Ik heb nog nooit iets van deze unhcr gehoord en nooit toestemming geven om geld van me bank rekening af te halen . Zie ik per toeval dat er binnenkort een incasso 0,03 cent van me rekening af
Onterecht geld van bankrekening zonder toestemming
The United Nations High Commissioner for Refugees is a United Nations agency with the mandate to protect refugees, forcibly displaced communities and stateless people, and assist in their voluntary repatriation, local integration or resettlement to a t...
Rue de Montbrillant 94, 1202, Genève, Zwitserland
Onterecht geld van bankrekening zonder toestemming
Er zou maar eenmalig een bedrag worden afgeschreven. Halen ze vervolgens doodleuk iedere maand dat bedrag eraf. Op mijn eerste mail werd niet gereageerd (gebeld maar namen niet op). Ondertussen werd er weer een bedrag geïncasseerd. Weer gemaild. Daarna wel reactie en ik hoop dat het nu dan echt opgezegd!!
Zonder mijn toestemming hebben ze maandelijks donaties afgeschreven.
Ik doneer altijd eenmalig, dus dit klopt van geen kant en hier heb ik dan ook nooit toestemming voor gegeven!
Daarbij heel vaak door ze gebeld, tot irritatie aan toe. Blokkeer je het ene nummer, bellen ze met een ander nummer weer..
Drie maal gemaild voor opzegging donatie. Geen antwoord. Bizar.
Belachelijk bedrijf, je doneert 2 jaar lang en vervolgens moet je administratie kosten en incasso kosten gaan betalen omdat ik niet had geantwoord op een brief van ze, kon ik ook niet omdat ik op vakantie, ben ik in gesprek met ze om een oplossing te zoeken en vervolgens sturen ze mij weer eens 20€ incasso kosten erbovenop, niet in zee gaan met dit bedrijf, echt heel slecht en onvriendelijk.
Ik ben een vluchtig uit Iran! En sinds 1979 die west heeft islamitische religie naar onze land domineerden! Met loge die geen mensen recht is in Iran! 19v89 ik kwam naar Europa en met moeilijkheden die in tuin hard gewerkt tot de kosten van telefoneerden naar Kantoor van de Verenigde Naties in Genève Velen kan !
Heb ik met ongeveer 40 Duitse Mark die voor armen asiel was veel geld naar UN office gebeld ! Neem de een manner de telefoon! Ik heb mijne verhaal met gebroken English verteld ! En zei ze hebben vanaf 1979. Ze hebben een slachthuis gemakkelijk in onze land Iran ! Hij gehecht gevraagd waar ben je nu ? Ik zei Europa ! Hij zei goed gedaan Je hebt jezelf gered. Ga een nieuwe l en ben beginn en Trouwen en …….!
Ik wist niet meer wat moet ik zeggen ! Om my God ze weten wat in mijne land …!
En deze zijn heb ik van een professor in Erasmo ziekenhuis gehoord! Toen inzie hoe land ik adem die ik alles wat ik kan voor vrijheid ! Hij zei ik begrijp jullie niet heb je hier alles ga roestig leven !
Ik vraag me af degene die so denken en recept schrijver vergeet jouw k ook vandaag ! Waarom voor land die in wereld map kan je met mogelijkheden vinden zo Ze roepen patriottisch: Holland is voor de Nederlanders.!
Mensheid is k ook st minder dan Groen peper ( geld ) ! Jammer voor mensen die ……..!
Ik vind erg Belachelijk degene die in Griekenland hebben asiel zoeker op de zee omgebracht( met Volgorde Van europ commissie ! We hebben allemaal op te News gezien ik heb zelf de film van ! Dan ‘s nachts in internet voor Stemmen geven hun stem naar mensenrechten 👻
Ik ben zelf 3 dagen in Griekenland met 2 anderen uit Iran ! Hebben ze onze buiten in de koud tussen de sneeuwkettingen Ze werden bewaakt door soldaten ! Ik geb tegen Un (Verenigde Naties) in Pakistan gezegd ! Hij vraagt hoe kom gedag leef je nog !? Ik zei als ik dood was je kunt deze vraag niet meer ! Ja mijne ervaring als soldaat die in 30ste leeftijd kleding van dunst aan gedaan tot vrijheid van mijne land ……
Groetjes
Groetjes sarbaze_pir