Een hele fijne con-collega!
Een hele fijne con-collega en samenwerkingspartner! De Urban Talent Academy is (uitval)voorziening die begrijpt wat nodig is om jongeren een perspectief aan te reiken.
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Een fijne plek voor leerlingen. Er wordt de mogelijkheid geboden om op een andere manier te leren dan alleen vanuit de schoolbanken. Tevens sluit men aan bij de mogelijkheden van de leerlingen, waar zijn ze goed in, waar beleven ze plezier aan, hoe staan ze in hun kracht. Leren omgaan met emoties, leren samenwerken, in combinatie met het kunnen omgaan met duidelijke regels en afspraken. Dit alles in goed contact met alle betrokkenen. Kortom, gewoon top!!!
Heel goede warme maar duidelijke intake en altijd bereikbaar voor vragen.
Ook hulp voor niet schoolse zaken.
Een fijne vakkundige legeleiding docenten voor de leerlingen!
Ben heel tevreden!
Brindusa Simona Gergely
Mooie organisatie, die mooi werk verricht! Jongeren worden daar weer gezien en gehoord!
Urban Talent Academy, een warme veilige school. Voor kinderen die buiten reguliere onderwijs vallen. Een professioneel, deskundig fijn team staat klaar. Er wordt gecommuniceerd en oplossend gericht onderwijs geboden voor elk kind. Een zeer fijne school!
Een hele fijne warme plek voor kinderen die het niet redden binnen een reguliere onderwijssetting. Er werken kundige professionals die zowel op didactisch als pedagogisch vlak 100% geven voor de jongeren!
Echt een hele fijne plek met veel mogelijkheden!
Top gewoon! Hoge kwaliteit! We zijn zeer tevreden! Ga zo door👍
fijne school kleinschalig huiselijke sfeer en warm eten voor alle leerlingen
Ik ben ontzettend te spreken over de snelle en duidelijke communicatie. Het team is zichtbaar betrokken en liefdevol in de omgang met jongeren, wat echt het verschil maakt. Ook de samenwerking met de school van herkomst verloopt soepel en in goed overleg. Heel waardevol!
Urban Talent Academy is echt een toffe plek waar je jezelf kunt zijn en groeien in wat je leuk vindt. De coaches zijn chill, motiverend en weten precies hoe ze je kunnen pushen op een goeie manier. Je leert hier superveel, maar het voelt nooit saai of schools. De vibe is gezellig, open en iedereen support elkaar. Als je talent hebt en iets met je creativiteit wil doen, is dit dé plek!
Urban Talent Academy is een familie bedrijf die werkt met hart voor jongeren en hun familie. Geen 9 tot 17 mentaliteit, maar echt zien wat er nodig is en daarnaar handelen. Zij zijn er voor alle jongeren en geven hen een plek om zichzelf te leren kennen, zich te kunnen ontwikkelen en zelf vertrouwen te bouwen. Een prachtig plek!
Alle leerlingen met een bovengemiddelde ondersteuningvraag zijn altijd bij UTA welkom. Er wordt altijd passend onderwijs aangeboden ongeacht de herkomst en ingewikkelde schoolloopbaan. Het kind staat altijd centraal, niet het beoogde slagingspercentage of cijferlijsten of verzuimstaat of uitval. UTA is de beste school van Nederland in kader van bijzonder onderwijs. Leerlingen worden nooit afgewezen of uitgesloten.
Urban begeleidt de kinderen op maat, heeft mijn beste vriend de juiste aandacht gegeven die hij had op dat moment nodig had! Hele fijne ervaring is dit geweest
Fijn personeel, zijn heel hecht met de scholieren.
Hele geweldige school het onderwijs is zo fijn en zeer goed
Super goeie begeleiding en een hele fijne docent!
Snelle reacties, ze zijn liefdevol met jongeren & goede samenwerking met de school van herkomst!
De UTA bestaat uit een ontzettend warm, vakkundig en betrokken team. Ze acteren echt in beste belang van het kind/de jongere en geven jongeren die in het reguliere onderwijs niet verder komen een tweede kans!
Mijn kinderen hebben enorm veel plezier gehad bij Urban Talent Academie! Vanaf het eerste moment voelden ze zich welkom en enthousiast. De begeleiding is professioneel, betrokken en weet precies hoe ze het beste uit ieder kind kunnen halen. Er worden leuke en leerzame activiteiten aangeboden die echt aansluiten bij de talenten en interesses van de kinderen.
Het is prachtig om te zien hoe mijn kinderen met meer zelfvertrouwen en enthousiasme thuiskomen na elke sessie. Urban Talent Academie is echt een plek waar kinderen groeien, leren en vooral veel plezier hebben. Een dikke aanrader voor iedere ouder!