Unikke Begravelser hjalp os med at arrangere en borgerlig bisættelse, der svarede til vores mors ønsker. Da vi bor forskellige steder i landet, havde vi brug for hurtig og kompetent hjælp. Bo gu... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi oplevede den mest professionelle og hensynsfulde håndtering i forbindelse med min families afsked med min far. Vi er bare så tilfredse og føler os taget virkelig godt af - og ikke mindst... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg har fået den fineste behandling, og har følt mig tryg hele vejen. Blev ringede op dagen før bisættelsen, for at høre om jeg havde nogle spørgsmål til bisættelsesdagen. En meget smuk og værdig... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi har været mere end tilfredse med Unikke Begravelser i forbindelse med vores mors begravelse. Vi havde en rigtig god kontakt med Bo Billenstein hele vejen igennem – fra vores mor gik bort og fr... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Hvert menneske er unikt og det mener vi også deres begravelse eller bisættelse skal være. Vores bedemænd hjælper med alt det praktiske og administrative i den svære tid, og har altid hjertet med, så du kan føle dig tryg og i gode hænder. Vi sætter en ære i gennemsigtige og lave priser. Du kan helt uforpligtende se, hvad begravelsen koster med vores prisberegner. Vi hjælper både med begravelser og bisættelser med og uden ceremoni. Vi ved, hvor værdifuld tid og tryghed er i øjeblikke som disse. Derfor kan vores bedemænd besøge dig inden for få timer døgnet rundt, når du har brug for det mest. Vores hovedkontor er i Birkerød, men vi dækker hele hele Region Hovedstaden samt Roskilde og Greve.
Sjælland, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Helt igennem en god oplevelse, god og forstående dialog, alt gik lige som det skulle, med ære og respekt for min far og min familie. Kan kun anbefales.

Antwoord van Unikke Begravelser
Alt gik som det skulle, meget omsorgsfuld behandling af os pårørende og hensyntagen til at give tid til at tage afsked, både ved afhentning og ved kirken, meget smuk måde blomsterne var lagt på kirkegården (i hjerte) alt var som det skulle være.

Antwoord van Unikke Begravelser
På årets første dag havde vi kontakt med Bo. Vi blev mødt med omsorg, overblik og meget professionelt. Selv da der var lidt udfordringer, var Bo klar til at afhjælpe situationen.
Ved selve bisættelsen havde Peter overblikket og hjalp med de praktiske ting, så vi kunne koncentrere os om at få sagt ordentligt farvel.
Vi vil til en hver tid anbefale Unikke Begravelser.
Mange hilsner
Tine

Antwoord van Unikke Begravelser
Fantastisk god, varm, imødekommende, effektiv og hurtig service. De har fulgt os i hånden igennem hele forløbet. Berit har kontrolleret løbende med os, om alt var i orden og har guidet og vejledt os til punkt og prikke. Og Peter er en skøn, varm og nærværende person, der transporterede min mor med dybeste respekt. Jeg er så glad og lettet og vil virkelig varmt anbefale Unikke Begravelser.

Antwoord van Unikke Begravelser
Da dagen kom til min fars begravelse, følte jeg en tryghed i, at der var styr på det hele, og min far var i sikre hænder på hans sidste rejse.
Den tryghed var der, fordi Bo og Unikke Begravelse lige fra dag ét af, fra den første gang jeg ringede til nogle dage efter begravelsen, hvor Bo kontaktede mig, var empatiske, nærværende og yderst kompetente. Uanset størrelsen på mine spørgsmål, små bekymringer eller store bekymringer, eller måtte have noget gentaget flere gange, fordi jeg glemte det i den overvældende følese af tab og sorg, så var Bo der.
Det var serendipitet for min familie, min bror og jeg at finde Bo og Unikke Begravelser. Det har betydet så meget for os, at have dem med hele vejen igennem fra start til slut. Det er været så hårdt at sige farvel, men med Unikke Begravelser blev dagen til en tryg og smuk begravelse, der ærede min fars minde. At have en bedemand som Bo, som koordinator, og bededamen Anja, der var til stede til begravelsen, har været helt uundværdlig.
På familiens, min brors og egne vegne. Tusinde tak.
- Julie

Antwoord van Unikke Begravelser
Meget professionel og god service.
Omsorgsfuld og respektfuld.

Antwoord van Unikke Begravelser
Vi har nu benyttet Unikke Begravelser for anden gang i familien. Igen med et så fint og ordentligt forløb, hvor Bo følger op på alt - både før og efter. Bla. opkald op til begravelsen for at tjekke op på evt spørgsmål, og om man er tryg ved det
Peter og kollega hentede min mor på hospice, hvilket også oplevedes respektfuld og trygt. Peter var også Unikke Begravelsers repræsentant ved begravelsen og han var nærværende og opmærksom.
Vi har kun positivt at sige om Unikke Begravelser.

Antwoord van Unikke Begravelser
Det var rart og de lyttede og var meget høflige

Antwoord van Unikke Begravelser
Sympatiske og empatiske bedemænd. Vi fik det vi havde brug for.

Antwoord van Unikke Begravelser
SÅ flinke medarbejdere. Alt gik til perfektion. Mange tak.
Fra Michael og Susanne.
Søn og svigerdatter til afdøde.

Antwoord van Unikke Begravelser
Det var en fantastisk service vi fik af Bo da min mor døde. Bo var der fra start til slut.
Når man er i sorg er det virkelig rart når der er nogle der tager over og bare hjælper en.
Det gjorde Bo virkelig, ringede både før og efter bisættelsen, for at høre om alt var som det skulle være.
Er ikke i tvivl om hvem jeg vil bruge, hvis jeg skulle miste en af mine kære.

Antwoord van Unikke Begravelser
En venlig og professionel service, og en stor hjælp i en svær tid.

Antwoord van Unikke Begravelser
TAK for al den hjælp I gav ifbm min mors bisættelse d.17.12.25.
Alt var så fint og jeres måde at gribe folk i sorg på er simpelthen så rar og man føler sig forstået.

Antwoord van Unikke Begravelser
Super god oplevelse hele vejen fra start til slut. Jeg følte virkelig at Berit stod klar ved alle mine spørgsmål, også selvom jeg måske stillede de samme spørgsmål flere gange, men jeg mødte kun forståelse og tålmodighed, da jeg selv var i krise over at have mistet.
Jeg er ikke i tvivl om hvor jeg vil gå hen hvis jeg mister en af mine kære i fremtiden.

Antwoord van Unikke Begravelser
Rigtig rar oplevelse, da jeg skulle sørge for min svogers bisættelse. Det blev lige som han ønskede det. Bedemanden var yderst hjælpsom og kontaktede mig undervejs. God service kan kun anbefales tak 😊

Antwoord van Unikke Begravelser
De er umådelige venlige og hjælpsomme.
Alt blev ligesom vi ønskede det.Lige fra tlf opkald afhentning og til selve dagen.Efter nogle dage blev jeg ringet op og det var jeg rigtig glad.
Kun stor ros herfra alle os i familien.
Firmaet er gemt når der senere bliver brug for det. Marianne

Ualmindelig empatisk, sød og hjælpsom bedemand .. Alt fungerede så fint 🙏

Antwoord van Unikke Begravelser
Den mest profesionelle betjening og de mest behagelige mennesker når man er i sådan en situation. Alt klappede - fantastisk service.

Antwoord van Unikke Begravelser
Unikke begravelse & bisættelser får vores største anbefalinger. De har været utrolig hjælpsomme og professionelle igennem hele processen og har opfyldt alle vores ønsker ned til mindste detalje. Bo var utrolig respektfuld og empatisk under vores kontakt og fulgte op på os. Berit har været fantastisk hurtig til at vende tilbage med svar på de spørgsmål vi havde undervejs. Peter som var vores bedemand, var fantastisk, respektfuld og yderst empatisk og tålmodig under bisættelsen, både før og efter. Vi har følt os yderst trykke under hele processen fra start til slut.