Unique Kjoler

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk oplevelse! Det er 2. gang jeg er ude og prøve brudekjoler - men første gang hvor jeg virkelig følte mig som en kommende brud. Jeg blev hjulpet og vejledt hele vejen igennem også se... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vores oplevelse var til UG,vi fik selv lov til at se konfirmationskjolerne igennem,det var meget overskueligt,da kjolerne var delt op i størrelser. Og så fik vi selv lov til at tage kjoler fra og vore... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi oplevede en meget behagelig ekspedient, og personligt var vi glade for at vi selv fik lov at snuse rundt og prøve kjoler i fred og ro, uden der stod en og åndede os i nakken. Vi blev spurgt til h... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kan varmt anbefale Unique kjoler, man føler sig virkelig velkommen lige fra træder ind i butikken til man går der fra igen. Ekspedienten var virkelig sød til at hjælpe med alt fra størrelse guide til... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Bruidswinkel
  2. Winkel in modeaccessoires

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Midtjylland hyggeligste butik midt i trekanten mellem Viborg, Randers og Silkeborg Mange flotte brudekjoler og konfirmationskjoler i mange størrelser

Contactgegevens

Alle reviews

16 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Konfirmations kjole

Har netop købt konfirmations kjole med min datter. Stort udvalg i kjoler for enhver smag i alle størrelser.
Super venlig personale der yder god service.

23 januari 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårlig oplevelse med køb af…

Dårlig oplevelse med køb af konfirmationskjole. Havde bestilt tid men da vi kom var det som om hun ikke anede vi kom. Der var forholdsvis travlt i butikken. Vi fik vist hvor konfirmationskjolerne hang og så var det det. Der var et meget lille udvalg i str. 38. Der var ingen service, hjælp eller information derefter!!!!! Ingenting. Min datter fandt dog en kjole som havde interesse og vi nævnte at vi var usikre på om den var for lille men der blev bare sagt at med den model tænkte hun ikke den var for lille (hun havde ikke set kjolen på) og så blev den puttet i en pose og ud af døren med os. Er virkelig bange for vi står med en kjole som er for lille om 3 mdr. Ikke engang i almindelige tøjbutikker som Only, H&M osv. har jeg nogensinde fået så dårlig service. Ikke et sted jeg vil anbefale til andre.

13 januari 2022
Logo Unique Kjoler

Antwoord van Unique Kjoler

Hej Louise.
Jeg er da ked af at du ikke syntes i har fået en god service. Jeg kan ikke forstå du har fået opfattelsen af at jeg næsten ikke viste i kom, jeg kommer altid ud til døren og siger velkommen til og det gør jeg til alle mine kunder. Det har jeg alligevel aldrig oplevet i H og M.
I var mest inde i prøverummet og jeg spurgte din mand et par gange om hvordan det gik derinde.
Men det er svært at hjælpe hvis man ikke bliver lukket ind. ☺️ Jeg så faktisk din datter i kjolen og sagde at den var mega flot til hende og jeg personligt er helt vild med den kjole og din datter svarede at det var hun også.
Udvalget i str. 38 er stort (48 kjoler) men måske var der ikke så mange der lige faldt i smag og sådan er det jo nogen gange.
Jeg sagde da i betalte kjolen at lige den kjole ville jeg ikke være så bange for om den blev for lille. Men jeg syntes da i skal komme med kjolen igen og få jeres penge tilbage, jeg har ikke lyst til at sælge en kjole til nogen som føler sig så dårligt behandlet. I kan ringe til mig og aftale hvornår i vil aflevere den tilbage.

Dejlig butik.

Flot udvalg. God vejledning. Godt overblik. Dejlig butik og atmosfære.
Sabine ved hvad hun snakker om. Kan kun anbefale et besøg i Unique kjoler.

3 december 2021
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Mangelfuld service

Stort udvalg, flot butik. Købte og betalte konfirmationskjole, som efterfølgende ikke blev bestilt hjem. En fejl kan ske, men vi skulle x flere selv rykke for kjolen og efterfølgende ny bestilling. Fra butikkens side blev der naturligvis beklaget.

26 augustus 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fin butik med stort udvalg

Super fin butik med stort udvalg og dejligt med plads, samt en god service. Kjolen vi skulle have var der ikke i størrelsen, men den bestilte de bare hjem.Kan varmt anbefale butikken.

17 februari 2020

Dit is Trustpilot

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.