UPS Reviews 598

TrustScore 1.5 uit 5

1,3

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Forventet å få pakken min levert torsdag 09.04.26 hvor de i følge sine egne sendingsdetaljer har forsøk å levere pakken. Noe som ikke stemte. I dag fredag 10.04.26 skjedde akkurat det samme. Jeg ble h... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Sender sms med purring på faktura jeg ikke har fått. Lenker til betalingsløsning, hvor det ikke står noe om hva jeg skal betale for. Når jeg sender e-post, hevder de å ha sendt faktura i posten, men d... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

ELENDIG!!!!!!!!!!!!!!!!!! bare rot-sier de har levert pakken.har ikke fått melding.ikke fått noe bevis på at pakken er levert.ser alle negative omtaler her-så dette er ikke enkeltstående.i etertid har... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Sms med massor med siffror. Paket att hämta. Finns inget på utlämningsstället. Ringer UPS där de är ohjälpsamma o otrevliga o menar att jag själv ska ringa avsändaren! Idioti, då jag inte vet vem som... Toon meer

Bedrijfsgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Bare tull, skygg unna.

Skulle sende en pakke til København og valgte UPS fordi de kunne levere på 24 timer. Avtalte henting mellom 1000 og 1400 den ene dagen. Ingen km, men sjåføren sa han hadde vært her!! Dagen etter, ny levering, Ingen kom. Ringte UPS som sa at jeg kunne dra til Oslo (10 mil) og levere den der. Så kom han på at de hadde et leveringspunkt 2 mil unna og leverte jeg pakken før 1530 ville den være fremme dagen etter, før 1700. Jeg dro og leverte pakken, og siden har ingen sett den. Ups svarer at de "angiver" et estimert leveringstidspunkt, men garanterer ikke.
De har ikke telefon til sjåførene sine, det er useriøst.
På reklamen for UPS står det Dør til Dør, 1 arbeidsdag, pickup henting av pakker.

14 mei 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Betalingsoppfordring på en faktura jeg har aldri motatt

Har fått levert en pakke fra UPS, og noen uker senere kommer en betalingsoppfordring fra inkassobyrå med påstand om at jeg har unnlatt å betale import- og mva-fakturaen fra UPS. Den fakturaen har jeg verken mottatt på e-post, Digipost eller fysisk.

Inkassobyrået legger på salærer, som jeg nekter å betale, og det tar flere uker å få svar på e-post fra dem. Håpløst.

20 maart 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

DO NOT USE THIS USELESS COMPANY!!!!!!!

My company will no longer use any other companies that use UPS. Worst delivery service ever. Drivers will leave your packages at a drop off point 30 minutes drive away if they can get a longer lunch break.
They have never succeeded in delivering a package even to my nearest drop off point where all other companies have no problem.

15 mei 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

i used ups and its parcelhero…

i used ups and its parcelhero associate. I send a parcel from uk to romania but it could not be delivered due to the paperwork necessary at customs. My problem with ups is that now I want my parcel delivered and they ask for £114.00!!!! I also paid for insurance but they don't mention that. They just want the money. I think it s rip off and people should find other couriers to use. my name is mihaela varzari

17 april 2025

Søppelselskap

Dette søppelselskapet klarer å tollklarere en forsendelse på feil mottaker. Vi har ingenting til felles med mottaker unntatt et delvis liktklingende etternavn. Jeg har sittet i uendelig telefonkø for å melde fra om denne feilen og får til slutt bekreftet at de har identifisert feilen og at det skal bli rettet opp. Alt OK tenker jeg! Men neida, noen dager senere mottar vi en faktura med tollavgift på nettopp denne forsendelsen. Ringer på nytt til "Kundeservice" og får etter lang tid en av våre nye landsmenn på tråden som forteller at han ikke kan hjelpe meg. Jeg må få et nummer til fakturaavdelingen og ta kontakt med dem. Jeg forteller at jeg har kastet bort nok tid i telefonkø på denne saken og ber vedkommende opprette en sak for meg og sende til fakturavdelingen. Dette kan han "dessverre" ikke gjøre forteller han før han slenger på røret!!! Hva slags horribel kundeservice er dette? Jeg skal ALDRI bruke UPS igjen.

19 maart 2025

The worst courier service

Genuinely cannot understand how they remain in business. Never once have they managed to deliver a parcel to my actual home address (in a major European city), they always leave it at a difficult-to-access pick-up point so I have to waste a lot of time picking it up (and for heavier packages this isn't even something I can do on my own). Their supposed "My Choice" option for changing delivery details is completely non-functional—does not actually register any of the packages sent to me so it's completely impossible to make any changes, nor do their instructions match up with the links currently available on any of the pages. Their online customer service is non-existent, making it time-consuming and difficult to resolve any issues. They're effectively charging for services (home delivery) they don't offer, and I would never, ever use them if given a choice—it's only forced on me by the companies that have apparently signed up with them for their deliveries, and I would strongly encourage everyone to please find literally any other courier on the planet.

18 maart 2025

Useriøs innkreving av toll

Krever betaling på 500,over tekstmelding med tvilsom utforming og flere lenker. Rett etterpå fikk jeg tekstmelding fra innkasoselskap som gav 7 dagers frist på å betale, også med lenke.Ingen informajson i selve tekstemeldingen om hva betalingen er for (anntar toll). Har ikkje tidligere motatt verken faktura i brev eller på epost. Ringer kundservice for å først sjekke om dette er ekte og deretter spør om fakutra. Personen mener fakturaen er på vei...

14 maart 2025

Norges dårligste fraktalternativ

I tillegg til at UPS har veldig stivbeinte leveringsrutiner, er det vanskelig eller umulig å endre utleveringssted eller -tid på nett. Eneste mulighet er å stille seg i telefonkø. Utleveringsstedene er kun basert på avstand i luftlinje, så det kan være mange kilometers vei uten offentlig transport til «nærmeste» hentested (jeg bor sentralt i Oslo). Senere kommer det en tekstmelding med en brysk påminnelse om at du skylder dem penger, uten noe begripelig henvisning til hva det gjelder. Veldig upraktisk, og veldig store tilleggskostnader til varer som du allerede har betalt frakt for. UPS må vel være det dårligste fraktalternativet som finnes i Norge, så det er overraskende at noen i det hele tatt bruker dem.

14 maart 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

VELDIG DÅRLIG OPPLEVELSE.Første dag med levering kommer ikke…

Første dag med levering kommer ikke pakker og på nett står som utilstrekkelig adresse. Ringer kundeservice og de sier sjåføren finner ikke døren. Gir instruksjoner og telefonnummer som kundeservice skal sende til sjåføren. Det står en stor skilt foran døra, så er umulige å ikke finne dette med litt vilje.
Andre dag skjer akkurat det samme. Ringer kundeservice som var heller ikke snill. Hun prøver flere ganger at jeg samtykker pakke til hentested men jeg må få den hjemlevert. Blir enig om at jeg henger en ny lapp med instruksjoner og tegning, denne gangen til postkassen.
Får se hva skal skje i morgen, men jeg tror buden kom ikke til borettslaget en gang. Krysser fingrene.
For nå er veldig dårlig service og behandling.

10 maart 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Betalte for frakt av et produkt i…

Betalte for frakt av et produkt i kassa. En måned etter jeg mottar produktet, sender UPS en overraskelses regning på 406kr. Ble ikke informert om noe UPS eller noen ekstra gebyr ved kjøpet, føler meg rett og slett lurt her. Verste er at det jeg kjøpte bare kostet 850 kr (inkludert frakt, som alene var 150kr). Hva for noe tull er dette her.

10 februari 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Leverer ikke hjem, uansett om du betalte for det

UPS påstår de har prøvd å levere (det har de ikke, vi jobber hjemmefra og ventet hjemme hele dagen). Dette har gjentatt seg nå 4 ganger over to uker. Vi kontakter kundeservice om og om igjen. Eneste mulighet er at vi henter selv på deres avdeling, selv om vi har betalt for hjemlevering. Det er visst bare deres falske policy om hjemlevering. Elendig kundeservice. Ingen hjelp eller endring, og ansatte på telefon er opplært til å si eksakt de samme linjene gjentatte ganger. "Vi vil forsøke..." Så skjer det samme igjen.

27 februari 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

I paid 250$ for delivery of small item …

I paid 250$ for delivery of small item from USA total loss about 5000NOK, was supposed to get it on 23rd Desember, they wrote its delivered but it was delivered to the wrong door. I also had to pay import tax for delivery I didn't get. And now it's 20 February no delivery no money back!!! I feel scammed. I filed a claim and contacted them on phone, but I see it's just empty talking. Don't deel with this scam company.

23 december 2024

Forferdelig dårlig service

Forferdelig dårlig service. Sliter med å forstå at seriøse norske aktører velger UPS. Sier gjentatte ganger at de har forsøkt å levere pakke uten å ha vært på døren, og får til og med opp mislykket levering når den skal leveres til pickup-point i butikk, før de bruker dagesvis på å få sendt den til en annen butikk. Betal heller ekstra for å slippe UPS eller handle hos noen som benyttet andre.

18 februari 2025

Svindel

2 AV 2 GANGER BLE IKKE 2 FORSKJELLIGE ORDRE LEVERT . DE PÅSTÅR AT DE HAR FORSØKT Å LEVERE. FORSENDELSE ER BLITT BORTE UNDERVEIS, SYSTEMET VET IKKE HVOR DE ER? UPS SJÅFØRER FÅR HELLER IKKE LOV Å RINGE TIL KUNDEN? BURDE IKKE FÅ LOV TIL Å DRIFTE I NORGE

1 februari 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bruk aldri dette selskapet til import…

OPPDATERING 17.02.25 Pakken kom aldri frem. Den ble sannsynligvis stjålet av en UPS-ansatt. Vi fikk til og med en tilleggsfaktura på 288kr for innførselsavgift i dag. Aldri mer!

Bruk aldri dette selskapet til import av pakker fra utlandet! Vi bestilte en pakke fra Polen som vi trengte raskt. Fraktkostnaden var veldig høy, men det inkluderte også fortolling. Og alt ville ha vært ok hvis det i det minste hadde blitt levert. For øyeblikket er det 4 uker siden utsendelse, hvorav pakken har vært i Norge i 3 uker og fortsatt ikke har kommet til vår adresse.

Status oppdateres hele tiden på en absurd måte - en gang er pakken tapt, en annen gang er pakken på kontroll, og umiddelbart etterpå får vi informasjon om at adressen i et fjerntliggende område og noen ytterligere transittid er nødvendig. Jeg vil gjerne presisere at utleveringsstedet (pakkeautomaten) ligger en drøy time fra hovedkontoret deres i Oslo...

Etter å ha kontaktet kundeservice får jeg gang på gang beskjed om at jeg må kontakte enten avsenderen, den utenlandske UPS-filialen eller Posten. Avsenderen får den samme informasjonen, bare motsatt vei. Dessuten vet jeg ikke om pakken noen gang kommer frem. Fullstendig ubrukelig svindelselskap!

8 februari 2025

Hopeless company!

Hopeless company!! they send bills/faktura for payment of mva/service fee with a due date thats already passed before they even post the bill!!! And if you purchase from a webiste that collects and forwards norwegian mva (in accordance with VOEC regs) UPS then tryes to charge you for MVA again!! they dont even understand the regulations and guidelines!! Plus they take for ever. DHL is much much better!

30 januari 2025

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.