Uw Auto Adviseur Reviews

TrustScore 5 uit 5

4,9

Na 7 jaar geleden geslaagd te zijn bij Simon met het kopen van onze 2de gezinsauto werd het tijd voor een nieuwe. Zonder enige twijfel belde we Simon weer op. Na een goed persoonlijk gesprek wist hij... Toon meer

Simon van Uw Auto Adviseur heeft me perfect geholpen met het uitzoeken van een nieuwe auto. Hij heeft mijn wensen goed in kaart gebracht, een goede selectie gemaakt van opties en me geholpen om met de... Toon meer

Eerlijk, daar wil ik graag mee beginnen. Geen doorsnee autoverkoper. Simon is iemand die oprecht klaar staat om goed advies te geven op een eerlijke manier. Helemaal merk onafhankelijk. Hij luistert g... Toon meer

"Betrouwbaar duidelijk professioneel aardig" Mijn ervaring was meer dan positief. Ik was zelf een echte zeurpiet. Simon heeft zich zo goed gehouden dat ik verbaasd was met hoeveel doorzettingsvermoge... Toon meer

1. Consultant
  2. Automakelaar
  3. Autodealer
  4. Autoleasebedrijf
  5. Leasingservice
  6. Motorvoertuighandelaar

Merk onafhankelijke dealer. Advies voor zowel nieuwe als gebruikte auto’s. Geen eigen voorraad maar voorraad van dealers, leasemaatschappijen en garage bedrijven die aangeboden wordt. Door gebruik te maken van een breed netwerk en transparante controles en werkwijze zorgen wij voor kwaliteit producten met een hoge service graad. Kantoorbezoek op afspraak aub.

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Alle reviews

4 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Ook voor een Lease auto is Uwautoadviseur de beste adviseur

Lease auto nodig voor mijn nieuwe baan waarbij Simon mij zeer goed geholpen heeft. Simon kwam met een perfecte aanbieding en heeft alles perfect geregeld tot aan de aflevering.
Alles wordt uit handen genomen tot de afspraak voor het monteren van winterbanden na de levering aan toe.

4 januari 2020

Antwoord van Uw Auto Adviseur

Dank je Marco voor het delen!
Heel veel succes met de nieuwe uitdaging en veel veilige en plezierige kilometers.

Heel erg bedankt voor deze positieve…

Heel erg bedankt voor deze positieve ervaring. Ons mobiliteitsprobleem was in een mum van tijd opgelost met hulp van Simon. Met de kerstdagen in zicht rijden we weer en hebben het volste vertrouwen in onze nieuwe aankoop. Nogmaals bedankt!

22 december 2019

Dank je Hans en familie🙏
Een voorrecht om jullie van dienst te zijn!

Fijne feestdagen en veel gelukkige en gezonde kilometers🌹

14 jaar geleden een nieuwe auto bij…

14 jaar geleden een nieuwe auto bij Simon gekocht. Nooit 1 seconde spijt van gehad. Met pijn in mijn hart en heel veel kilometers op de teller werd het toch tijd voor iets nieuws. Simon heeft een bijzondere gave om de juiste auto bij de juiste persoon te vinden. Voor mij vond hij al heel snel de ultieme auto. Alles wordt voor je geregeld. Van proefrit tot overschrijving. Super super super. Ik hoop weer heel lang met deze auto te rijden.

1 december 2019

Antwoord van Uw Auto Adviseur

Dank je Hanneke voor het delen! Altijd een voorrecht om voor jou de juiste auto te vinden.

Erg tevreden

Goede ervaring, goed en snel geholpen met het kopen van een occasion.

21 november 2019

Antwoord van Uw Auto Adviseur

Dank Cor en Elly voor het delen van jullie advies en koop ervaring!

Een schot in de roos!

Via online zoeken kwam ik bij Simon terecht.
Vanaf het eerste contact was Simon hartelijk en open. Hij heeft ontzettend geholpen in de afweging welke auto geschikt was voor ons gezin. Ik was er zelf nooit op gekomen!
Uiteindelijk hadden we een auto gevonden die buiten Simon z’n gebied lag. Helaas kon de koop niet via Simon. In goed overleg heeft Simon mij vrij gelaten om een eigen plan te trekken. Simon, ik ben je dankbaar voor je advies en de vrijheid die je me gunde. Ik raad iedereen aan om Simon in de arm te nemen, zeker als je onbekend bent in de autobranche en ontzorgd wil worden.

17 november 2019

Antwoord van Uw Auto Adviseur

Dank Casper! Vele veilige kilometers en blij dat het uiteindelijk gelukt is de juiste auto te vinden ;-)

Jan van Dijk

Na jaren Ford te hebben gereden zijn we op advies van Simon over gestapt naar een Mazda CX-5.
Simon heeft ons zeer blij gemaakt met onze nieuwe aankoop mede door zijn expertise en kundig advies.
Simon nogmaals bedankt voor je inzet want niets was jou teveel.

12 november 2019

Bedankt Jan en Ella!
Een voorrecht om weer van dienst te mogen zijn.
Heel veel veilige en gelukkige kilometers

Een dikke 10 voor Uw Auto Adviseur!

In het verleden ben ik weleens opgelicht bij het kopen van een occassion. Daardoor is het kopen van een auto voor ons nooit iets waar we naar uitkeken (en al helemaal niet met 2 kleine kinderen). Totdat we Simon leerde kennen. Wat een top ervaring hebben we gehad! We hoefden niet stad en land af om proefritten te maken en met schimmige garages te onderhandelen, we konden ons eindelijk focussen op de leuke dingen van het aanschaffen van een nieuwe auto ipv zorgen maken over mogelijke gebreken. En onze nieuwe auto rijdt echt zoveel lekkerder met de wetenschap dat het een degelijke bak is en dat we niet zijn opgelicht. Door Simon is het kopen van een nieuwe occassion iets leuks geworden zonder stress of zorgen. Dankjewel Simon!

14 september 2019

Antwoord van Uw Auto Adviseur

Dank je Emily en Pim voor het delen van jullie ervaring🙏
Heel graag gedaan en veel veilige en gezonde kilometers!

Snelle service

Snelle service, op een fijne persoonlijke manier. Aanrader!

13 september 2019

Antwoord van Uw Auto Adviseur

Dank je Annemieke voor het delen van je ervaring!

Heel veel veilige en gezonde kilometers met je nieuwe auto!

Een toffe gast!

Simon Kopinsky (van UwAutoAdviseur) is een zeer betrokken en deskundige auto-adviseur en -makelaar met veel ervaring, een praktische instelling en met een tomeloze energie en enthousiasme. Ik beveel hem van harte aan, een toffe gast!
Menno van Delft

13 september 2019

Antwoord van Uw Auto Adviseur

Hartelijk bedankt Menno voor het delen van jouw ervaring!

Veel veilige en muzikale kilometers🙏

Reviews in alle talen tonen. (159 reviews)