uScore Reviews 210

TrustScore 4 uit 5

4,1

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Slutt med å forlede folk som har vært innom siden til å tro at besvarelse er fort gjort. Dette er uredelig og ugreit. Produktet er greit, og innfris hva dere sier. Hverken eller.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Syns det er merkelig at så mange har sagt at Uscore driver med svindel da jeg selv aldri har opplevd dette, og jeg har brukt gratis tjenesten flere ganger og det fungerer helt utmerket. Bruker... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Jeg er glad for at jeg fikk hjelp. Det tok tid, men jeg er glad. Nå betaler jeg regningene. Jeg fikk betale to kredit kort. Disse betaler jeg hver måned, UTEN renter.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er veldig fornøyd med uScore, der er det lett å følge med på hva du har i gjeld og om man kan få lavere rente..så takk for at uScore gjør det lettere for oss. Mvh Torild

Bedrijfsgegevens

1. Niet-bancaire financiële diensten
  2. Kredietadvies

Geschreven door het bedrijf

uScore er Norges største plattform for økonomisk innsikt – med over 1 million medlemmer. Vi gir deg oversikt over egen økonomi, helt gratis. Som medlem får du tilgang til din kredittscore og innsikt i hva som påvirker den. Du kan se om scoren går opp eller ned, og få konkrete tips til hvordan den kan forbedres. Du får også full oversikt over din gjeld, og uScore henter automatisk oppdateringer når noe endrer seg – helt uten at du trenger å løfte en finger. I tillegg får du verdifull innsikt i hva boligen og bilen din er verdt, basert på markedsdata. Dette gir deg bedre grunnlag når du skal refinansiere, søke lån eller bare ønsker å forstå hele din økonomiske situasjon. uScore viser deg også hvilke renter andre med lignende kredittscore har fått, slik at du enklere kan sammenligne og forhandle deg frem til bedre betingelser. Vi bygger alt på ett viktig prinsipp: Din data. Dine muligheter. Hos uScore er det du som eier innsikten, og vi gjør det enkelt for deg å bruke den til din fordel – for lavere kostnader, mer kontroll og smartere økonomiske valg.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 57% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

U score sida dukjer opp i min mobilbank som pdf dokument

Jeg registrerte meg på U score nylig.Nå får jeg problemer med mobil bank.Når jeg åpner E faktura /pdf dokument i mobilbank får jeg netsida tio U score. Skremmende.Skal ta kontakt med min bank for å sjekke om det er noe svindel.Skal prøve å avregisrer3 meg fra U score

7 augustus 2025

Antwoord van uScore

Hei, takk for din tilbakemelding. uScore er en egen platform der man kan opprette en bruker for å få innsyn i egen kredittdata. samt oversikt over gjeldsdata.

uScore har ingenting med nettbank å gjøre, så akkurat hva som skjer når du prøver å åpne e-faktura/ pdf dokumenter er vanskelig å si. Ta gjerne kontakt med oss på mail support@uscore.no så hjelper vi deg gjerne med å finne ut av det.

Jeg kan betrygge deg om at uScore ikke er svindel. Vi er en gratis tjeneste med over 1 million medlemmer spredt i Norge, Sverige og Finland.

Vh uScore teamet.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

uScore is giving lenders incorrect…

uScore is giving lenders incorrect information by not taking into account the share of income that goes to the landlord through the pension provider. This information cannot be read directly from my bank account and this is a big problem. They need to fix this.

23 juli 2025

Antwoord van uScore

Hi, and thank you for your feedback.

We want to emphasize that uScore never shares any information with anyone other than the member themselves. You always have full control over your data.

Regarding income distribution – for example, the share that goes to a landlord through a pension provider – this is not information uScore has access to via your bank account, nor is it something we use in our assessments. If you are applying for a loan, we recommend that you provide this information directly to the bank so they can get a complete picture of your financial situation.

We appreciate you taking the time to share your thoughts, and we are continuously working to improve the experience for our members.

uScore is always here to help you check your credit data and provide valuable insights into your credit profile and its development over time.

Best regards,
The uScore Team

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Opplysninger som grunnlag for…

Opplysninger som grunnlag for verdiestimat bolig er fullstendig skivebom. Videre påstår dere at jeg eier en bil som jeg eide inntil for 3 mnd siden

9 juni 2025

Antwoord van uScore

Hei, og takk for at du gir oss tilbakemelding.

Vi forstår at det kan være frustrerende dersom enkelte opplysninger ikke stemmer. Vi oppdaterer våre data fortløpende, men det kan i enkelte tilfeller være forsinkelser eller manglende oppdateringer fra eksterne kilder.

Dersom du oppdager feil, slik som uriktig boligestimat eller eierskap til en bil du ikke lenger har, oppfordrer vi deg til å ta kontakt med oss på support@uscore.no så vi kan undersøke saken nærmere.

Takk igjen for at du tok deg tid til å si ifra – det hjelper oss å bli bedre.

Vennlig hilsen oss i uScore

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

U score fortjener egentlig minus

U score fortjener egentlig minus, boligverdien var flere hundre tusen feil, alt det andre verre med enda større margin. Og nå ha u Score sendt meg minst 20 e post, 8/10 varsler på sms om at økonomien min er dårlig, og det er rom for forbedring. Eneste måten jeg nå tror jeg har klart å bli kvitt dem, var å sende brev til kundeservice og true på Politiet og Datatilsynet, siden de er umulig å bli kvitt, selv om man melder seg av i deres egen link hver eneste dag. Kundeservice/ Maxilillian beklaget i det minste og ville ta det videre ..

2 juni 2025

Antwoord van uScore

Hei, og takk for at du deler din opplevelse.

Først og fremst vil vi beklage for eventuelle ulemper du har opplevd i forbindelse med både verdidata og varslinger fra oss. Vi forstår godt at dette kan ha har vært frustrerende, og vi tar det på største alvor.

Når det gjelder boligverdi og annen økonomisk informasjon, benytter vi eksterne datakilder og gjør vårt beste for å vise et mest mulig korrekt bilde – men det kan i noen tilfeller forekomme avvik. Vi oppdaterer dataene våre fortløpende, og vi setter pris på å bli gjort oppmerksom på avvik, slik at vi kan undersøke nærmere.

Når det gjelder varslinger og kommunikasjon fra oss, skal det være enkelt å melde seg av. Det er bra at du tok kontakt med kundeservice, og vi er glade for å høre at saken nå har blitt fulgt opp videre.

Vi tar personvern og brukeropplevelse på største alvor, og slike tilbakemeldinger hjelper oss med å forbedre både systemer og rutiner.

Takk igjen for at du tok deg tid til å si ifra. Skulle det fortsatt være noe som ikke er løst, er du alltid velkommen til å kontakte oss direkte på support@uscore.no

Vennlig hilsen oss i uScore

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg synes U-score er et fint verktøy…

Jeg synes U-score er et fint verktøy for å følge med på kreditt-score og verdistigning på bolig.

26 juni 2025

Antwoord van uScore

Hei, og tusen takk for hyggelig tilbakemelding!

Vi setter stor pris på at du synes uScore er et nyttig verktøy for å følge med på kredittscore og verdistigning på dine eiendeler.

Slike tilbakemeldinger motiverer oss til å fortsette å forbedre tjenesten vår.

Antwoord van uScore

Hei, og takk for tilbakemeldingen.

Vi oppdaterer dataene våre fortløpende, men i noen tilfeller kan det oppstå forsinkelser eller avvik. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre dette, og setter pris på at du sier ifra.

Dersom du opplever spesifikke feil, er du velkommen til å kontakte oss på support@uscore.no, så ser vi nærmere på det.

Antwoord van uScore

Hei, og tusen takk for din tilbakemelding!

Vi er glade for å høre at du opplever uScore som en oversiktlig og et godt verktøy for innsikt i egen økonomi. Det er nettopp dette vi ønsker å tilby – en enkel og oversiktlig måte å få kontroll og forståelse for egen kreditt og verdier på.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

uScore gir en flott pekepinne på bolig og lån

uScore gir en flott pekepinne på lån, gjeld og bolig. Boligverdi gir Ca hva bolig har økt, kan ikke tro helt på vurderingen Uscore gjør, men så langt ser det ikke helt urimelig ut iforhold til markedet. Jeg kan anbetale uScore.

10 juni 2025

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.