Ulla Jacobsson Kläder Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fin och naturlig reklam Fantastiskt snabb leverans. Lätt att betala med Klarna. Underbara produkter. Mycket nöjd kund. Kan verkligen rekommendera Ulla Jacobsson Kläder

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fick snabb hjälp med förslag på färger t cape. Lätt att beställa o betala. Varan kom snabbt. Däremot kan jag tycka att jag får för mycket reklam från er varje dag. Inte aktuellt att köpa ngt ytte... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jag fick bra hjälp av företaget när jag hade problem med beställningen. Produkten jag beställde älskar jag! Det enda problemet är att jag blir för varm i den just nu! 😅 till hösten och vintern komm... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ja har närmare 20 plagg från Er i olika utförande..trivs jättebra men ser att det lätt blir lite trasigt här å där då man tex har dragkedja på jackan å det lätt hakar i. Skulle gärna få tips på hur ma... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Damesmodewinkel

Geschreven door het bedrijf

Ulla Jacobsson Kläder - En färgstarka värld av finstickade plagg. Utforska vår kollektion av capes, koftor, ponchos och sjalar som erbjuder en oändlig mångfald av stil. Med en rik palett av färger kan du skapa personliga uttryck för varje tillfälle. Dessa tidlösa plagg är utformade i en storlek som passar alla. Upptäck elegans och mångsidighet på ett nytt sätt idag.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Alle reviews

90 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Den var fin!

18 juni 2025

Antwoord van Ulla Jacobsson Kläder

Tack så mycket, Inger! Vad glad jag blir att den föll dig i smaken.

Snabb leversns

Antwoord van Ulla Jacobsson Kläder

Tack så mycket, Inger! Kul att paketet kom snabbt fram till dig.

Snabb hjälp

Snabb hjälp

Antwoord van Ulla Jacobsson Kläder

Tack så mycket, Anna! Att det ska gå snabbt att få hjälp när man undrar något är viktigt för oss, så det är kul att höra.

Fått bra service o är en nöjd kund

Fått bra service o är en nöjd kund

Antwoord van Ulla Jacobsson Kläder

Tack så mycket, Monica! En nöjd kund är det finaste kvitto vi kan få. Roligt att servicen kändes bra.

Snabb leverans.

28 april 2025

Antwoord van Ulla Jacobsson Kläder

Tack så mycket, Marie! Skönt att paketet kom fram fort.

Snabbt och smidigt

Bra hemsida, enkelt att beställa och snabb leverans. Härliga färger på produkterna jag köpte.

19 mei 2025

Antwoord van Ulla Jacobsson Kläder

Tack så mycket, Mari! Vad roligt att både hemsidan och beställningen kändes enkla, och att färgerna föll dig i smaken. Färgskalan är något vi lägger mycket tid på.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabb leverans och varan uppfyller helt…

Snabb leverans och varan uppfyller helt mina förväntningar. Väldigt fin, mjuk och användbar. Tycker mycket om färgen också!

28 april 2025

Antwoord van Ulla Jacobsson Kläder

Tack så mycket, Birgitta! Att plagget känns mjukt och användbart och att färgen blev rätt är precis vad vi hoppas på. Så roligt att läsa.

Lätt att beställa

Lätt att beställa, snabb leverans .

7 april 2025

Antwoord van Ulla Jacobsson Kläder

Tack så mycket, Lilian! Roligt att beställningen var enkel att göra och att leveransen gick fort.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Liten storlek , luktar illa

Liten storlek, luktar oerhört illa.

7 april 2025

Antwoord van Ulla Jacobsson Kläder

Tack för att du hörde av dig, Annette, och jag är ledsen att plagget inte blev som du hoppats på. Varken passformen eller en lukt ska vara något du behöver fundera på när paketet öppnas. Det här är inget vi har fått höra om tidigare, så jag tar det på allvar. Skulle något liknande hända igen är du varmt välkommen att höra av dig direkt, så tittar vi på det med en gång.

Snabb och smidig leverans

Snabb och smidig leverans. Nöjd med varan.

2 april 2025

Antwoord van Ulla Jacobsson Kläder

Tack så mycket, Anette! Skönt att både leveransen och varan blev som du hoppats.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Enkelt att beställa från er

Enkelt att beställa från er, snabba leveranser. Lätta, sköna kläder.

17 maart 2025

Antwoord van Ulla Jacobsson Kläder

Tack så mycket, Marie! Att plaggen är lätta och sköna att ha på sig är precis den känslan vi vill åt. Roligt att beställningen går smidigt också.

24 maart 2025

Antwoord van Ulla Jacobsson Kläder

Tack så mycket, Susanne! Roligt att leveransen gick undan.

Mycket Nöjd med varan.

10 maart 2025

Antwoord van Ulla Jacobsson Kläder

Tack så mycket, Anna-Lena! Vad glad jag blir att du blev nöjd med din vara.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabba leveranser och bra kvalitet på…

Snabba leveranser och bra kvalitet på allt jag hittills har beställt

10 maart 2025

Antwoord van Ulla Jacobsson Kläder

Tack så mycket för din recension! Att kvaliteten håller genom hela sortimentet är något vi är noga med, så det är roligt att höra att det stämmer på allt du beställt hittills.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Varan jag köpte är skön att ha på sig…

Varan jag köpte är skön att ha på sig och användbar.

3 maart 2025

Antwoord van Ulla Jacobsson Kläder

Tack så mycket, Siv! Skön att bära och lätt att använda är precis det vi vill att plaggen ska vara.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Nöjd

Tidlösa, elegant tuffa.
Jag är nöjd.
Med vänlig hälsning,/
Marianne L

5 maart 2025

Antwoord van Ulla Jacobsson Kläder

Tack så mycket, Marianne! Tidlöst och elegant med lite skärpa är precis den känslan vi vill åt, så din beskrivning gjorde mig glad.

Bra leverans

Bra leverans, bra produkt!

25 februari 2025

Antwoord van Ulla Jacobsson Kläder

Tack så mycket, Gunilla! Roligt att både produkten och leveransen blev bra.

Snabbt och enkelt!

Snabbt och enkelt!

19 februari 2025

Antwoord van Ulla Jacobsson Kläder

Tack så mycket för din recension! Snabbt och enkelt är precis vad vi vill att det ska vara.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabb leverans. Och produktbeskrivningen var helt korrekt!

30 december 2024

Antwoord van Ulla Jacobsson Kläder

Tack så mycket, Eva! Att beskrivningen stämmer med det du får hem lägger vi mycket omsorg på, så det är extra roligt att du nämner det. Skönt också att leveransen gick fort.

Dit is Trustpilot