Unikke Begravelser hjalp os med at arrangere en borgerlig bisættelse, der svarede til vores mors ønsker. Da vi bor forskellige steder i landet, havde vi brug for hurtig og kompetent hjælp. Bo gu... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi oplevede den mest professionelle og hensynsfulde håndtering i forbindelse med min families afsked med min far. Vi er bare så tilfredse og føler os taget virkelig godt af - og ikke mindst... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg har fået den fineste behandling, og har følt mig tryg hele vejen. Blev ringede op dagen før bisættelsen, for at høre om jeg havde nogle spørgsmål til bisættelsesdagen. En meget smuk og værdig... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi har været mere end tilfredse med Unikke Begravelser i forbindelse med vores mors begravelse. Vi havde en rigtig god kontakt med Bo Billenstein hele vejen igennem – fra vores mor gik bort og fr... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Hvert menneske er unikt og det mener vi også deres begravelse eller bisættelse skal være. Vores bedemænd hjælper med alt det praktiske og administrative i den svære tid, og har altid hjertet med, så du kan føle dig tryg og i gode hænder. Vi sætter en ære i gennemsigtige og lave priser. Du kan helt uforpligtende se, hvad begravelsen koster med vores prisberegner. Vi hjælper både med begravelser og bisættelser med og uden ceremoni. Vi ved, hvor værdifuld tid og tryghed er i øjeblikke som disse. Derfor kan vores bedemænd besøge dig inden for få timer døgnet rundt, når du har brug for det mest. Vores hovedkontor er i Birkerød, men vi dækker hele hele Region Hovedstaden samt Roskilde og Greve.
Sjælland, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Bo er super professionel, støttende og god at kommunikere med. Jeg kunne altid få fat i Bo. Bo gav gode råd til afholdlse af ikke kristne bisættelser og han stod for ledelse og gennemførslen af hele bisættelsen. Og det gjorde han godt! Jeg kan kun anbefale Unikke Begravelser.

Antwoord van Unikke Begravelser
Flot blå kiste med smuk blomsterdekoration. Alt fungerede på en smuk og værdig måde.

Antwoord van Unikke Begravelser
Havde en rigtig god oplevelse, følte mig trygt og godt behandlet jeg følte at der var styr på alting

Antwoord van Unikke Begravelser
Super service. Hurtig respons selv om der var helligdage. God rådgivning og meget fin bisættelse. Kan kun anbefales

Antwoord van Unikke Begravelser
Den bedste behandling, meget personlig og omsorgsfuld betjening. Følt man blev holdt i hånden hele vejen. Fair pris og super service fra start til slut. Kan kun anbefales.

Antwoord van Unikke Begravelser
Bisættelsen af vores far blev arrangeret helt efter vores ønsker. En borgerlig bisættelse, hvor familien førte ordet. Unikke Begravelser sørgede for at føre vores ønsker ud i livet, så vi kunne koncentrere os om det væsentligste. Bo tog sig af at arrangere: rustvognskørsel, kapel, blomster, levende musik, programmer og styrede selve ceremonien.

Antwoord van Unikke Begravelser
Jeg mistede pludseligt og helt uventet min mand alt, alt for tidligt. Jeg blev anbefalet Unikke begravelser og bisættelser, og det var virkelig unikt og helt specielt. Jeg fik en følelse af, at Bo gjorde sig ekstra ulejligheder for mig og gjorde alt hvad han kunne, for at hjælpe mig i den frygteligt svære tid.
Selve bisættelsen og hans måde at lede os igennem det på, var så smukt og enestående. Jeg kunne ikke have ønsket mig det anderledes. Den største anbefaling!

Antwoord van Unikke Begravelser
Unikke Begravelser stod for al rådgivning og det praktiske i forbindelse med min fars bisættelse. Unikke Begravelser var meget venlige undervejs i processen. Jeg vil gerne anbefale Unikke Begravelser.

Antwoord van Unikke Begravelser
Fantastisk hjælp og støtte fra start til slut. Min mor fik den smukkeste bisættelse.

Antwoord van Unikke Begravelser
Det har været en rigtig dejlig oplevelse at Unikke begravelse vare tog bisættelsen af vores far. De har været meget hjælpsomme i denne sorg og dejligt at i har fuldt op på ting inde bisættelsen og efter. Vi har været meget trykke ved jer. Stor ros, vil anbefale jer til andre.

Antwoord van Unikke Begravelser
Af hjertet tak til Bo for hjælpen til vores fars bisættelse. Bo er en yderst kompetent, varm, rar og empatisk mand, som man roligt kan stole på. Hans råd og vejledning har været guld værd i en svær tid og jeg kunne ikke forestille mig et bedre forløb end det han gav os.

Antwoord van Unikke Begravelser
Tusinde tak for hjælpen ved vores mors bisættelse alt fungerede bare perfekt så tak til Bo og Michael

Antwoord van Unikke Begravelser
Alle vi var i berøring med i forbindelse med min mands
bisættelse, var meget hjælpsomme og venlige.
Firmaet kan varmt anbefales-
Sonja Mørk

Antwoord van Unikke Begravelser
Bo er en meget behagelig mand, og man har tillid til at han gør det ordentligt, hvad man også gjorde.

Antwoord van Unikke Begravelser
Det er anden gang vi bruger Unikke Begravelser. Bo og Team er super kompetente, og igen oplevede vi at være i gode hænder hele vejen.
Mødes med empati, og Bo er rigtig god til at svare på de spørgsmål, men ikke selv kan finde ud af at stille.
Varmeste anbefalinger.

Antwoord van Unikke Begravelser
Hele forløbet har været helt fantatisk, med professionalisme hele vejen og Bo er rigtig behagelig at snakke med og rigtig empatisk.
Michael som var med til ceremonien var ligeledes rigtig professionel, og et rigtig behageligt menneske.
Vi bor i Næstved så alt har gået over telefonen, og det hele har bare kørt dom det skulle. Hvilket er rigtig vigtigt når man står det sted i livet som gør ondt og som er svært. En rigtig stor anbefaling herfra.

Antwoord van Unikke Begravelser
Vi har hele vejen igennem følt os lyttet til og oplyst om forløbet. Bo har løbende ringet og spurgt til om alt var i orden og om vi var trygge i forbindelse med bisættelsen. Det er super dejligt at have en løbende dialog og sparring. Og alle aftaler og tidspunkter er blevet overholdt til punkt og prikke. Derudover har Bo ikke på noget tidspunkt forsøgt at sælge ekstra eller dyrere ting. Og en opfølgende opringning efter bisættelsen for at høre om alt var gået godt er også guld værd.

Antwoord van Unikke Begravelser
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.