Dårlig service især vedrørende…
Dårlig service især vedrørende bestilling af fyringsolie
Forsinket betalingssystem
Leverer ikke ordre som aftalt trods de modtager betaling
Fraråder kraftigt bestilling af fyringsolie hos uno x
Dårlig service især vedrørende bestilling af fyringsolie
Forsinket betalingssystem
Leverer ikke ordre som aftalt trods de modtager betaling
Fraråder kraftigt bestilling af fyringsolie hos uno x
Jeg har i dag tanket på UnoX /Shell tankstation på Bernstorffsvej i Gentofte, og her var jeg chokeret over at se adskillige store plastdunke flyde rundt alle vegne og rundt i blæsevejret.
Jeg henvendte mig i butikken hos Shell, som kunne fortælle, at de gerne vil opstille et bur til indsamling af alle disse tomme plastdunke (sprinklervæske etc) og metaldåser, men at det må de ikke for UnoX, da det er UnoX der ejer forpladsen.
Samtidig og helt tilfældigt møder jeg en hjælpsom og imødekommende UnoX medarbejder, der samler skraldeposer sammen - og i denne forbindelse samler han ligeledes tomme dåser og plastdunke og lægger i skraldeposerne.
Det er jo glimrende at han rydder op, men det er fuldstændig gak gak, at UnoX ikke sørger for opsamlingsbure eller andet til metaldåser og plastdunke som minimum på de tankstationer hvor den slags kan købes !
Det er simpelthen for ringe og pinligt i 2026 at UnoX ingen sustainability strategi har, og det må jeg anbefale at I ser at få udviklet. Samtidig må jeg på det kraftigste opfordre til at genbrugsbeholdere til metal og plast bliver opstillet på omtalte tankstationer.
Ændrer vask men påstår nuværende kunder beholder det samme hvilket er løgn.
De ændrer vaske abonnement/priser men bilder nuværende kunder ind at de naturligvis beholder deres nuværende abonnement/pris men de glemmer bare lige at fortælle at de forringer vasken ved at fjerne dobbelt voks og dobbelt tørring.
tankede i veksø for ca 400 og de resavere 1200 på mit kort :-((
på ingen måde i orden
Hej alle uno-x app til vaskehalen virker ikke når man vil bruge den. Ringer til kunde service og få at vide at det er mig der ikke kan finde ud af at bruge appen selv om jeg har brugt den to gange før, så tak for det Katr... du er en god medarbejder. vil gerne have 99 kroner tilbage for ikke at kunne bruge deres app. da jeg har opsagt abdoment. men det virker til marts. siger de at jeg stadig kan bruge det forsøger at fortælle dem det ikke virker. så ingen penge tilbage. der er kun 99 kr. men alligevel.
So today I tanked up at this gas station for 450kr to notice later that it was reserved an amount of 1200kr on my bank account.
When contacting Customer Service, they say this is "normal", they always do this and the amount should be back in 2-3 days!!!!
No shame whatsoever!!
3 times the amount used in a reservation it's disrespectful to your customers and 2022 you can easily find a better way to process these transactions
Skulle tanke via mobilpay den meddeler så at der muligvis er noget galt med mit betalingskort prøv venligst igen eller tilknyt nyt kort. Altså jeg kan så IKKE få lov at tanke….. jeg tjekker så lige min netbank da jeg sys det virker underligt og hov så har Uno-X alligevel lige reserveret 1000kr på mit kort og hvad fik jeg ihvertfald intet benzin. Hvad f…. Er det for et skod system….
UH! UH!! UH!! UH!! UH!! UH!! UH!!
UH!! UH!! UH!! UH!! UH!! UH!! UH!! UH!! UH!! UH!!
Var skal jeg starte. Havde virkelig brug for deres hjælp men fik :
Kundeservice 0%
Hjælpsomhed 0%
Logik 0%
Arrogance 100%
Ydmyger sine kunder 100%
...og så lyver de!!!
Kontantløs tankstation er sgu ikke ok
Det er ikke ok at dem der ikke har kort ikke kan tænke eller hvis man kører ud i de områder hvor der måske kun lækker en tankstation og Man har glemt sit kort kan man ikke tanke Det er simpelthen for ringe af uno-x og alle andre stationer der gør det.
for eksempel mig og min mor har næsten aldrig vores kort med men næsten altid kontanter med.
PS Jeg kommer til at køre forbi Uno X tankstation på Bjerrevej 8700 Horsens hver dag så skal jeg til køre længere for tank på min bil når jeg ikke kan mit kort med.
Og er det ikke lidt miljøsvineri når I lige har sat nye stand up
jeg tanket for 313 kr og i har reserveret 800 kr på mit kort uden nogen grund
kæmpe svindel firma, de har også fyret alle deres folk der passe deres automat stationer for at ansætte folk til under det halve i løn, rigtig nogle egoister det kun tænker på sig selv. føj siger jeg bare
støt dem ikke det gælder også for deres elendige bonus stationer
Vi har tanket på Uno x i over 10 år. Så holde de kampagne i Odense i dag. Men man kan ikke skrive det ude fra vejen af. Så først når man skal til at dreje ind for at tanke finder man ud af at man skal holde i over time i kø, og man kan ikke vende om. Så må tage en enormt lang omvej med 2 børn under 3 år i bilen der skriger og har det varmt. Så i stedet må vi tanke på en anden tank til næsten 10 kr. Selvom uno x altid plejet at være billigere. Synes godt nok det er for dårligt.
Lees meer over geverifieerde reviews.