2 overhemden besteld , 1 hemd was niet hoe ik verwacht had en 1 hemd was verkeerd geleverd. Dus retourlabel afgeprint en de twee pakjes terug opgestuurd. Ik heb via een mail een bericht gekregen d... Toon meer

Op donderdag 22 februari 2024 heb ik twee baggy jeans met ordernummer 18930 besteld. Zojuist, op vrijdag 1 maart 2024 heb ik de jeans ontvangen. Ik was wat zenuwachtig toen ik de jeans had gekocht en... Toon meer

1,9

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

2 overhemden besteld

Dus retourlabel afgeprint en de twee pakjes terug opgestuurd. Ik heb via een mail een bericht gekregen dat de pakjes bij uneffected zijn toegekomen.
Nu na 1,5 maand later nog altijd geen geld terug ontvangen…
Jammer laaste keer dat ik hier bestel

28 augustus 2024

Opgelicht

Ik heb meerdere items terug gestuurd met bevestiging en heb nu na meer dan anderhalve maand nog steeds geen geld ontvangen. Ik heb meerdere mailtjes en zelfs een appje gestuurd over de status van mijn retour, maar ik heb nog geen een keer een reactie ontvangen. Krijg het gevoel dat ik nooit meer mijn geld terug ga krijgen.

6 oktober 2024

Twee broeken besteld waarvan de…

Twee broeken besteld waarvan de afmetingen op de site niet kloppen. Deze teruggestuurd en geen refund gekregen. Ook geen antwoord op mijn mail met de vraag voor de refund alsnog te storten. Aangeraden hier niet te bestellen!

29 juli 2024

website onbereikbaar; op zoek naar retourinstructies

3 verschillende jeans besteld mt 30. Omschrijvingen van de bestelling komen niet overeen met de labels in de broeken en de afleverbon en 1 x mt 29 geleverd ipv mt 30, maar ik weet dus niet welke broek het betreft. Deze wil ik retoursturen, maar de website is offline en ik krijg geen reactie op mijn mailtjes. Sales geprobeerd en Support, maar helaas. Ik kan dus ook geen retourinstructies vinden op de website. Help!

9 september 2024

Niet doen!!!

Broek besteld, pasvorm was waardeloos dus teruggestuurd. Toen begon de ellende. Je moet het perse via hun terugsturen (€9,75), oké. Vervolgens zeggen ze het binnen 14 dagen terug te betalen. 17 dagen verder, niets terugbetaald. Mailtje; waarom niets ontvangen? Mailtje terug; binnen 10 werkdagen betalen we het uit. Wordt er ook nogmaals verzendkosten in mindering gebracht, terwijl ik die zelf heb betaald??? Waar de loos. Had ik maar eerder hier gekeken voor ik ging bestellen.

23 augustus 2024

Geen geld retour gekregen

Grote bestelling geplaatst waarbij ik een aantal items geretourneerd heb. Ik kreeg een bericht dat m'n retour was ontvangen, maar ik heb tot dusver nog geen geld terug ontvangen. Het pakketje is retour gestuurd op 30 juli...

Ik zou graag horen hoe ik alsnog m'n geld kan ontvangen en ik pas met alle liefde mijn review aan als ik duidelijkheid krijg.

30 augustus 2024

Geld zaken

Beste unaffected studios
Ik had een bestelling geplaatst bij jullie en die heb ik binnen maar was te groot ik heb hem terug gestuurd maar ik heb nooit mijn geld terug gekregen mijn order nummer is #21312 graag zo snel mogelijk fixen

10 augustus 2024

Een van mn slechtste ervaringen

3x een verkeerd product ontvangen van een ander merk wat ze ook produceren. Niet wat ik heb besteld. Uiteindelijk wel de goede broek mogen ontvangen, maar die is van slechte kwaliteit. Het duurt lang voordat je je geld terugkrijgt en de klantenservice leest je mail niet of nauwelijks

13 juni 2024

Getwijfeld vanwege wisselende reviews

Getwijfeld vanwege wisselende reviews. Maar ik ben blij dat ik het toch heb gedaan! Broeken van goede kwaliteit, juiste maten en zitten top! En binnen 5 dagen binnen👌

30 maart 2024
Logo Studios

Antwoord van Studios

Hi Freek,

Hartelijk dank voor uw recensie, en voor uw steun. We zijn erg blij om te horen dat je tevreden bent met je bestelling en je nieuwe jeans :).

TEAM UNEFFECTED

Good quality

Good quality, fair price

8 maart 2024
Logo Studios

Antwoord van Studios

Hi Lucas,

Thank you for the nice review and for your support :).

Team Uneffected