevordert. Wil je meedoen - stuur een reply voor mijn linkje! Begin aan deze nieuwe reis - je eigen UGC succes wacht op je!

27 oktober 2023

Ontzettend waardevol! 🙌🏻

Ik ben ontzettend blij met de cursus van UgcFounder! Tot nu toe heb ik veel nieuwe dingen geleerd, leuke mensen leren kennen en al het een en ander bereikt aan samenwerkingen met bedrijven.

UgcFounder zorgt ervoor dat je elke dag weer opnieuw wordt gemotiveerd. Ze hebben een community gecreëerd waar iedereen elkaar helpt, feedback geeft en zijn/haar ervaringen en positieve resultaten deelt.

Mocht je willen starten met het maken van Ugc content, dan raad ik dit 100% aan!

1 november 2023

Mijn UGC Founder ervaring

Ik ben dankbaar dat ik deel mag uitmaken van de UGC Founder Family. Mike Yuen, onze coach, is werkelijk een meester in zijn vak, met een schat aan geduld maar deelt ook waardevolle tips om mijn groei te bevorderen. Het is een kans die ik iedereen gun, om te mogen leren en groeien binnen deze inspirerende gemeenschap.

1 november 2023

Wij zijn ontzettend blij en dankbaar

Wij zijn ontzettend blij en dankbaar dat UgcFounder op ons pad is terecht gekomen. Wij leren tijdens het coachingstraject van a t/m z hoe je het verschil kan maken ten opzichte van andere ugc creators (want die zijn er nu eenmaal).
Daarnaast is er wekelijks een coachingsessie en kunnen wij op elk moment van de dag onze vragen stellen aan de community en/of de coaches.

Het is de investering dubbel en dwars waard. Wij hebben nu een mooi fundament (praktisch en theoritisch) gezet en dat was niet gelukt zonder UgcFounder. Dankjewel, UgcFounder!

31 oktober 2023

UgcFounder is gewoon TOP!!

Ik kwam bij UgcFounder programma omdat ik op zoek was naar financiele vrijheid. Alles is gewoon top!! Je krijg een training, coaching en je maakt deel uit een een geweldige community met ontzettend leuke mensen die elkaar supporten en helpen. Heb je geen ervaring met Ugc? Geen probleem, had ik ook niet. Je leert alles van A tot Z, en nu ben ik zelfs een gecertificeerde Ugc creator geworden.

26 oktober 2023

UgcFounder is top

UgcFounder is top! Ik ben ontzettend blij dat ik deel uit mag maken van deze leuke community. Ik leer super veel en ik krijg alle hulp die ik nodig heb. Ook vind ik het heel fijn dat ik meteen kon beginnen met alles!

Een ervaring opzich!

UGC founder is voor mij een hele nieuwe ervaring waarvan ik zelf heel veel leer. Maar vooral van mezelf. Het geeft de drive om door te gaan!