Bijna €200 afgeschreven (€170 teveel!) via m’n creditcard omdat ik blijkbaar niet via de officiële website een UK-visum heb aangevraagd. Niet zichtbaar dat het via dit bedrijf is gegaan? Fraudehelpd... Toon meer
Waarschuwing! Een ETA voor het VK kopen voor meer dan 220 euro, als dezelfde service slechts 12 euro kost op de officiële website of app van de Britse overheid? Ik betaalde meer dan 2 x 220 euro voo... Toon meer
Oplichters!!!! Had ik alle onderstaande reviews maar gezien voordat ik de website bezocht. Ook bij mij hebben ze 213$ van mijn credit card gehaald. Hopelijk kan ik het terug innen. Wat een creeps... Toon meer
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Leek echt de legale site
Leek echt de legale site. Ook mij te pakken gehad met 240 afgezet.
Oplichters!!!!!!!!!!
De grootste oplichtings site van een ETA aanvraag!
De grootste oplichtings site! Per ongeluk op deze site terecht gekomen omdat ik dacht de betrouwbare site te hebben. €245,00 betaald via de creditcard en later pas zien wat je betaald hebt.
Via de OFFICIËLE site nog geen €20,00
Bedrog !! Firma Upmax Global
Bedrog! Niet mee in zee gaan. Ze sturen je gwwoon een rekening van 250 euro die je zogenaamd hebt geaccepteerd voor het 'advies' die ze hebben gegeven. Er komt totaal geen enkel moment van advies of uberhaupt contact bij kijken.
Daarnaast brengen ze ook nog eens 91 euro in rekening voor het visum wat 19 euro zou moeten kosten
Dit is oplichterij
Dit is oplichterij. Er is 245,01 euro afgeschreven. Nergens is er een bedrag genoemd. De bevestigingsmail geeft aan dat eta gekoppeld is aan een paspoort geldig t/m 2066. Dit kan dus helemaal niet. De bank moet dit terugbetalen dit is oplichting en geen tussenpersoon. Site moet geblokkeerd worden
Eta aanvraag gedaan
Eta aanvraag gedaan. Als snel in het proces, dus voordat ik een foto e.d. moest indienen, moest ik mijn credit card gegevens invullen. Ik heb nergens een bedrag zien staan. Ik ging vervolgens wel checken op mijn credit card app en zag een reserbering van E 247,01 op mijn credit card. ICS gebeld en kaart geblokkeerd. Ik zou het liefst zien dat ze de reservering zouden kunnen blokkeren, maar ik zie nergens dat dat zou kunnen. Ik heb op het verzoek van de website om mijn foto e.d. aangegeven dat ik het proces annuleer en wil dat de reservering wordt beeindigd etc. ICS geeft aan dat ik bij daadwerkelijke afschrijving dat moet betwisten met een formulier. Maar ik vrees dat bedrijf daarop niet gaat reageren. Waarom kan de betaling niet gewoon geblokkeerd worden?
Upmax Global.com FRAUDE
Global had al bijna Usd 279 voor mijn ETA gescoord. De bank heeft de overboeking geblokkeerd maar nu moet ik wel een nieuwe pas
Duur en oplichterij
Hoog bedrag afgeschreven via niet officiële website
Niet zichtbaar dat het via dit bedrijf is gegaan? Fraudehelpdesk voor creditcards geeft aan dat zij geen geld terugstorten als er wel een visum is ontvangen.
Tip om dus heel goed te kijken via welke website je een UK ETA aanvraagt!
ze zijn de eerst "hit"als je googled…
ze zijn de eerst "hit"als je googled naar ETA UK, ziet er allemaal goed uit maar ze rekenen 200 euro voor iets wat 15 euro moet kosten. oplichters! verschrikkelijk. trap er niet in!
Oplichters zijn het ,moest €199,80…
Oplichters zijn het ,moest €199,80 betalen voor ETA uk!
Oplichters!!!
Wat een creeps deze mensen!! Heb ze ook gemaild maar geen reactie uiteraard..
btw ik zie hierboven ook dat mensen 5 sterren hebben gegeven zogenaamd maar dat klopt helemaal niet.. er staat geen enkele comment met 5 sterren namelijk.
Oplichters!
Ook ik ben er ingetrapt 196 kwijt
Ook ik ben er ingetrapt 196 kwijt
SCAM! UK.VISA.IT.COM
SCAM!! Lijkt op een goede site voor je UK ETA. Maar ze vragen je creditcard gegevens VOORDAT ze zeggen hoeveel het kost. Ik heb toen het process willen stoppen maar zij hebben direct €195,70 afgeschreven. Terwijl via de officiële weg slechts £19 is en je binnen 10min bent goedgekeurd. Ik heb ze geen aanvullende verder gegevens verstrekt - geen product van hun ontvangen en toch hebben ze geld geint!
Heel triest dat je door oplichting je…
Heel triest dat je door oplichting je bankrekening leeg trekt om een visa voor Engeland wat normaal €19 kost een bedrag van €195 euro af te schrijven van je creditcard en betaal rekening DUS 2 X € 180 te innen via OPLICHTING EN VALSE SITES MVG Hans van Beekveld
Oplichters!!
Oplichters!!! 2x €196 van mijn rekening afgehaald voor ETA!!!!
Oplichters
Schandalige site
Schandalige site. Oplichters!!
Wees gewaarschuwd!
Oplichters!!!
Oplichters!!
Maak geen gebruik van hun diensten.
Vragen ze schrijven 170 euro af van je creditcard ipv 12 euro ( wat de normale prijs is voor je ETA)!!!!!