Uldtoj.dk Reviews

TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Utrolig hurtig afsendelse og levering! Wow! Sendt afsted en time efter bestilling og modtog dagen efter. Gode rabatter og priser. Gode produkter. Vil helt klart anbefale denne webshop! :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super flot og personlig service! Min pakke kom dagen efter, den var bestilt. Beskrivelse af huerne og kvaliteten levede op til forventningen og passede min datter perfekt. Modtog en mail hvor jeg kun... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bestilte et Mikk-Line termosæt til en fantastisk pris. Der var et stort udvalg af mange lækre produkter (ærgerligt jeg ikke opdagede siden, da børnene var mindre og altid sov i uld!). Jeg bor tæt på,... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg købte uldsokker til min pige, der var fremme dagen efter. De passede desværre ikke, men det var intet problem, fordi Jens var lynhurtig til at finde en løsning. Inden jeg kunne tænke over hvorda... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Kinderkleding
  2. Babykledingwinkel

Geschreven door het bedrijf

Uldtoj.dk sælger et stort udvalg af kvalitetstøj til børn. Vi har især fokus på tøj med uld, da det både er godt for kroppen og miljøet. Derudover er det vigtigt for os, at der under fremstillingen af tøjet, bliver taget hensyn til miljø og mennesker. Derfor går vi især efter miljømærket tøj som GOTS, Svanemærket og Oeko-Tex når det er muligt. For børnenes skyld. Vi bruger selv det tøj vi sælger, så vi kender derfor produkterne godt og kender kvaliteterne ved uld. Vi forhandler kendte mærker som Joha, MP, Bisgaard, Huttelihut, Engel og Melton. Vi sælger body’er, heldragter, køredragter, undertøj, huer uldstrømper og meget andet lækkert og miljøvenligt tøj.

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Super god service

Super god service.
Jeg havde fået en bluse i julegave, ville gerne have den i en anden farve, som de ikke havde hjemme, men de fik den hjem til mig.

13 januari 2023

Mega hurtig levering!

Mega hurtig levering!
Jeg har købt tøj flere gange fra Uldtøj.dk.
Jeg modtog lige det jeg havde bestilt sammen med en lille pose slik. Jeg modtog derefter en sms eller mail, om alt var som det skulle være. Stort udvalg på hjemmesiden.
Super god service! Det er ikke sidste gang jeg handler der 😊

28 november 2022

Rigtig god service

Hurtig levering, rigtig let bytteservice og dejligt med en opfølgningsmail. Kan klart anbefales 🙂

20 november 2022

Tak!

Tilbage i januar fik jeg en søn som kom alt for tidligt. Indlagt på sygehuset og helt uforberedt, havde vi pludselig brug for tøj til ham, men han var ikke stor nok til en str. 50. Sygeplejerskerne anbefalede at købe uld, fordi det er godt i forhold til varmeregulering, som de små præmature børn ikke er så gode til. Det er faktisk ikke så nemt at finde pænt, uldtøj til præmatur, men det fandt jeg hos jer, ved Uldtøj. Tilmed var det super hurtigt og nemt, jeg kunne få det leveret til pakkeshop tæt på sygehuset, så vi kunne hente det uden at skulle være væk fra vores søn for længe.

Jeg har bestil fra Uldtoj.dk tre gange, og hver gang har jeg fået det jeg har bestilt super hurtigt, det har været godt kvalitet og så har jeg sat umådeligt meget pris på at kunne få godt uldtøj i præmatur størrelser. Heldigvis får jeg kun brug for babytøj i almindelige størrelser fremover :D

Mvh.
Marianne Frølund

1 april 2022
Logo Uldtoj.dk

Antwoord van Uldtoj.dk

Hej Marianne
Mange tak for den meget fine anmeldelse. Vi er glade for at vi kunne være til hjælp og at pakken kom hurtigt frem.
Vh Jens