Unikke Begravelser hjalp os med at arrangere en borgerlig bisættelse, der svarede til vores mors ønsker. Da vi bor forskellige steder i landet, havde vi brug for hurtig og kompetent hjælp. Bo gu... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi oplevede den mest professionelle og hensynsfulde håndtering i forbindelse med min families afsked med min far. Vi er bare så tilfredse og føler os taget virkelig godt af - og ikke mindst... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg har fået den fineste behandling, og har følt mig tryg hele vejen. Blev ringede op dagen før bisættelsen, for at høre om jeg havde nogle spørgsmål til bisættelsesdagen. En meget smuk og værdig... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi har været mere end tilfredse med Unikke Begravelser i forbindelse med vores mors begravelse. Vi havde en rigtig god kontakt med Bo Billenstein hele vejen igennem – fra vores mor gik bort og fr... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Hvert menneske er unikt og det mener vi også deres begravelse eller bisættelse skal være. Vores bedemænd hjælper med alt det praktiske og administrative i den svære tid, og har altid hjertet med, så du kan føle dig tryg og i gode hænder. Vi sætter en ære i gennemsigtige og lave priser. Du kan helt uforpligtende se, hvad begravelsen koster med vores prisberegner. Vi hjælper både med begravelser og bisættelser med og uden ceremoni. Vi ved, hvor værdifuld tid og tryghed er i øjeblikke som disse. Derfor kan vores bedemænd besøge dig inden for få timer døgnet rundt, når du har brug for det mest. Vores hovedkontor er i Birkerød, men vi dækker hele hele Region Hovedstaden samt Roskilde og Greve.
Sjælland, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Vi havde en god oplevelse med Unikke begravelser, de var hurtige, nærværende og lyttende.
De sørgede for, at begravelsen af min svigerfar blev præcis som vi ønskede den, til en fair pris.

Antwoord van Unikke Begravelser
Venlige, omsorgsfulde, informative og ordentlige. Er nogle af de erfaringer vi fik

Antwoord van Unikke Begravelser
Virkeligt nem med kontakten til Unikkebegravelse via nettet. Bo er et fantastisk og forstående menneske som ikke forsøger at presse udgifter på Begravelsen. Jeg læste kun gode anmeldelser online om ham, og derfor blev det dem. Kontakten online og via mobilen var perfekt til Bo.
En virkelig billig og skøn håndtering af alt.

Antwoord van Unikke Begravelser
Vi har været meget glade for den service og meget professionelle bistand I ydede ved min fars bisættelse.
Med mange hilsner
Susanne Ravnholt

Antwoord van Unikke Begravelser
Når man kontakter en bedemand, så er man ulykkelig og ked af det. Unikkebegravelser er meget profesionelle samtidig med vores sorg kom i første række samtidig de lyttede til os.
Min datter fandt unikkebegravelser p.g.a. Deres hjemmeside på nettet. Tak for et godt samarbejde.

Antwoord van Unikke Begravelser
Nogen gange har jeg lyst til at gøre mig ekstra umage for at takke for noget særligt, noget vigtigt.
Min søster og jeg mistede begge forældre samme nat, med 3 timers mellemrum. Og midt i chokket og sorgen skulle vi så finde en bedemand… Via Trustpilot fandt vi Unikkebegravelser og det viste sig at være et fantastisk valg :-)
Første indtryk var utrolig behageligt, forstående og professionelt. Bo, som var vores kontaktperson (og er firmaets ejer), gjorde alt med omhu og empati og var særdeles god at arbejde sammen med.
Vi ønskede os en ikke-religiøs ceremoni under private rammer. Det var Bo med på fra starten og efter lidt snak om mulighederne, blev vi enige om at han også skulle stå for at lede ceremonien. Det gjorde han værdigt og smukt – vi kunne ikke have forestillet os det flottere og mere indfølt gennemført. For dem som ikke er religiøse og ønsker sig et smukt alternativ, kan vi 100% anbefale Bo.
Bo arbejdede også på upraktiske tidspunkter på døgnet for at få alt til at lykkes under tidspresset – vi havde kun fire dage fra dødsfaldene til ceremonien. Bo er i øvrigt en tidligere leder, som valgte at (totalt) skifte karrierevej for et par år siden – og det mærker man: vi følte os talt til i øjenhøjde og i et sprog, som øjeblikkeligt gjorde os trygge.
En meget vigtig dag for hele vores familie blev fuldstændig som vi håbede på, og en stor del af æren herfor tilfalder Unikkebegravelser og Bo.
Kæmpe TAK!

Antwoord van Unikke Begravelser
Fantastisk redningskrans i en svær tid - meget hjælpsomme, forstående og støttende.

Antwoord van Unikke Begravelser
Lige fra starten, var der tryg og vejledende hjælp, de var med hele vejen og sikrede alt gik som vi havde planlagt.

Antwoord van Unikke Begravelser
Professionel og utrolig venlig rådgivning. Alt forløb fantastisk lige fra afhentning af afdød til bisættelse. Vi blev mødt af respektfulde og søde bedemænd der forstod at give os tid og ro til at tage afsked.
Kan kun anbefale Unikke begravelser

Antwoord van Unikke Begravelser
De varmeste anbefalinger af unikkebegravelser. Min far sov ind d.09-11-2024 så der skulle findes en bedemand. Jeg søgte via Google og fandt unikkebegravelser, og deres koncept tiltalte mig meget. Da man er i en følsomt og sårbart øjeblik, kan man i ro sidde og klikke de ønskede ting af til en bisættelse eller begravelse. Efterfølgende blev jeg ringet op af Bo fra unikkebegravelser, som gennemgik tingene. Vi modtog et overslag hvad det kom til at koste, som vi accepterede. Et par timer efter kom de og afhentede min far. Hele processen, hele vejen igennem, har været meget professionel og værdig. Både under afhentning, senere ved bisættelsen i kirken og opfølgningen bagefter, som vi har værdsat meget. Der har været god kommunikation hele vejen i gennem både på E-mail, sms og pr. Tlf.
Vi bestilte også blomster igennem unikkebegravelser, som var endnu flottere end på billederne. Igen de varmeste anbefalinger her fra, Tak Bo her fra.

Antwoord van Unikke Begravelser
Da en bekendt foreslog mig, at bruge en online bedemand, lød det lidt skørt i mine ører. Dagen efter googlede jeg og læste på unikke begravelsers hjemmeside. Jeg ringede og talte med Bo og med det samme følte jeg mig tryg og mødt som menneske. Den tryghed og evne til at møde mennesker, hvor de er, oplevede jeg også til bisættelsen fra Michael.
Vores sidste farvel til min mor, blev så fint, blandt andet fordi, jeg havde Bo og Michael i ryggen.
Jeg kan kun anbefale unikke begravelser på det varmeste.

Antwoord van Unikke Begravelser
Vi kan på det varmeste anbefale Bo og Michael. Vi fandt UB via en meget fin hjemmeside, med gennemsigtighed ift. priser på de forskellige ydelser. Vi har kun mødt Bo pr. telefon, men fik med det samme en god fornemmelse af nærvær og ønske om at skabe de bedste rammer. Til selve bisættelsen hjalp Michael med det sidste farvel på aller fornemmeste vis.
Det var hele vejen igennem en god og tryg oplevelse, som skabte en smuk ramme for det sidste farvel til vores mor.
Tak til jer begge.

Antwoord van Unikke Begravelser
Kære Unikke Begravelser & Bisættelser Danmark.
Tak for jeres hjælp og støtte, det har virkelig været en fornøjelse, at have jeres hjælpe, i en svær og uoverskuelig tid, lige fra mit første opkald, til det sidste opkald, har der været hjælp, forståelse og støtte, vi var ikke kommet igennem en så svær tid, uden jeres omsorg.
Vi havde hjælp, af bedemand Michael på dagen for vores ceremoni, som foregik i kapellet Gentofte Hospital, Bo Graabeck Billenstein, som også er indehaver af unikke begravelser, er også den som besvarer alle opkald, ham har jeg desværre ikke mødt, men jeg føler dog, at jeg kender ham, efter vores mange gode samtaler. - tak.
Tak for hjælpen, I kan virkelig tro, at uden jer, så var vi ikke kommet så "let" igennem, alt var ærligt og med hjertet, jeg følte på intet tidspunkt, at det "bare" var en forretning, som skulle passes.
Jeg håber, at der går mange mange år, før vi igen skal bruge jeres hjælp, det bliver dog noget nemmere næste gang, for nu har vi i hvert fald fundet, det eneste rigtige bedemandsfirma.
Tak for hjælpen. Rikke og Jonas

Antwoord van Unikke Begravelser
Vi fik en fantastisk behandling og hjælp af Bo og hans team. De var super hjælpsomme og hensynsfulde i en svær tid.

Antwoord van Unikke Begravelser
Vi ringede til unikkebegravelse en søndag morgen i oktober 2024 da vi skulle bruge en bedemand til min farmors bisættelse , vi snakkede med Bo og få timer efter var han hjemme hos os og han virkede rumlig og meget nærværende som gjordet os pårørende trygge midt i sorgen . Han var god til guide os igennem alle de processer der nu var/er og man følte ikke det var bestillingsliste men mere at vi blev guide igennem og at Bo var der for os og hjælp os til min farmor fik den bedste rejse ⭐️ . I mailens og opkalden efterfølgende virkede bo nærværende og sluttede alle samtaler og mail af hvis der er noget eller spørgsmål så måtte vi endelig ringe til ham eller skrive og det var så rart at mærke der var et menneske og ikke en robot på den anden side .
Den dag min farmor skulle bisættes var det bedemand Hans der kørte hende i rustvognen og han var virkelig en rumlig nærværende bedemand , det var rart han sagde du/i skal tag jer den tid I har brug for .. man følte sig sig tryg og det var rart for så var min farmor tryg i bilen 😊 -.
Selvom jeg ikke ønsker for min nærmeste at de skal på deres sidste rejse så gemmer jeg unikkebegravelser nummer for det er helt klart den bedste sidste rejse min farmor fik ♥️⭐️
Jeg er taknemmelig midt i en sorg ..

Antwoord van Unikke Begravelser
Helt gnidningsfrit og fint forløb med god rådgivning og hyppig kontakt med Bo, der løbende ringede og støttede os.

Antwoord van Unikke Begravelser
Jeg var skeptisk i forhold til at bruge et online begravelsesfirma. Det ville være meget mere trygt at gå ned til et fysisk firma nede i byen og tale med dem ansigt til ansigt. Jeg var den eneste i familien, der havde det sådan, så jeg bøjede mig, og det er jeg rigtig glad for nu.
Det var så fint et forløb - professionel og nærværende kontakt med Bo - og alt gik som det skulle. Kan varmt anbefale Unikke Begravelser.

Antwoord van Unikke Begravelser
Virkelig fantastisk og professionel hjælp til vores mors begravelse, følte mig godt hjulpet hele vejen igennem.
Fantastisk opfølgning på alle aspekter af begravelsen og en meget tillidsvækkende bevidsthed om økonomien i begravelsesomkostningerne også.
De bedste anbefalinger herfra.

Antwoord van Unikke Begravelser
Vi kan på det varmeste anbefale Unikke Begravelser. Vi har følt os i trygge og meget kompetente hænder hele vejen igennem. Bo er utrolig nærværende, empatisk og omsorgsfuld, og yder samtidig en professionel og fantastisk service. Han hjalp og guidede os igennem hele processen, samt fulgte op på alting, hvilket var en kæmpe hjælp og støtte for os i en svær tid. Tusind tak til Bo og hans team.