Unikke Begravelser Reviews

TrustScore 5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Unikke Begravelser hjalp os med at arrangere en borgerlig bisættelse, der svarede til vores mors ønsker. Da vi bor forskellige steder i landet, havde vi brug for hurtig og kompetent hjælp. Bo gu... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi oplevede den mest professionelle og hensynsfulde håndtering i forbindelse med min families afsked med min far. Vi er bare så tilfredse og føler os taget virkelig godt af - og ikke mindst... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har fået den fineste behandling, og har følt mig tryg hele vejen. Blev ringede op dagen før bisættelsen, for at høre om jeg havde nogle spørgsmål til bisættelsesdagen. En meget smuk og værdig... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har været mere end tilfredse med Unikke Begravelser i forbindelse med vores mors begravelse. Vi havde en rigtig god kontakt med Bo Billenstein hele vejen igennem – fra vores mor gik bort og fr... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Begrafenisondernemer
  2. ook in
  3. Uitvaartcentrum

Geschreven door het bedrijf

Hvert menneske er unikt og det mener vi også deres begravelse eller bisættelse skal være. Vores bedemænd hjælper med alt det praktiske og administrative i den svære tid, og har altid hjertet med, så du kan føle dig tryg og i gode hænder. Vi sætter en ære i gennemsigtige og lave priser. Du kan helt uforpligtende se, hvad begravelsen koster med vores prisberegner. Vi hjælper både med begravelser og bisættelser med og uden ceremoni. Vi ved, hvor værdifuld tid og tryghed er i øjeblikke som disse. Derfor kan vores bedemænd besøge dig inden for få timer døgnet rundt, når du har brug for det mest. Vores hovedkontor er i Birkerød, men vi dækker hele hele Region Hovedstaden samt Roskilde og Greve.

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

92 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

I arbejder hensynsfuldt i situationen

I arbejder hensynsfuldt i situationen
I er diskrete og rolige
I følger op og støtter
Jeg/vi var fuldt ud tilfredse med forløbet.

23 september 2025

Kære Annette

Tak for din flotte anmeldelse. Jeg er meget glad for at høre, at du er fuldt tilfreds - det betyder alt :-)

Mange varme hilsner
Bo og Dino

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lige fra allerførste kontakt var…

Lige fra allerførste kontakt var håndteringen af alt vedrørende bisættelse, kiste, blomster, transport m.m. 100% professionelt og gjort med varme og respekt for afdøde og familien. Kan på det varmeste anbefale Unikke Begravelser.

11 september 2025

Kære Flemming

Tusind tak for din varme anbefaling - det betyder virkelig meget.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God, behagelig og sikker rådgivning.

I en svær tid og på et helt ukendt område, fik vi en god og sikker rådgivning, som resulterede i en bisættelse, fuldstændig i min mands ånd og efter vores ønsker. Tak for det. Birgit

11 september 2025

Kære Birgit

Tusind tak for din flotte anbefaling. Jeg er glad for vi sammen fik skabt en helt særlig afsked i din mands ånd. Vi ses på bølgen blå ;)

Bo

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig dejlig oplevelse i en svær…

Virkelig dejlig oplevelse i en svær tid. Alt var gennemskueligt, og samtalerne var åbne og betydningsfulde. God guidning gennem processen.
Vi skulle sammenstykke en anderledes afsked, og vi fik hjælp og fuld opbakning til vores påfund, og ændringer.
Gennemskuelig hvad prisen angik.
Kan varmt anbefales.

12 september 2025

Kære Mette

Tusind tak for jeres fine ord.

Det betyder rigtig meget at høre I følte jer trygge og godt guidet gennem hele forløbet. Vi er glade for at vi kunne støtte jer I at skabe en meget personlig og anderledes afsked.

Tak fordi I valgte os – og for at I vil anbefale os videre.

Mange hilsner

Bo, Berit og Dino

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget fint og behageligt samarbejde med…

Meget fint og behageligt samarbejde med Unikke Begravelser.

10 september 2025

Kære Birgitte

Jeg vil også sige tusind tak for det gode samarbejde undervejs og for dine flotte anbefaling.

Bo og Kjeld

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi fik en god behandling og svar på…

Vi fik en god behandling og svar på alle vores spørgsmål i vores ulykkelige situation. Berit svarede med det samme hver gang vi ringede. Alle aftaler blev overholdt. Vi følte os godt taget hånd om.

1 september 2025

Antwoord van Unikke Begravelser

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os meget, at du følte dig godt taget hånd om, og at Berit kunne være en tryg støtte i en svær tid.

Kæmpe anbefaling

Fra første kontakt til sidste opfølgning har jeg og min mor følt os enormt godt taget af.

Vi talte undervejs med Berit som var enormt empatisk, professionel, ordentlig og god til at sikre at der var styr på alt inden min fars bisættelse.

Hun kontaktede mig dagen inden og nogle dage senere for at sikre at alt var fint og gået godt.

Mette og co. som hentede min far var også utrolig søde og hensynsfulde.
Da vi italesatte et ønske om at få Mette til bisættelsen forsøgte de at imødekomme dette.

Vi endte grundet sygdom med i stedet at få Michael, som var mindst ligeså hensynsfuld og behagelig.

Jeg kan virkelig anbefale Unikke begravelser som gjorde det nemt i en svær situation.

Tak

22 augustus 2025

Kære Josefine

Tusind tak for din meget flotte og hjertevarme anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, at du og din mor har følt jer trygt fulgt fra første kontakt til opfølgningen efter bisættelsen.

Det var godt, at Berit kunne være en støtte undervejs, og at du oplevede både empati, professionalisme og omsorg i samarbejdet. Også en stor tak for dine ord om Mette og Michael – vi ved, hvor vigtigt det er, at man føler sig mødt på den rigtige måde på en så svær dag.

Tusind tak for, at du har delt din oplevelse :-)

Bo, Berit, Mette og Michael

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg fik god hjælp og støtte så alt gik…

Jeg fik god hjælp og støtte så alt gik som det skulle.
Hilsen Marlene

8 augustus 2025

Kære Marlene

Tak for din anbefaling og for de fem stjerner. Vi er glade for, at du følte dig hjulpet og støttet gennem hele forløbet.

Bo og co.

Meget professionelt

Meget professionel håndtering af hele processen. Klar til at svare på alle spørgsmål og undersøger gerne hvis der er behøv for det. Ingen overraskelser i forhold til pris, alt kommunikeres løbende.

14 augustus 2025

Kære Vivian

Tak for din flotte anbefaling. Det glæder mig, at du har oplevet processen som både professionel og tryg, og at kommunikationen omkring pris og forløb har været klar. Det betyder meget for os at kunne skabe ro og overblik i en svær tid.

Bo, Berit og Michael

Godt overblik

Godt overblik, proaktivitet og roligt/behageligt personale

14 augustus 2025

Kære Mikkel

Tak for din anbefaling og 5 stjerner :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

:-) du var noget så sød/rar og venlig…

:-) du var noget så sød/rar og venlig at tale med lige ud af landevejen og det er du hver gang . og den dejlige måde i kørte Ivan væk på. amp ;-)

2 augustus 2025

Antwoord van Unikke Begravelser

Tusind tak for din søde ord - det betyder virkelig meget.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I en meget svær og sårbar tid

I en meget svær og sårbar tid, er det virkelig rart bare at blive mødt, med ro og guidning igennem et forløb, hvor man ikke selv er klar over - hvad man skal foretage sig. Det er en uvant situation, men vi blev mødt af varme fra Berit, som bare kunne mærke hvad hun skulle hjælpe os med. Det blev på en måde meget naturligt at sidde og tale om.
Jeg fik hjælp til alt, hvad jeg skulle foretage mig ligenu og i den kommende fremtid.
Hun ringede mig også op, for at høre hvordan tingene gik - både før og efter bisættelsen. Vil sige mange tak - og sender de varmeste anbefalinger.

5 augustus 2025

Kære Lise

Tusind, tusind tak for din meget flotte anbefaling. Det betyder alt!

Det er dejligt at høre, at Berit kunne hjælpe med at skabe den varme og ro som man netop har behov for i så svær og uvant en situation.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Perfekt oplevelse på en sorgens…

Perfekt oplevelse på en sorgens dag.Stort tak til Jer. Ole G.

26 juli 2025

Kære Ole

Tusind tak for din fine anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelse.

Vi er glade for at have kunnet hjælpe på en sorgfuld dag – og dine ord betyder meget for os.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En meget personlig og tryg oplevelse

En meget personlig og tryg oplevelse, hvor der var styr på detaljer. En behagelig guidning og støtte med gode telefon opkald, for at følge op. Jeg følte mig mødt i vores behov og ønsker.

7 juli 2025

Kære Pia

Mange tak for dine varme ord og de fem stjerner.

Det betyder meget for os, at du oplevede forløbet som trygt og personligt, og at vores opfølgning og støtte gjorde en forskel for dig.

Bo og Mette

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Profesionelle og med en pris der er…

Profesionelle og med en pris der er værdig👍

13 juli 2025

Kære Naja

Tak for de fine ord og den flotte vurdering.

Vi er glade for, at både den professionelle tilgang og prisen levede op til dine forventninger.

Bo og Co.

Meget profesionelle ♥️

Helt unik oplevelse, unikkebegravelser, var meget profesionelle og sørgede for det hele og man havde “ro” til at koncentrere sig om sin sorg og sin familie, på den værste dag i vores liv når man har mistet en meget nær. Der var rigtig god information, samt en rigtig god guidning gennem hele forløbet, når man for 1. Gang nogensinde skal stå for en bisættelse… kæmpe anbefalinger herfra..
fortsætter med at anbefale jer I er fantastiske, og meget menneskelige samt profesionelle tak for jer på denne svære dag.

30 mei 2025

Kære Kristine

Tusind tak for din meget rørende og generøse anmeldelse.

Vi er meget glade for, at du oplevede både ro og støtte i en svær tid, og at vi kunne være med til at skabe tryghed og overblik gennem hele forløbet.

Af hjertet tak for dine anbefalinger.💗

Bo og Co.

Vores bedste anbefalinger til Bo

Vores bedste anbefalinger til Bo, som vi i en af vores sværeste situationer i livet, fik en utrolig professionel hjælp fra. Bo var utrolig rolig, lyttende, empatisk og hjælpsom og gav os følelsen af at være i gode hænder igennem hele forløbet.

4 juli 2025

Kære Camilla

Tusind tak for de fine ord og anbefalinger.

Jeg er glad for I følte jer i trygge hænder, og at I oplevede støtte og empati hele vejen igennem. Og sidste men ikke mindst, også tak for det gode samarbejde undervejs.

Bo og William