Prima app verkeer gehad Duidelijke uitleg Jammer is dat gls geen track en tracé heeft en pakje drie deuren verder afleverde zonder kaartje in onze bus
Zeer vlotte communicatie. Ook toen er een probleem met mijn geleverde crank bleek te zijn werd er snel contact gezocht om tot een goede oplossing te komen
Ultrabikes is sinds meer dan 10 jaar gespecialiseerd in de verkoop (zowel b2c als b2b) van A-kwaliteit vermogensmeters. Verder adviseren wij klanten hoe zij hun powermeter het beste kunnen inzetten.
Eurode Park 1 unit 50, 6461KB, KERKRADE, Nederland
Netjes snel geïnformeerd. Goed product. Doe voor 2e keer zaken met bedrijf
Zeer tevreden over het verloop van de bestelling en het eindresultaat. Je wordt per app op de hoogte gesteld van de bestelling, werkte voor mij zeer prettig. Al met al, zeer aan te raden!
Zeer goede service via whatsapp ontvangen. Reageren snel, zelfs op een zondag, wordt goed meegedacht en erg blij met het product!

Prima app verkeer gehad
Duidelijke uitleg

Antwoord van UltraBikes
Ik kende de webshop helemaal niet maar werd supergoed geholpen. Snelle reactie bij vragen en snelle verzending. Top!
Perfecte service en communicatie.
Snelle en correcte levering!
Bedankt!
Super goed geholpen door Alex via what's app. Ik wilde graag een gunstige geprijsde dual power meter. Mijn voorkeur ging uit naar Stages, maar de 4iiii powermeter is aanmerkelijk gunstiger geprijsd, zeker omdat deze ook in shimano 105 versie verkrijgbaar is. Enig nadeel is dat de 4iiii met 8mm wat dikker is dan de stages en daardoor niet op iedere fiets past. M.b.v. de AAA-batterij test en de hulp van Alex tot de conclusie gekomen dat hij wel op mijn canyon speedmax (2018 model) zou moeten passen. Na montage bleek dit idd correct te zijn. Na bestelling netjes binnen een dag of 2 geleverd. Installatie en montage ging eenvoudig. De aanbieding van ultrabikes was super.

Antwoord van UltraBikes
Snelle service, vlot contact en snel geschakeld. Jammer dat post.nl niet meewerkte maar dat heeft iig niet aan Ultrabikes gelegen.

Antwoord van UltraBikes
Fijne klantenservice. Supersnelle reactie bij een vraag over een product.

Antwoord van UltraBikes
Komt zijn afspraken na en levert mooi spul .
Neemt de tijd om je goed in te lichten .
Ik ben echt super tevreden

Antwoord van UltraBikes
Na goed telefonisch advies heel snel en volledig goed geholpen.

Antwoord van UltraBikes
Eerst een 4iiii Precision Shimano R7000 aangeschaft via Ultrabikes. Toen bleek dat dit model niet op mijn trapas paste, kon deze zonder problemen ruilen voor een Favero Uno Assioma Powermeter tegen een zeer scherpe prijs door hun prijsgarantie. Goede en snelle service!..