schoenen bij besteld, maar de dag erna kon ik niet meer op de site. in mijn bevestigingsmail staat je bestelling bekijken en bezoek onze winkel, geen enkel van deze 2 werkt nog. nu was eigenlijk mijn... Toon meer

Dit is 100% oplichting. "Handgemaakte lederen schoenen" is plastic troep uit China die in een plastic tas gepropt wordt geleverd (geen doos, schoenen zijn volledig krom getrokken). Op mails wordt n... Toon meer

Dikke bedriegde boel , vuile oplichters . Hun uitgeven voor een familiebedrijf da stopt . En zeggen da ze orthopedische schoenen verkopen . Just niks Chinese brol da je bijeen plooit . En als je er ma... Toon meer

1,4

Zeer slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

1,4

Alle reviews

2 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Oplichters

Wat een bedrijf. Geen schoenen, geld weg. Geen communicatie mogelijk. Oplichters zijn het. Ik ga vandaag aangifte doen. Opruimen zulke bedrijven.

10 januari 2025

Ik ben bedrogen door URBANZA

Ik ben bedrogen door URBANZA
!! 2 dingen besteld en berichten ontvangen dat het zo snel wordt geleverd en dan slot bericht ontvangen is geleverd! Maar niks ontvangen/ gekregen!! LET OP voor Site URBANZA MENSEN!!
BEDRIEGERS!!

9 januari 2025

URBANZA Koop er niets!

Dacht bij urbanza leren schoenen in een uitverkoop te kopen .Waren nog net geen €80 en dat zou in NL inderdaad een juiste prijs zijn. Ze kwamen uit China en zijn vooral gemaakt van plastick en schuim. Ook de maatvoering (mijn maatje = 46) is onjuist. Lijkt meer op maatje 43. Levering duurde bijna 2 weken en dat is vanuit Eindhoven (daar zou de zaak zijn) erg lang. Ik had daarom al mijn twijfels. Ik zie het verlies van €80 als leergeld en hoop dat mijn review anderen ervan kan weerhouden om bij Urbanza te kopen.

8 januari 2025

Verkeerde schoenmaat.

Ik heb 2 paar schoenen gekocht,1 paar daarvan waren sloffen,die waren 2 maten te groot, ik heb dat gemaild naar de klantenservice,heb antwoord gehad dat ze gingen het probleem doorgeven, uiteindelijk kan ik ze niet terug sturen off wisselen,ter compensatie zouden ze 20% korting geven bij een nieuwe aankoop, ik heb daarvoor bedankt,die praktijken kunnen niet door de beugel,triestige firma, nooit daar iets kopen,komt zowiezo van China.

27 december 2024

Schoenen gekocht

Schoenen gekocht. Zgn orthopedisch goed voor verpleegkundige.
Wat een troep. Pure ali expres schoenen. 100 % troep. plastic.

Maat 40 lijkt meer maat 38.

Retour kan niet omdat dit uitverkoop was.
Gek he dat de winkel moet sluiten.

Pure oplichting dit

7 januari 2025

Geen enkele ster.Bij het open doen van…

Geen enkele ster.Bij het open doen van het pakje dacht ik dat het een grap was.Ik had een jas besteld voor 55€ die normaal 189€ kost.Geen verzendkosten dat was een cadeau.Het moest een winterjas zijn maar het is een lichte plastieken jas die meer past voor een kind van 4 jaar dan een M die ik besteld had.Ik heb direct het herroepingrecht toegepast en kreeg een mail dat het niet kon omdat het uitverkoop is maar wel een bon voor de volgende aankoop van 20%.Ik ben van mening dat het pure oplichterij is met spullen van temu of shein door te verkopen aan abnormale prijzen en helemaal anders voorgesteld op hun site.Dit moet toch strafbaar zijn.Ook zetten ze nepreviews op hun site.

7 januari 2025

Dropshopping en maten komen niet overeen

Schoenen besteld maar deze komen gewoon van aliexpress dus een dropshipping bedrijf, had ze dus zelf ook kunnen bestellen voor een stuk minder. Ook de maat klopt niet. Maat 41 besteld en deze zijn echt te krap! Meer een maat 39. Schoen zelf ziet er wel netjes en stevig uit. Retour beleid is ook slecht moet zelf de verzendkosten betalen die bijna net zo duur zijn als de schoenen zelf.

4 januari 2025

Plastieken schoenen!!

Plastieken schoenen!!! Geen grap!
Dus ik heb €80 betaald voor 2 paar plastieken sneakers die veel te smal en veel te klein zijn (gemaakt voor Chinese voeten denk ik). Ik had al een vermoeden toen ik dagelijks de leveringen opvolgde.., is vanuit Azië verzonden naar Luik, en dan verder getransporteerd.
Stuur je hen een mail, dan word je genegeerd… “Topservice”

30 december 2024

Eens maar nooit weer .

Eens maar nooit weer koop ik hier.
Site ziet er veel belovende uit, maar pas op! Bestelling werd uiteindelijk na veel dreigementen na vele weken te laat en over de schutting gegooid en in de regen gevonden en de orthopedie van de schoenen is ver te zoeken. Ik geef het verder op en neem m'n verlies. Communicatie is niet mogelijk alleen via de computer

31 december 2024

Goedkope rommel, slechte kwaliteit

Hele goedkope schoenen van temu of aliexpress, hard plastic en zitten voor geen meter.
Op mails over retourneren word niet gereageerd of je krijgt een overzicht dat retourneren niet mogenlijk is.
Koop hier niks!
Pure oplichting

1 januari 2025

Orthopedisch 🤦‍♀️

Tis jammer heb ze wel ontvangen maar zoals anderen zeggen voor 17 euro op temu te koop 🤦‍♀️ nix orthopedisch oke ze zijn niet slecht maar wel vette winst zo 🤦‍♀️ ook tergend lang op gewacht .. ik was zelfst al vergeten dat deze kwamen..
Kijk laat dit dan maar wwer een les wezen.. nu wat het wel is ik had roze besteld en stuurde met de vraag dat ik de zwarte wou en geen roze en dat is wel netjes gebeurd. En wel ja de geur was ook erg sterk .. alle zeg maar dat je ruikt dat het van temu komt masr je wel 50 euro betaals ipv 17 of 18

29 december 2024

in de maling genomen door Urbanza

Tsja het is simpel, ik bestelde zogenaamde orthopedische schoenen van het merk Remi zoals ze die noemen, in de aanbieding waren ze 54 Euro. ( 50 % korting )Ze werden aan geprijsd met allerlei voordelen voor de voet en om te lopen.
Ik kreeg geen orderbevestiging en dacht al dat ik mijn geld kwijt was gezien de vele slechte reviews. Anyway ik heb ze echter toch ontvangen maar wat schetst mijn verbazing, het zijn exact dezelfde goedkope schoenen die ik al een maal gekocht had voor 13 Euro bij Temu.Nu ja het is mijn eigen schuld, ik heb niet goed opgelet en liet mij in de maling nemen door alle onzin die Urbanza op hun website plaatst zoals (Laatste kans om te profiteren van deze unieke aanbieding: Bestel de Remi™ - Orthopedische wandelschoenen nu met 50% korting! Bestel vandaag nog, en mis deze eenmalige kans niet.) het is gewoon goedkope rommel en er is niets orthopedisch aan

27 december 2024

Pure oplichters

Pure oplichters. Zogenaamd koop je met korting niet te retourneren producten. Schoenmaat 44 is ongeveer maat 40. Niet in te ruilen of te retourneren. Krijg je een oplichtersvoorstel voor een 60% reductiebon nog eens een bestelling te doen voor hopelijk je goeie maat. Om vervolgens nog eens opgelicht te worden. Deze mensen moeten aangepakt worden.

20 december 2024

In de val gelopen

Helaas, ook in de val gelopen. 44 Euro voor plastiek en plaksel. Heel jammer. Als ik het hier zo lees dien ik ook geen moeite te doen voor een terugbetaling. Lesje geleerd.

19 december 2024

Servicegerichtheid

Ik had vergeten de maat van mijn schoenen te vermelden bij de bestelling.
Lisa van de klantenservice reageerde zeer alert op mijn mailtje en zou het direct aan de leverpartners doorgeven. Ze hield me telkens tussentijds op de hoogte en vroeg een beetje geduld.
Welnu de schoenen zijn binnen en het is gelukt om de levering aan te passen!
Pluim voor de service Urbanza👍

12 december 2024

Oplichters

Had ik hier maar eerder gekeken. Opgelicht! Communicatie met dit bedrijf is niet mogelijk. Je krijgt automatische antwoorden terug, zitten geen echte personen achter. Ze beloven van alles maar je ontvangt niks
Koop hier niet!

5 december 2024