4,4

Uitstekend

Da jeg skulle hente remmen

Da jeg skulle hente remmen, var den sendt tilbage.

30 augustus 2022

Hej Svend

Jeg synes denne anmeldelse er uretfærdig. Du har 14 dage til at afhente din pakke, som er sendt med GLS. Pakken blev bestilt d. 15/08, Leveret d. 17/08 og sendt tilbage d. 30/8

Jeg vil gerne bede dig om at kontakte os i kundeservice før du skriver en dårlig anmeldelse næste gang. Vi er et lille firma og kan ikke tåle anmeldelser der ikke omtaler en reel oplevelse, som har intet med os at gøre.

Hvis din pakke skal afsendes igen, kan du henvende dig i kundeservice før du skriver direkte på Trustpilot.dk - Vi har ikke haft en chance for at hjælpe dig.

Første gang jeg handlede med urbiksen

Første gang jeg handlede med urbiksen
Men absolut ikke sidste 😊 fin tjat og
Der blev lovet hurtig levering som blev overholdt 👌.

4 augustus 2022

Hej Allan

Tak for snakken i vores chat og den meget fine anmeldelse.

Godt at du var tilfreds med vores hurtige levering.

Hvis du skulle opleve nogle problemer så tag endelig kontakt til os gennem kundeservice.

Hurtig levering

Hurtig levering og super fine Applewatch skærm covers

14 juli 2022

Hej Mai

Tusind tak for, at du tog dig tid til at skrive en så fin anmeldelse.

Håber du kommer til at nyde dine nye skærm covers i lang tid og godt at pakken blev leveret så hurtigt.

Hvis der mod forventning, skulle opstå problemer, så send os en besked i kundeservice. Så finder vi en løsning :)

Skipper vare...

10 juli 2022

Hej Pia

Mange tak for at du tog dig tid til at skrive denne meget fine anmeldelse.

Hvis der mod forventning opstår nogle problemer, så send mig en besked i kundeservice også finder vi en løsning

Jeg er meget tilfreds

Jeg er meget tilfreds, jeg stå med en ny mobil og skulle på arbejde dagen efter og bestille et cover og fik det samme aften. Meget imponeret og tilfreds

10 juli 2022

Hej Lisette

1000 Tak for den meget fine anmeldelse.

Godt at pakken blev leveret hurtigt og du var tilfreds.

Christian Troelsen.

Hurtigt

Hurtigt, nemt og til en fornuftig pris

1 juli 2022

Hej Jette

1000 tak for din flotte anmeldelse. Det sætter vi virkeligt pris på🤩

Dejligt at høre at oplevelsen med at handle hos UrBiksen.dk er gået nemt, hurtigt og at vores produkter har en god pris👍

Hvis der mod forventning skulle blive nogle problemer med dine bestilte varer eller du har spørgsmål til et nyt køb, kan du jo altid kontakte mig gennem vores livechat, email eller telefon nr.

Vi ser frem til igen at betjene dig🙏🏼

Hav en dejlig dag🌞

UrBiksen.dk

Vanvittig god service og hurtig …

Vanvittig god service og hurtig levering. Bliver kontaktet kort efter bestilling da de har lagt mærke til rem og beskyttelseglas ikke var samme størrelse og ville bare høre om det var meningen, hvilket det ikke var..de laver hurtigt min bestilling om så alt passer til det ur det skulle bruges til. På anden dagen har jeg min vare.
Kan kun anbefale denne side👍👍⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

17 juni 2022

Hej Louise

Tak for din skønne anmeldelse. Dejligt at høre du har været tilfreds med at handle hos UrBiksen, og håber gaven blev taget godt imod.

Skulle der mod forventning være nogle problemer. Så kontakt os på sms, livechat eller email.

Goddag til dig.

UrBiksen.dk

Super godt, alt var som forventet.

Bestilte en lækker metalurrem fra Urbiksen.
Indenfor to dage stod jeg med den købte varer i hånden, alt gik som forventet.
Varmeste anbefalinger herfra.

1 juni 2022

Hej Nikolaj

1000-Tak for din anmeldelse

Det glæder os at du har haft en dejlig oplevelse.

Det bedste til Apple Watch

Helt exceptionel god service og kvalitet på ur remmen. Har aldrig fået noget så komfortabelt til så få penge. Helt klart et sted jeg ville anbefale til alle.

16 mei 2022

Hej Aleksander

Mange tak for din anmeldelse!

Jeg er så glad for at høre, at du er tilfreds med vores urremme! 🤩🙏🏼

Vi ser frem til igen at betjene dig.

Hav en skøn dag☀️

UrBiksen.dk

Kan helt klart anbefales!

Jeg købte nogle ur remme. Er virkelig glad for dem, og bruger den hver dag! De svarede på mine spørgsmål rigtig hurtig og de sendte dem enda samme dag! Kan helt klart anbefales!

16 mei 2022

Hej Thomas

Tusind tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på at du tog dig tid til at skrive en så flot anmeldelse🤩

...og dejligt at høre du har været tilfreds med at handle hos UrBiksen og finder vores hurtige levering tilfredsstillende🚚💨

Vi ser frem til igen at betjene dig🙏🏼

Hav en dejlig dag🌞