Urbancph Reviews 16

4,5

1. Sieradenontwerper

Velkommen til UrbanCph's Eksklusive Smykkeverden for Sistie, Sistie2ND og Izabel Camille. Oplev vores dedikerede designers' smykkeunivers, der via kollektioner til fire unikke og individuelle smykkebrands kan imødekomme enhver smag og stil, så du kan understøtte og udtrykke din personlige stil.

4,5

Uitstekend

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Hurtig levering

Hurtig levering, og flot kvalitet, det bragte stor glæde

17 juni 2024

Hej Jens,
Tusind tak for din anmeldelse, den er vi glade for!
Vi ønsker dig en dejlig dag ☀

Urbancph is new to me

Urbancph is new to me. I love its unique look and how feminine it is. Great service and great jewellry. I will be a regular costumer for sure.

8 mei 2024

Hi Josephine, Thank you for your review. 💕🙏

God virksomhed som yder god service og…

God virksomhed som yder god service og tilbyder en god kundeoplevelse!

13 april 2024

Antwoord van Urbancph

Hej Nikolaj, Tusind tak for din anmeldelse - vi er rigtig glade for at du har haft en god oplevelse med os, det er nemlig en vigtig målsætning for os!
Rigtig god dag. 😊

Hvad kunne man ellers ønske sig

Jamen, jeg synes de gør rigtig meget for deres kunder og hende jeg snakkede med var sød. Det er fedt at der bliver sent bolche og pose med når man køber af izabel camile er en fed ting.

12 april 2024

Antwoord van Urbancph

Hej Josefine, Tak for din søde anmeldelse! Den er vi glade for! 🥰 Vi ønsker dig en dejlig dag. ☀

Hurtig forsendelse👍

11 april 2024

Antwoord van Urbancph

Hej Maria, Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at du er tilfreds med leveringstiden 🥰

Jeg købte et par bukser derinde som kom…

Jeg købte et par bukser derinde som kom efter 3 dage hvilket jeg er tilfreds med. Bukserne var som på billedet. Så har ikke noget dårligt at sige.

14 april 2024

Kære Ida,
Tak fordi du har taget dig tid til at lave en anmeldelse, det sætter vi pris på! 😊 ☀

Nem handel

Nem handel og leveringstiden var helt iorden. Jeg er glad☺️

3 april 2024

Kære Louise
Tusind tak for din anmeldelse. Den er vi glade for 🌸🙏

Fantastisk service.

Fantastisk service da der var usikkerhed ved brug af gavekort. Hurtig levering.

4 april 2024

Kære Helle
Tusind tak for din anmeldelse🌸🙂