Snel verstuurd
Snel verstuurd, duidelijke informatie. Lekkere thee en leuk om verschillende smaken uit te proberen.
In Argentinië is Yerba Maté niet zomaar een drankje voor energie. Het vormt de basis van een moment voor échte aandacht voor elkaar. Met UltiMaté TEA brengen wij deze traditie naar Nederland. Maar.. pure yerba maté is bitter. UltiMaté TEA brengt daar verandering in. Na ruim een half jaar ontwikkelen en doorontwikkelen hebben we nu yerba maté blends met elk 1 specifiek doel. Het resultaat? Al het goede van yerba maté, maar dan zachter, toegankelijker en lekker van smaak. Perfect voor wie wel de voordelen wil, maar niet de scherpe bitterheid.
Utrecht, Nederland
Super leuk bedrijfje met prachtige en heerlijke producten. Ik ben heel blij met mijn mok en rietje en de smaken die ik uitgetest heb waren heerlijk. Over de werking van de maté ben ik ook heel erg te spreken. Het geeft me energie op een fijne manier en ik kijk elke dag uit naar mijn maté momentje.
Mijn go to Maté brand! Alle smaken zijn lekker. Als ik moet kiezen is de Focus mijn favoriet. Eerst maakte ik de thee met een normaal theezakje, maar sinds kort ook met het kopje en speciale rietje en dat maakt de ervaring wel helemaal af!
Normaal kom ik de dag niet door zonder meerdere koppen koffie. Toen toch maar eens Maté geprobeerd. Super! Ik merk dat ik hier veel langer alert van blijf gedurende de dag. En geen dip die ik normaal na koffie wel krijg en dan een nieuwe kop nodig heb. Super chill ook dat je de hele dag met 1 kop thee kan doen. Ik vul tot wel 3x water bij denk ik en het houdt zn smaak lang vast. Femininitea is by far mijn favoriete smaak. Ik kom zeker terug voor meer ✨️
Topervaring met Ultimate Thee! De thee smaakt echt goed en je merkt meteen dat het goede kwaliteit is. Daarbij is het rietje ook helemaal top! Het contact was super: snel, vriendelijk en heel behulpzaam. De bestelling werd netjes en snel geleverd. Zeker een aanrader voor iedereen die van goede thee houdt!
Loveeeeeeee!!!! Wat een heerlijke thee! en dat rietje is echt een top uitvinding; weg met thee zakjes. Ik ben fan van de smaken en heb een proefpakket gehaald met alle smaken, mijn favoriet is focus!
De thee smaakt heerlijk en geeft me een fijne, natuurlijke energie gedurende de dag.
Sinds ik hiermee ben begonnen heb ik minder behoefte aan koffietjes.
Door dit nieuwe ritme met ultimaté tea ben ik me ook gezonder gaan voelen en ben ik zelfs afgevallen.
Voor mij is het echt een fijne dagelijkse gewoonte geworden.
Zeker een aanrader!
Ik heb verschillende smaken en vind het heel lekker om ze elke dag af te wisselen. Neem altijd m’n kop mee naar werk in de ochtend en drink dan lekker onderweg om de dag te starten. Geen middag dip meer! Doe best lang met een grote zak maar kijk ernaar uit om weer nieuwe smaakjes te bestellen. Binnenkort kom ik weer bestellen!
Voor het eerst in aanraking gekomen met de tea, hiervoor dronk ik altijd koffie. Goed alternatief. Ben er ook nog eens een paar kilo van afgevallen. Echt een aanrader
Elke dag starten met een yerba mate geeft precies de juiste hoeveelheid ‘kick’ die ik nodig heb om de dag te beginnen. Blij met de variatie van smaken die elk passen bij de verschillende behoeften.
De thee heeft een goede smaak en een goede kwaliteit. De ervaring van mate 🧉 heb ik al een langere tijd mogen ervaren en ik ben erg blij dat deze nu ook wat makkelijker te verkrijgen is, hier in Nederland. Ik vind het fijn in de ochtend er mee op te staan en het is wat minder heftig op de maag dan koffie. Ik heb twee soorten thee, het kopje en het metalen rietje. Het kopje vind ik een erg fijne grip hebben en ik vind het leuk dat ze samen werken met lokale keramiek werkers. Wel moet ik zeggen dat ik de opening van het kopje wat onhandig vond (wat klein voor heet water voor de helft er op te kunnen gieten) maar ik denk dat ik daar zelf ook nog wat mee moet oefenen.
De ervaring wordt zwaar over gewaardeerd. De mokken worden bloedheet. De theesmaken zijn lekker maar niet bijzonder. Wat wel geweldig is, is het rietje. Wat een uitvinding. Die kan je in elke beker gebruiken waar je de losse thee zo in doet ipv dat gehannes met filters.

Antwoord van Ultimate Tea
Heerlijke maté ❤️ geen cafeïne rush meer!
De Ultimate is een super fijne uitkomst in ons huis. Van goeie kwaliteit met een fijne smaak voor de hele dag door. De Herbal Health Kick is vooral top met deze koude grauwe dagen. De Mate gaat lang mee en blijft lekker!
Eindelijk een lekkere maté die niet bitter is! Zo heb ik redbull kunnen vervangen tijdens het studeren en werk. Zeker aan te raden!