Na het bestellen van een teddybeer met bloemen worden wij gebeld. Er blijkt een storing te zijn in de systemen. In het telefoongesprek worden onduidelijkheden nagevraagd om er voor te zorgen dat het... Toon meer
Ik heb hele goede ervaringen met het bedrijf. Even telefonisch overleggen is altijd handig omdat je niet weet of de bloemen in elk seizoen voorhanden zijn. Ik had een schilderij gestuurd die voorop de... Toon meer
We wilden voor de uitvaart van onze moeder per se zonnebloemen. Geen makkelijke opgave midden in de winter maar Uitvaart bloemist zorgde ervoor dat we zonnebloemen kregen. Echt super geregeld. Conta... Toon meer
Allemaal complimenten. Mooie verse bloemen. Perfect opgemaakt. Nog even telefonisch contact gehad . Zeer netjes geholpen in deze toch al moeilijke tijd. Mooi lint. Op tijd bezorgd. Dank jullie wel.
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Uitvaart Bloemist is de online rouwbloemenspecialist van Nederland. Via deze webshop kunt u de mooiste rouwarrangementen bestellen welke op ieder gewenst adres in Nederland worden bezorgd. Of het nu gaat om een bescheiden rouwboeket of een royale kistbedekking, Uitvaart Bloemist biedt u een grote diversiteit aan rouwbloemwerk in diverse maten en prijsklassen.
Julianalaan 67a, 2661EJ, Bergschenhoek
- 088 256 36 36
- info@uitvaartbloemistinmemoriam.nl
- uitvaart-bloemist.nl
Prima verzorgd en voldeed aan de verwachting.
Prima verzorgd en netjes en mooi boeket, op tijd bezorgd.
de rouwboeketten waren precies zo als we wilden
we waren zeer tevreden over de boeketten.waren goed op tijd bezorgd.aan te bevelen aan andere mensen.
prachtig boeket geleverd
Rouwboeket zag er prachtig uit met mooie linten voor weinig geld bezorging in overleg was helemaal top
Het kaartje was van het bloemstuk gevallen en werd bij toeval later teruggevonden
Vriendelijk
Rouwboeket
Mooi Rouwboeket, zag er verzorgd uit.
Makkelijk te regelen via internet.
Vergeleken andere niet duur.
Erg tevreden.
Het was perfect optijd geleverd
Het was een heel mooi bloemstuk
Mooi en fris
Bloemist belde nog even na of de bestelling juist was. Gelukkig dat ze dat deed, anders was er een veelkleurig boeket komen liggen (wat vast ook heel fraai geweest zou zijn) ipv wit met groen waar de voorkeur naar uitging. Het boeket werd erg fraai gevonden.
Mooi Boeket
Zeer mooi boeket, Naam was in bevestiging verkeerd gespeld, gelukkig goed gekomen op het uiteindelijke resultaat. Bedankt voor de service
Goede service, mooie bloemen, snel en vakkundig geregeld.
Het boeket dat we besteld hebben was mooi. Het is snel en zonder omkijken geregeld. HEt boeket is bij het uitvaartcentrum afgeleverd en bij de kist neergelegd. Dat is heel fijn dat je daar niet naar om hoeft te kijken.Ook was het boeket precies wat we besteld hadden en dus te herkennen in de bloemenzee.
HEt enige punt van verbetering is de ruimte op het kaartje en de handigheid van het bestellen via de tablet. Dat kostte wat moeite.
voorzorg
Geachte,
Gelijk nadat ik de bestelling had geplaatst werd ik gebeld om de bestelling door te nemen of alles klopt en eventuele advies. Dat geeft toch iets meer vertrouwen. Heel erg bedankt.
Zeer goede keuze
Heel mooi boeket precies als op de website en netjes volgens afspraak op tijd geleverd
je ziet wat je krijgt
door de voorbeelden op de website kun je je een goed beeld vormen van de boeketten. Betrouwbaar, want het rouwboeket wat wij bestelden voldeed exact aan de verwachtingen.
Prima service
Handig , snel en prima uitgevoerde service. Ontzorgen wanneer het gewenst is . Moest nog even bellen omdat ik kennelijk op verkeerde kleur van boeket had gedrukt. Het telnr was even zoeken ( tip : zet dat op de site pagina waar je contact kunt zoeken , staat er nu niet ) En ook die aanpassing ging super makkelijk. Al met al zeer tevreden!
Prettige aanbieder
Prettige website en bestelling. Bloemen zijn op tijd bezorgd en zagen er mooi en verzorgd uit.
Liever direct contact met leverancier
Als we direct contact hadden gehad met de leverancier, hadden we beter op maat een boeket kunnen laten samenstellen. De leverancier in Amersfoort was top!
prima uitvaartbloemist
mooie bloemstukken, mooi op tijd afgeleverd
Keurig op tijd mooie bloemen, correct telefonisch behandeld
Super! Alles is vlotjes en soepel verlopen
Ik ben zeer tevreden over de goede, snelle en vriendelijke service en zeker ook over de kwaliteit van het geleverde boeket.