U-Man Belgium bedrijfstrainingen Reviews

4,6

Een leuke maar ook confronterende training waarin items en situaties worden besproken en geëvalueerd. Communicatie is KEY! Leuk om te zien hoe snel je kan groeien en welk effect dit heeft op je... Toon meer

Heel tevreden met het volgen van de cursus “Stabiliteit” bij U-Man. Goed om de basis van het leven nog even te herhalen. Opnieuw verl over mezelf geleerd en er heel wat actiepunten uitgehaald!

Ik heb leren inschatten op welke toon/emotie met mensen in gesprek te gaan en wat dit als verschil in resultaat kan opleveren.

1. Loopbaancoach
  2. Volwassenenonderwijs
  3. Onderwijsinstelling
  4. Opleidingscentrum
  5. Levenscoach

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Praktische, bruikbare oplossingen voor de dagelijkse problemen van de KMO. Voor leiders van bedrijven en andere organisaties. Diverse trainingen.

Uitstekend

Alle reviews

12 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Een leuke en erg nuttige training

Communicatie is KEY!

Leuk om te zien hoe snel je kan groeien en welk effect dit heeft op je omgeving.
Ik verwacht nog veel voordelen te halen uit het toepassen van deze cursus.

Antwoord van U-Man Belgium bedrijfstrainingen

Wat fijn om te lezen! Mooi dat je de training niet alleen leuk, maar ook confronterend en leerzaam hebt ervaren. Communicatie is inderdaad key en het is bijzonder om te merken hoeveel impact kleine veranderingen in je eigen aanpak kunnen hebben op je omgeving. Heel veel succes met het verder toepassen van wat je hebt geleerd — ik ben benieuwd naar alle mooie resultaten die daar nog uit voortkomen!

Veel nieuwe inzichten en lessen geleerd…

Veel nieuwe inzichten en lessen geleerd ! Weer de volle goesting er tegenaan

Antwoord van U-Man Belgium bedrijfstrainingen

Wat geweldig om te horen! Nieuwe inzichten geven vaak precies die extra energie om er weer vol voor te gaan. Fantastisch dat je zoveel uit de training hebt gehaald. Nu met de volle goesting vooruit en vooral blijven toepassen!

Heel tevreden met het volgen van de…

Antwoord van U-Man Belgium bedrijfstrainingen

Dank je, fijn om te lezen. Soms is het inderdaad waardevol om even stil te staan bij de basis en bewust te worden van wat er écht belangrijk is. Geweldig dat je opnieuw zoveel over jezelf hebt geleerd én er concrete actiepunten uit hebt kunnen halen. Veel succes met het toepassen ervan!

Via U-Man werd ik zeer professioneel en…

Via U-Man werd ik zeer professioneel en intensief begeleid tijdens de cursus Communicatie en het traject Stabiliteit. Ik ben erg tevreden over de inzichten, kennis en praktische handvatten die ik heb meegekregen en vandaag kan toepassen. Dankzij U-Man sta ik sterker als mens én als ondernemer. Absoluut een aanrader!

12 augustus 2026

Antwoord van U-Man Belgium bedrijfstrainingen

Geweldig dat je zowel uit de cursus Communicatie als het traject Stabiliteit zoveel inzichten, kennis en praktische handvatten hebt kunnen meenemen. Nog mooier is dat je dit vandaag ook echt kunt toepassen en er sterker door in je schoenen staat, zowel als mens als ondernemer. Bedankt voor je mooie aanbeveling en veel succes met alles wat nog komt!

Lifechanging

Lifechanging ! Simpele communicatietechnieken verbeterden mijn omgang met medewerkers. Simpele tools gaven een maatstaf om te oordelen wie ee voor mij zit. Oefenen en oefenen tot je dat beheerst als een koud kunstje.

9 augustus 2026

Antwoord van U-Man Belgium bedrijfstrainingen

Wat een krachtige review, dankjewel! Fantastisch om telezen dat ogenschijnlijk eenvoudige communicatietechnieken en praktische tools zo’n groot verschil maken in je omgang met medewerkers én in hoe je naar mensen kijkt. En helemaal juist: blijven oefenen, oefenen en nog eens oefenen… tot het een tweede natuur wordt!

TEAM 1

Ik heb een zeer fijne opleiding rond het begrip van de menselijke factor in de onderneming gevolgd bij U-Man. Na een voorafgaande analyse werd er, gespreid over 5 dagen, op een zeer persoonlijke manier opleiding gegeven. In tegenstelling tot klassikale opleidingen zal deze cursus wél blijven hangen en zeker iets opleveren in mijn persoonlijke ontwikkeling.

28 juli 2026

Antwoord van U-Man Belgium bedrijfstrainingen

Wat fijn om te horen! Trouwens... Team 1 staat voor “The Executive Ability to Motivate” — en dit is nog maar de eerste opleiding van een hele reeks. Op naar nog veel nieuwe inzichten en groei! 🚀

Topwerkgever met sterke waarden

Heel fijne ervaring als werknemer bij U-Man Belgium. Er hangt een open en respectvolle sfeer, er is ruimte om jezelf te ontwikkelen en je voelt je echt gewaardeerd. Een werkgever met sterke waarden en aandacht voor zijn mensen.

29 mei 2026

Antwoord van U-Man Belgium bedrijfstrainingen

Wat fijn om te lezen Laurelyne! Dankjewel voor deze mooie woorden. Een open sfeer, sterke waarden en ruimte om te groeien: daar willen we als team elke dag opnieuw voor staan. Heel blij dat jij dat ook zo ervaart! 💙

Ik heb leren inschatten op welke…

5 mei 2026

Antwoord van U-Man Belgium bedrijfstrainingen

Fantastisch om te lezen! 🔥 Het juiste gevoel, de juiste toon en de juiste aanpak kunnen écht het verschil maken in een gesprek. Geweldig dat je nu zelf ervaart hoeveel impact dit kan hebben op je communicatie én je resultaten!

Succes

Succes, daar zal ik verder aan moeten werken.ik ben vooral mezelf tegengekomen tijdens de cursus. Er is nog veel werk aan het bedrijf!

24 maart 2026

Antwoord van U-Man Belgium bedrijfstrainingen

Geweldig dat je jezelf bent tegengekomen! Juist daar begint de grootste groei. En geen zorgen: er is altijd werk aan de winkel — voor jezelf én voor het bedrijf.

De opleiding en de cursusbegeleiders…

De opleiding en de cursusbegeleiders zijn een echte aanrader, veel bijgeleerd op de cursus stabiliteit. Bedankt!

28 januari 2026

Antwoord van U-Man Belgium bedrijfstrainingen

Wat fijn om dit te lezen! Super dat je zoveel hebt bijgeleerd tijdens Stabiliteit. Onze begeleiders zetten zich elke keer opnieuw met veel enthousiasme in om echt het verschil te maken, dus jouw woorden betekenen veel. Bedankt voor je vertrouwen!

Zeer leerrijke cursus ( team1)

Zeer leerrijke cursus ( team1)
We leren omgaan met moeilijke klanten en pittige gesprekken aangaan.
Bedankt

9 december 2025

Antwoord van U-Man Belgium bedrijfstrainingen

Fantastisch om te lezen! Team 1 staat voor “The Executive Ability to Motivate”. Geweldig dat je hebt geleerd om moeilijke klanten beter aan te pakken en pittige gesprekken met meer vertrouwen aan te gaan.💪

Uman doet z’n werk!!

Een cursus zelfreflectie dewelke inzichten creëert naar efficiëntie en verbetering.

29 oktober 2025

Antwoord van U-Man Belgium bedrijfstrainingen

Geweldig om te lezen! Zelfreflectie is vaak de eerste stap naar echte groei. Mooi dat deze inzichten je helpen om efficiënter te werken en verder te verbeteren. Daar doen we het voor!

Een echte aanrader!

Team 1 heeft mij enorm geholpen en doen inzien wat echt belangrijk is tijdens gesprekken zowel op professioneel als prive vlak.

Je krijgt ook veel meer praktisch inzicht in alle zaken.

De opleiding heeft mijn kijk echt veranderd op communicatie vlak.

Een echte aanrader!

Super docenten!

24 september 2025

Antwoord van U-Man Belgium bedrijfstrainingen

Wat fantastisch om te lezen Bjorn! Team 1 — The Executive Ability to Motivate — is de start van een hele reeks opleidingen. Geweldig dat deze training je kijk op communicatie, zowel professioneel als privé, zo heeft veranderd. En die complimenten voor onze docenten nemen we natuurlijk met veel plezier in ontvangst!

Boeiend

De cursus Team 1 bij Uman was inspirerend en praktisch, met direct toepasbare inzichten rond coaching en communicatie. De interactieve aanpak zorgde voor veel leerrendement en concrete handvatten om sterker met mijn teams te communiceren.

26 augustus 2025

Antwoord van U-Man Belgium bedrijfstrainingen

Dank je Jesse! Team 1 — The Executive Ability to Motivate — draait helemaal om sterker communiceren, coachen en motiveren. Geweldig dat je zoveel praktische inzichten en concrete handvatten hebt meegenomen om meteen met je teams aan de slag te gaan!

Ben super blij dat ik deze cursus heb…

Ben super blij dat ik deze cursus heb mogen doen van ons bedrijf. Zijn super leuke mensen van u-man en super veel van geleerd van deze cursus en van de mensen die de opleiding geven.
Bedankt bedankt bedankt

25 juni 2025

Antwoord van U-Man Belgium bedrijfstrainingen

Wat een heerlijk review Andy! Superleuk dat je zoveel hebt geleerd én dat je onze "U-Manners" zo weet te waarderen. Driedubbel bedankt voor deze mooie woorden!

Team 1

Team 1 is een echte aanrader als je wil leren communiceren met iedereen. Het zorgt ervoor dat je in elke situatie gepast weet te reageren en je werkt ook aan uzelf. Het zorgt voor de nodige rust dat je weet dat je over alles openlijk kan communiceren.

24 juni 2025

Antwoord van U-Man Belgium bedrijfstrainingen

Wat fantastisch om te horen! TEAM 1 — The Executive Ability to Motivate — geeft je concrete handvatten om in elke situatie sterker en bewuster te communiceren. En werken aan jezelf? Dat is misschien wel de mooiste winst!

Sterke communicatie

Zelfs wanneer je iemand bent die sterk is in communicatie, is deze opleiding eenenchte meerwaarde. Je zult nog efficiënter en effectiever leten communiceren.

10 juni 2025

Antwoord van U-Man Belgium bedrijfstrainingen

Wat mooi om te lezen! Ook als communicatie al één van je sterktes is, blijft er altijd ruimte om nog efficiënter en effectiever te worden. Fantastisch dat Team 1 ook voor jou een echte meerwaarde was!

Team 1

De communicatie cursus is goed en je leert er technieken dat je dagelijks kan toepassen. Ik ben zeer tevreden.

26 maart 2025

Antwoord van U-Man Belgium bedrijfstrainingen

Wat fijn om te horen! TEAM 1 — The Executive Ability to Motivate — geeft je technieken die je elke dag kunt toepassen. Daar doen we het voor!

Reeds 20 jaar klant bij Uman

Reeds 20 jaar klant bij Uman. Destijds wist ik niet van welk hout pijlen maken. Met de begeleiding van Uman kwam het helemaal goed ! Sommige dingen leer je nu eenmaal niet op de schoolbanken.

19 december 2024

Antwoord van U-Man Belgium bedrijfstrainingen

20 jaar geleden zelf gestart als klant bij U-Man, en vandaag schitterend als één van onze cursusbegeleiders! Wat een mooi parcours. Sommige dingen leer je inderdaad niet op de schoolbanken… maar wel door ze zelf te beleven, toe te passen én uiteindelijk door te geven aan anderen. Trots dat je nu zelf mee het verschil maakt Dirk!