Ik heb nu in 2 maanden al 3 keer besteld bij Underly. Ik draag vooral de sokken en boxers van Organic Basics, omdat ik op zoek was naar duurzaamheid én comfort, en dat leveren ze echt. De maat valt... Toon meer
Bij underly vind je een zorgvuldig samengestelde collectie duurzame sokken, ondergoed en T-shirts voor dames en heren. Onze missie is om functionele basics aan te bieden die niet alleen goed aanvoelen, maar ook bijdragen aan een bewuste en verantwoorde levensstijl. Elk product in onze collectie wordt zorgvuldig gekozen op basis van kwaliteit, pasvorm, ademend vermogen en duurzaamheid. Zo weet je zeker dat jouw favoriete sokken, ondergoed of T-shirt lang meegaan, hun vorm behouden en ook na vele wasbeurten even comfortabel blijven. Onze collectie bestaat uit comfortabele sokken voor dagelijks gebruik, ademend ondergoed dat prettig aanvoelt op de huid en T-shirts van natuurlijke materialen met een perfecte pasvorm. Of je nu zoekt naar ondergoed dat goed ademt, sokken die je voeten fris houden tijdens het sporten of een T-shirt dat moeiteloos combineert met elke outfit, bij underly.be vind je precies wat bij jou past. Bij underly geloven we dat de beste basics eenvoudig, functioneel en duurzaam zijn. Daarom kun je bij ons shoppen op basis van oplossing, materiaal of activiteit, zodat je snel de juiste keuze kunt maken. Wij staan voor comfort, kwaliteit en verantwoordelijkheid. underly is de plek voor duurzame sokken, ondergoed en T-shirts die met zorg zijn geselecteerd en elke dag beter aanvoelen.
Ik heb onlangs 6 McAlson onderbroeken gekocht via underly en ben echt super tevreden. Omdat ik er meerdere nam, kreeg ik nog eens 10% extra korting, wat het natuurlijk nog interessanter maakte.
McAlson zelf is gewoon topkwaliteit zoals verwacht, maar vooral de combinatie met een goede McAlson korting maakt het hier echt de moeite. Als je McAlson online wil kopen, zou ik eerlijk gezegd nergens anders kijken.
Voor mij is underly gewoon de beste plek om ondergoed online te kopen met korting. Ik bestel hier sowieso opnieuw!
Super service en betrouwbaar.
Ik koop de Mcalson boxers voor mijn vriend. Kwalitatief en duurzaam.

Antwoord van Underly
Betrouwbaar en snelle levering! Ik koop nooit meer ergens anders!

Antwoord van Underly
Jarenlang klaagt mijn omgeving over mijn zweetvoeten. Voor mezelf is dit evenmin leuk of aangenaam. Na lange zoektocht van doorweekte schoenen en constant natte sokken te hebben, heb ik het gevonden: bamboo sokken van Underly!
Ik werk als zelfstandige kinesist, dit gaat gepaard met lange dagen in dezelfde schoenen staan, verscheidenheid aan oefeningen voordoen en hand-in-hand hiermee zweten natuurlijk… eindelijk heb ik het gevoel dat ik in het bijzijn van mijn patiënt schaamteloos mijn schoenen kan uitdoen, zonder kringen op de vloer of nare geuren te verspreiden!
Voordien moesten de sokken telkens mee in de kookwas, door de stank en de indringende witte kringen die ik had, maar met Bamboo Basics kan ik gewoon op 30° wassen net zoals de rest van mijn kledij!
Heuse openbaring! Heel blij dat ik dit ontdekt heb!

Antwoord van Underly
Ik heb bij Underly eindelijk sokken gevonden die niet te warm aanvoelen. De Bamboo Basics zijn hier ideaal voor, topsokken!

Antwoord van Underly
Top service, alles mooi op tijd geleverd met een persoonlijke touch van het bedrijf. Ik ben fan!

Antwoord van Underly
Ik was al lang op zoek naar alternatieven voor polyester ondergoed en sokken, via Instagram bij Underly terecht gekomen en ook gelijk besteld.
Zeer tevreden en aan te raden!

Antwoord van Underly
Got my socks blown off hoe professioneel dit top bedrijf wel niet is!
Top service top levering.

Antwoord van Underly
De maat valt perfect, elastiek snijdt niet en rolt niet om. Geen schuren of knellen, en ik draag ze letterlijk elke dag (heb daarom bijbesteld). De sokken gebruik ik zelfs om te hardlopen: zitten beter dan sommige sportsokken .
Kwaliteit is indrukwekkend: ondertussen zeker 20 wasbeurten gehad, zelfs op 60°C én in de droogkast, en nog altijd geen schade en ze blijven zacht.
Webshop is overzichtelijk (niet te veel keuzes, dus makkelijk kiezen), bestellen/betalen ging vlot en ik kreeg ook nog korting. Levering was super snel, netjes ingepakt, mét een handgeschreven bedankberichtje. Ook al leuke cadeautjes gekocht in de kerstperiode(glittersokken, wollen sokken, sokken met fietsen), iedereen was er heel blij mee. Aanrader.

Antwoord van Underly
Ik bestelde de McAlson boxershort en zag dat ze bamboo sokken hadden die speciaal gemaakt waren voor zweetvoeten (bamboo basics), dus die heb ik geprobeerd. De eerste dag dat ik ze droeg, had ik een dienst van 13 uur in de horeca en ik had nergens meer last van!

Antwoord van Underly
Ik heb bij underly mijn eerste McAlson boxershorts voor heren besteld en ik ben echt verrast hoe goed ze zitten. De stof voelt zacht aan, niets knelt of schuurt en de prints zien er veel luxueuzer uit dan mijn gewoon ondergoed. De maat was meteen goed en de levering was snel, dus mijn volgende McAlson boxershort bestel ik sowieso weer online bij underly!

Antwoord van Underly
Ik heb voor mezelf de bamboe slips van Bamboo Basics gekocht. Voor mijn vriend kocht ik een Mc Alson. Hij is er heel blij mee. Top kwaliteit! Echt aan te raden!

Antwoord van Underly
Heel mijn leven gesukkeld met zweetvoeten maar nu met de bamboe sokken van underly mijn grootste ergernis is nu verholpen. Bedankt underly. ik bestel hier zeker nog!!🙏🙏

Antwoord van Underly
Ik heb op Underly een bestelling geplaatst voor sokken van Armed Angels en Organic Basics. Zeer tevreden van mijn producten. Nog nooit zo’n zachte sokken gehad. En vlotte levering, in een mooi pakket! 🧦

Antwoord van Underly
Geweldige Onderbroeken aan scherpe prijzen.
Snelle levering en top service

Antwoord van Underly
Heel betrouwbaar en snelle verzending. Deze sokken zijn exact wat ik zocht.

Antwoord van Underly
Supertevreden over mijn aankoop bij Underly.be.
Toevallig online op Instagram ontdekt, met veel keuze, goede prijzen en een snelle verzending.
Ik bestel hier zeker opnieuw.

Antwoord van Underly
Hele mooie kousen! Kwaliteit en op tijd geleverd 🤗. Heel tevreden van!