Sct. Mathias Ure & Guld Reviews

TrustScore 4 uit 5

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bestilte 1 uge før mærkedag, hvor gaven skulle gives. Ingen kommunikation fra butikken førend jeg selv rækker ud en uge senere og får at vide at varen ikke er på lager. Hmm. Der går så i øvrigt yderli... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I gjorde et fint arbejde . Vi betalte for levering til døren skulle vise sig at være meget utilfreds med posten. Vi ventede på pakken hele dagen. Posten kom ringede / bankede ikke på men tog et bill... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Stort udvalg, både online og i fysisk butik i Viborg, god service og ikke mindst venligt og hjælpsom personale. Jeg har købt varer, både i forretningen og online, fået smykker repareret og pudset o... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg købte online en fødselsdagsgave, og burde have 10% rabat, som foreskrevet ifølge hjemmesiden, hvis jeg tilmeldte mig deres nyhedsbrev. Jeg oplyste et forkert sted at have tilmeldt mig, og beløbe... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Sieradenwinkel
  2. Horlogemaker
  3. Juwelier
  4. Sieradenmateriaal leverancier
  5. Sieraden reparatieservice

Geschreven door het bedrijf

Sct. Mathias URE-GULD har eksisteret siden 1990 og har, ud over webshoppen, 3 butikker i Sct. Mathias Centret i Viborg, Bruuns Galleri i Aarhus og Bryggen i Vejle med i alt 32 faguddannet personale, der glæder sig til at hjælpe dig både online og i vores butikker.

Goed

TrustScore 4 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

20 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Service og ærlighed

Jeg oplyste et forkert sted at have tilmeldt mig, og beløbet blev ikke reduceret. Jeg betalte imidlertid det fulde beløb, idet jeg skulle bruge gaven her og nu.
Så blev jeg ringet op fra firmaet, at de havde indbetalt restancen på min konto. Det er service 😀

9 mei 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God stemning og venligt personale

I torsdags fik jeg huller i ørerne hos Sct. Mathias Ure & Guld i Bruuns Galleri i Aarhus. Det var virkelig en dejlig oplevelse. Hullerne blev lavet hurtigt og smertefrit, og jeg fik god vejledning til pleje efterfølgende. Personalet er så søde. De er gode til at hjælpe hinanden, og der er en rigtig god og hyggelig stemning i butikken. Butikken har desuden et stort og flot udvalg af smykker, så det bliver helt sikkert der, jeg skal købe øreringe og andre smykker fremover.

3 mei 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårlig kvalitet og dårlig behandling

Jeg ville reklamere over en forgyldt halskæde, som min datter fik i dåbsgave af mine forældre. Den har ligget aldeles urørt i den originale æske, som ikke har været åbnet i fire år. Da jeg fandt den frem, var halvdelen af kæden blevet sort, så jeg tog den med i butikken for at høre, hvad det kunne skyldes. Ekspedienten sagde, at det kun kunne skyldes at guldet var slidt af, trods det at kæden ikke har været rørt af menneskehænder siden den var helt ny. Jeg udtrykte min undren over det, hvortil han sagde, at han da heller aldrig havde set det før. Alligevel fastholdt han, at han ikke var overrasket over det, og at det i hvert fald ikke var en fejl - en selvmodsigelse, som i sig selv virker utroværdig. Jeg påpegede, at det jo så havde været penge ud af vinduet at købe et smykke, som først skulle bruges flere år senere, og det gav han mig ret i. Det vil jeg jo mene, at man godt kunne have nævnt, da den blev købt som dåbsgave. Alt i alt skal han i hvert fald ikke være bange for at se mig igen. Han har gjort sig umage for at sikre sig, at jeg aldrig kommer til at købe noget i hans butik.

1 mei 2023
Logo Sct. Mathias Ure & Guld

Antwoord van Sct. Mathias Ure & Guld

Hej Katrine
vi vil normalt tage kæden og pudse den for dig, da den helt sikkert er anløbet. Det er meget normalt at det kan ske, ved at ligge i æsken i nogle år. vi Har snakket med vores urmager i vejle, vi beklager at det ikke blev håndteret rigtigt.
Du kan kontakte os på 86611887 viborg, så finder vi en løsning.
MVH Karina

Vielsesringe ødelagt

Ifm. at vores vielsesringe skulle gøres mindre, bliver vi ikke informeret omkring faren for, at vores unikke vielsesringe ville blive ødelagt overflademæssigt. Da de har gjort ringene mindre i str, vælger de at polere og slibe alle detaljer i ringene væk. Dette bliver vi ikke gjort opmærksomme på ved indleveringen af ringene og forventer blot, at de kun bliver gjort mindre. Ved modtagelsen af ringene kan vi desværre konstaterer at de er ødelagt og langt fra dét der var aftalen.

Vi klager selvfølgelig herover til Sct. Mathias Ure & Guld i Bryggen i Vejle, da vores ringe ikke har de kendetegn som de er købt med fra vores guldsmed og faktisk er fuldstændig ødelagte udsensmæssigt og er langt fra dét vi aftalte, da vi sendte ringene ind.

Sct. Mathias Ure & Guld i Bryggen i Vejle, fralægger sig alt ansvar ifm erstatning etc. Det eneste de vil refundere, er det sparsomme beløb for ringreduceringen som vi har betalt, eller de vil prøve at lave en "kopi" af vores ringe, som de så ud FØR de kom i deres hænder - dette er påtrods af, at de er velvidende om, at vores vielsesringe er helt ødelagte i deres varetægt.

Jeg er SÅ ked af det og frustreret over deres manglende ansvar heri. Virkelig en meget dårlig oplevelse fra deres ledende chefs side.

20 april 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vi er udsolgt, så vi sender bare et andet ur

Ure var udsolgt, sp forretningen sender, et ur som jeg absolut ikke ønsker.
Derefter skal jeg så bruge tid på at pakke uret ned, lægge ud for porto osv.
Efter 2 dage kom pengene pengene for uret, og pirtoen kom separat på mobilpay kort efter?
Det var sidste gang jeg handlede online i den butik.

26 februari 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har egentlig altid handlet meget i…

Jeg har egentlig altid handlet meget i butikken i Viborg, da jeg boede der. Men nu da jeg bor tættere på Vejle, har jeg handlet der. Jeg afleverer mig vielsesring som jeg har fået klippet af. Den skal gøres 3 nummer størrer. Jeg gar fået den klippet op ved Vibholm og jeg skulle regner med en pris på ca 1000kr +- afhængig om diamantfatningen havde taget skade. Jeg aflever den Sct. Mathias i Vejle. Sammen med et armbånd jeg har købt i en lykkepake. Den dårligst lyllepakke ever. Kunne intet bruge da det enten var lidt “barnlige” tingbog så var der lige det her læder armbånd. Jeg har virkelig tynde håndled, men kunne ikke passe det. Jeg spørger så Vejle og de i det mindste, ikke ville korte lædersnoren op, så den kun snoede sig 2 gange istedet for 3 gange. Efter et par uger ringe butikken og siger at min vielsesring er så smadret i forhold til den måde den er klippet på, at det koster ca 4500kr at lave. Selve ringen kostede 7000kr. Jeg sys det er helt til grin og vil derfor gerne have den retur. Nå jeg får en sms om at den er klar til afhentning. Jeg sender min mand afsted. (Bor i Middelfart) han ankommer. Men min ring er ikke kommet tilbage. Og læder armbåndet har de overhovet ikke kigget på. Min mand bliver sur, og siger at de jo må sende det med posten. Da vi ikke gider kører igen.
Vi får de 2 ting retur. Armbåndet er så grimt limet, at en 5 årig kunne gøre det bedre. Jeg aflever så min vielsesring ved Vibholm, og gav 1250kr for at få den lavet.

HVORDAN I ALVERDEN KAN PRISFORSKELLEN VÆRE SÅ STOR????

Handler aldrig der igen. Føj siger jeg bare

29 december 2022
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Brug for din egen skyld netbutikken

Brug for din egen skyld netbutikken, de havde ikke varen men fik den hurtigt skaffet og sendt uden problemer.
Deres fysiske butik i Bruuns Galleri Århus - skal man blive langt fra - man skal lede efter en forretning hvor ( dele af )personalet er så arrogante at privat snak vægter tungere end kontakten til ventende kunder..

21 februari 2023

Flot flot flot

Hurtig levering.
Men herudover et personligt skrevet kort, det er super flot og jeg blev helt ked af at jeg ikke havde skrevet Lærke, da det var øreringe til hendes kommende konfirmation.
Flot flot flot handler der bestemt igen

25 januari 2023

Elendig service!!!

Elendig service! Sender en mail d. 11/1-2023, hvor man klage over at de ikke overhoveder forbrugerloven! Men kæft de er er sølle virksomhed som ikke kan finde ud af overhoved loven! Håber snart jeg får svar på min mail eller må jeg jo informere alle deres kunder omkring min henvendelse og hvad kunders ret er i forhold til deres tilgodebeviser!

10 januari 2023