Bestilte 1 uge før mærkedag, hvor gaven skulle gives. Ingen kommunikation fra butikken førend jeg selv rækker ud en uge senere og får at vide at varen ikke er på lager. Hmm. Der går så i øvrigt yderli... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
I gjorde et fint arbejde . Vi betalte for levering til døren skulle vise sig at være meget utilfreds med posten. Vi ventede på pakken hele dagen. Posten kom ringede / bankede ikke på men tog et bill... Toon meer
Stort udvalg, både online og i fysisk butik i Viborg, god service og ikke mindst venligt og hjælpsom personale. Jeg har købt varer, både i forretningen og online, fået smykker repareret og pudset o... Toon meer
Jeg købte online en fødselsdagsgave, og burde have 10% rabat, som foreskrevet ifølge hjemmesiden, hvis jeg tilmeldte mig deres nyhedsbrev. Jeg oplyste et forkert sted at have tilmeldt mig, og beløbe... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Sct. Mathias URE-GULD har eksisteret siden 1990 og har, ud over webshoppen, 3 butikker i Sct. Mathias Centret i Viborg, Bruuns Galleri i Aarhus og Bryggen i Vejle med i alt 32 faguddannet personale, der glæder sig til at hjælpe dig både online og i vores butikker.
Contactgegevens
Sct. Mathias Centret, 8800, Viborg, Denemarken
- 86 61 18 87
- shop@ure-guld.com
- ure-guld.dk
Vraagt klanten om een review
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Sød lille hilsen med i form af et kort og 2 bolcher 🍬❤️
Bestiller helt sikkert igen, hvis der bliver behov
Fine produkter og super hurtig levering.
Perfekt og hurtig levering
Dygtig betjening
Tak for en utrolig god og hurtig…
Tak for en utrolig god og hurtig service!
Vi bestilte et smykke mandag middag og kunne hente det i vores Brugs dagen efter lige over middag!
Kan varmt anbefales
Kan varmt anbefales. Onlinekøb leveret dagen efter. Super service.
Ekstrem dårlig oplevelse!
Ekstrem dårlig oplevelse!! Har tidligere sendt denne mail til jer, som I virker ret så ligeglade med - så tænkte den skulle offentliggøres.
“Hej! Jeg vil gerne høre om det er normal procedure, at man ikke får sine smykker udleveret i en pose når man køber dem? Kan det passe, at jeg skal betale 4kr for en pose MED hank - når jeg lige har købt øreringe til 4000kr!? Sagen er den, at jeg havde en grim oplevelse i jeres butik i Vejle i lørdag formiddag d. 11/9. Hvor jeg har købt dyre øreringe og så skal gå med æsken i hånden? Da jeg spørger efter en pose, svarer ekspedienten nedladende at jeg skal købe den for 4kr. Det er jo ikke de 4kr der gør det… men jeg havde lige købt for 4000kr, burde den så ikke være med? Nå men, min kæreste var smutter videre med min pung, så kunne ikke betale de 4 kr… hvem går ud fra at jeg går med en lille bitte æske i hånden, med øreringe i til 4000kr!? Ekspedienten siger så til sidst atjeg kan få en pose UDEN hank gratis (??). Hun tager så en pose med hank op og klipper hanken af og giver mig den, mens hun taler hånende til mig om “posepolitiet”. Jeg har aller mest lyst til bare at aflevere mine nye øreringe nu, da de minder mig om en dårlig service og dårlig oplevelse. Vi var i Hunkemøller efterfølgende, hvor de pænt spørger om vi ikke vil have vores ting i en af deres poser (og vi havde endda intet købt hos dem) hey! Det er sgu da god service! Jeg handler der fremover, men bestemt ikke hos jer :-)

Antwoord van Sct. Mathias Ure & Guld
super betejening
Jeg synes I er super.
Kan varmt anbefale at handle hos Sct…
Kan varmt anbefale at handle hos Sct Mathias Ure & Guld, fordi du får 1. Kl betjening af dygtige og altid venlige og smilende ansatte . Tak ! 😁
Et kæmpe skud ud til deres medarbejder
Et kæmpe skud ud til den fantastiske service, jeg fik fra deres medarbejder Silje fra Viborg afdelingen.
I første omgang modtog jeg et opkald vedrørende en webshop bestilling, hvor jeg bestilte 2 smykker. Det ene smykke kunne måske ikke nå at blive leveret inden jul og hun lovede at følge op med opkald tirsdag , som aftalt . Hun ringede og måtte beklage, hvilket hun selvfølgelig ikke kunne gøre noget ved. Hun vælger så at tilbyde og tage køreturen fra Viborg til Århus kl. 20 om aftenen og levere det andet smykke privat hos mig og hun tilmed vedlagt en lille “ beklager” gave og et ønske om en glædelig jul - det er dælme god service.
Fantastisk (og hurtig) kundeservice
Skrev til kundeservice og fik hurtigt svar allerede en time senere.
Kom i kontakt med en utrolig kompetent og venlig medarbejder, der gnidningsfrit hjalp mig med mit spørgsmål.
Pakken jeg har havde bestilt blev leveret hurtigt - til trods for travlhed op mod jul.
Alt i alt kan jeg kun anbefale at handle hér!
URMAGEREN ER IKKE GOD
URMAGEREN ER IKKE GOD.
Jeg afleverede mit ur til batteri skift og afkortning af ur rem og ville have batteriet fra lcd. Display taget fra. Så det kun var analog uret der kørte.
Jeg fik det tilbage med ødelagt lcd display. Hvilket jeg ignoreret, da jeg alligevel ikke ønskede de funktioner. Men ud over den store fejl og lang ventetid på at få SMS om at afhente, som aldrig kom. Har de små pinde i urrem også siddet løst siden afhentning. Alt i alt en dårlig oplevelse. Prisen var lav, men kvaliteten af arbejdet burde have give erstatning for uret. Desværre var jeg så letsindigt at undlade at modtage kvittering. Og jeg har heller ikke orket at gå ned og tage "kampen" om erstatning. Så derfor 2 stjerner istedet for 1.
God service og hurtig levering.
Rigtig god service både butik og…
Rigtig god service både butik og online. Smuk indpakning.
Hurtig ekspedition skønt 🎅
Fik hurtig levering og flot indpakket
Rigtig god betjening
Rigtig god betjening, gaven blev pakket ind, også selv om man bestilte over nettet. Og en personlig hilsen. Hurtig levering.
Altid gode produkter 😁 og søde…
Altid gode produkter 😁 og søde mennesker i butikken i Bruuns galleri .