UZO

1. Online marktplaats

UZO is the marketplace where you’ll find premium-quality goods at unbeatable prices, perfectly localized for your market. We ensure a seamless and worry-free shopping experience by rigorously vetting every seller and verifying the quality of all products listed on our platform.

Schending van onze richtlijnen

Inhoud pakje kapot

Na heel lang wachten (langer dan voorgesteld online) komen de speelgoedpoppetjes eindelijk toe.
Bij het kijken door de plastic verpakking zien we al direct dat er gebroken stukjes in het zakje zitten.
Bij openen van de verpakking wordt dit ook bevestigd.
Verschillende poppetjes zijn gewoon volledig verbrokkeld. Slechte kwaliteit? Slecht ingepakt voor vervoer? Combinatie van beide waarschijnlijk... Dit is niet hoe je een pakketje verwacht...

13 januari 2026

Beste Wim,

het spijt ons enorm om te horen dat u deze negatieve ervaring heeft gehad . We begrijpen heel goed hoe teleurstellend dit voor u moet zijn, zeker na zo’n lange wachttijd.

Wilt u alstublieft contact opnemen met onze klantenservice via info@uzo.com? Ons supportteam zal de situatie zorgvuldig met u bekijken en samen met de verkoper een passende oplossing zoeken.

Onze excuses voor het ongemak, en bedankt dat u ons de kans geeft dit probleem op te lossen.

Asha - Team UZO

Op 12-12-2025 besteld en zal binnen 4…

Op 12-12-2025 besteld en zal binnen 4 werkdagen verzonden zijn. Nu 27-12-2025 nog niks verzonden. Dus met andere worden 3x niks

27 december 2025

Hallo,

het spijt ons om dit te lezen. Op basis van de naam die bij deze beoordeling is gebruikt, kunnen wij momenteel geen bestelling in ons systeem terugvinden, waardoor wij uw situatie helaas niet concreet kunnen verifiëren of oplossen.

Wij verzoeken u daarom vriendelijk om contact op te nemen met onze klantenservice en daarbij het bestelnummer of het e-mailadres dat bij de bestelling is gebruikt te vermelden. Zodra wij deze gegevens ontvangen, zal een medewerker uw zaak verder oppakken.

Wij willen ook graag verduidelijken dat bij aankopen via onze marketplace de verkoper tot 14 dagen de tijd heeft om de bestelling te verwerken en te verzenden, conform de geldende voorwaarden. De levertijd wordt altijd gerekend vanaf het moment van verzending, niet vanaf de besteldatum.

Dank u voor uw begrip. Wij helpen u graag verder zodra wij de benodigde informatie ontvangen.

Team UZO

Positieve ervaring

Positieve ervaring, ben tevreden hoe alles is verlopen

16 december 2025

Beste klant,

hartelijk dank voor uw positieve review. We zijn ons ervan bewust dat er onderweg een probleem is geweest, maar we zijn erg blij dat we dit samen tot een goede oplossing hebben kunnen brengen en dat u uiteindelijk tevreden bent.

Dank u wel voor uw vertrouwen en uw geduld. We hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Asha - Team UZO

Harry Potter Funko Advent kalender…

Harry Potter Funko Advent kalender gekocht.
Hartstikke nep. Andere poppetjes erin lijken ook niet.
UZO klantenservice heeft excuses aangeboden en geld terug gestort dit was een goede en terechte oplossing !

7 december 2025

Goedendag,

Het spijt ons zeer dat u een Harry Potter Funko-adventskalender heeft ontvangen die helemaal niet overeenkomt met de productbeschrijving. Wij begrijpen dat u originele of in ieder geval passende figuurtjes had verwacht, en het is volledig begrijpelijk dat het ontvangen product als nep overkomt en tot grote teleurstelling leidt. Een dergelijke situatie is voor ons onacceptabel en wij bieden onze oprechte excuses aan dat dit is gebeurd.

Ik wil u vriendelijk vragen zo snel mogelijk contact op te nemen met onze klantenservice via info@uzo.com
, of om hier uw bestelnummer aan te vullen. Om het probleem te kunnen behandelen, moeten wij een officiële klacht bij de verkoper openen. Zodra wij van u de benodigde informatie of foto’s ontvangen, nemen wij onmiddellijk verdere stappen en gaan wij actief met de kwestie aan de slag.

Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak dat deze bestelling u heeft bezorgd. Wij waarderen het zeer dat u ons hierover hebt geïnformeerd, en wij zullen er alles aan doen om dit probleem snel en eerlijk op te lossen.

Asha – UZO Team

Rotzooi.

Een ster, omdat het geleverd is. Maar verder;
slecht verpakt, pakket was beschadigd en los, kan ook bijna niet anders na drie weken onderweg uit het Verre Oosten .., binnenkant van product (prullenbak) en deksel beschadigd. Inferieure kwaliteit die origineel 89 euro zou kosten maar afgeprijsd naar 39 euro. Nog geen 0,89 eurocent waard. Rommel, rotzooi, nooit meer UZO. Troep.

18 november 2025

Beste Albert,

Onze oprechte excuses voor deze situatie, we begrijpen uw frustratie. Ik heb de klantenservice gevraagd om contact met u op te nemen, zodat we het probleem snel kunnen oplossen.

We waarderen uw geduld en bieden nogmaals onze excuses aan voor het ongemak.

Asha voor het UZO-team

Order#1228370424

Order#1228370424

Wat een oplichters! Koop je een jas online, super mooi op de foto, nouw aansluitend maar is niets van waar. 1 komt de jas totaal niet overeen met de fotos. 2 ook geen warme winterjas zo als aangegeven was. Een dun flut dingetje met een lapje dunne bont als Schijn vertoning. En 3 ik kocht maat S maar de jas was zo groot dat het viel als een L/XL! Een vuilnis zak had ik nog meer kunnen waarderen dat dit!! Koop hier niet. Lees de rest van de reviews ook aub. En wees niet zo dom als mij om maar gewoon blind te kopen daar want zo als je lezen kan is het allemaal gewoon oplichting.

16 november 2025

Dear Shirley,
Thank you for your feedback. Unfortunately, I cannot find a specific order under the name Shirley s in our system. If there is an issue with your order, please contact our customer support team directly at info@uzo.com, and we will make sure to resolve it as soon as possible.
We are sorry to hear about your experience and are confident that we can solve the problem.
Best regards,
Asha
On behalf of the UZO team

Enigste wat je krijgt is een mail dat…

Enigste wat je krijgt is een mail dat het verstuurd is.
Geen updates niks.
Zelfs niet van de vervoerder in NL.
Ze zouden zich diep diep moeten schamen.
Dat geld ook voor DHL.

14 november 2025

Beste klant,

Het spijt ons zeer dat u zo’n ervaring heeft gehad. We begrijpen hoe vervelend het is om geen enkele update over uw bestelling te ontvangen.

Om u gericht te kunnen helpen, hebben we uw bestelgegevens nodig.
Kunt u ons uw bestelnummer en e-mailadres doorgeven via info@uzo.com?
Of, als u dat liever heeft, kunt u deze informatie ook hier onder uw recensie plaatsen – dan nemen wij direct contact met u op.

We helpen u graag verder en doen ons best om dit zo snel mogelijk op te lossen.

Oplichters 1e klas

Bijna een maand geleden heb ik een mini powebank gekocht bij dit bedrijf.
Meerdere malen een mail gestuurd met de vraag hoelang het duurt voordat de bestelling geleverd wordt.
Steeds het verhaar over orkanen, temu en AllieExpres hebben daar geen last van. Dus ik denk dat ik wordt bedonderd
Mijn advies; koop hier nóóit iets!!!

Inmiddels is mijn geld terug gestort. En elders heb ik het zelfde besteld en binnen 2 weken was het geleverd.

3 november 2025

Beste Marinus,

Het spijt ons zeer dat uw ervaring niet bevredigend was. Na controle van uw bestelling van 7 oktober zien we dat de verzending door de verkoper helaas niet heeft plaatsgevonden – wat ons uiteraard spijt.

Zoals vermeld in onze algemene voorwaarden, wordt een bestelling automatisch geannuleerd als de verkoper deze niet binnen 14 dagen na plaatsing verzendt. Uw bestelling is op dat moment geannuleerd en er is een opdracht aan de financiële afdeling gegeven om het betaalde bedrag terug te storten. U bent hierover al geïnformeerd door onze klantenservice van UZO.

We willen benadrukken dat dit absoluut geen oplichting betreft, maar enkel een situatie waarin de verkoper de bestelling niet op tijd kon verzenden.

Dank u voor uw begrip en we hopen dat u in de toekomst een betere ervaring met ons zult hebben.

namens het UZO-team

De bestelde hangmat is troep

De bestelde hangmat lijkt totaal niet op de geplaatste foto bij verkoop
Goedkope uitvoering gewoon echt heel slecht !!! Kan zo in de prullenbak Terug sturen ga ik niet eens aan beginnen Alsjeblieft koop hier niets De foto’s zijn schitterend maar je gaat huilen bij het uitpakken Dag 70€ 😵‍💫😵‍💫heb dezelfde foto van de hangmat terug gevonden op Temu voor 24€ ik ben de dommerd !! Jammer dat je zo in de maling wordt genomen Krijg vast ook een random antwoord zoals hier bij de meeste gedupeerden Echt helpen is er niet bij Probeer het eens bij de rijke mensen in Dubai waar dit bedrijf zit !! Kijken wat er dan gebeurt 😡 ik ben n beetje boos maar ook op mezelf

28 oktober 2025

Estimada cliente,

Lamentamos que no esté satisfecho con el producto recibido.
Quisiera señalar que todos los productos se presentan según la información proporcionada por el vendedor, y nos esforzamos para que las descripciones y fotos coincidan con la realidad.

En relación con su reclamación, le solicitamos que nos enviara fotografías claras que demostraran que la calidad del producto realmente no coincide con la descripción y las especificaciones.
Recibimos una fotografía, pero no era suficientemente clara y no proporcionaba pruebas evidentes del defecto.
Por ello, le pedimos nuevamente otras fotografías.
Sin embargo, en respuesta a esta solicitud, nos indicó por correo electrónico que no desea tener ninguna relación con nosotros y que no desea tramitar la reclamación.

Por este motivo, no se han proporcionado los documentos necesarios desde su parte, por lo que no podemos abrir ni gestionar oficialmente la reclamación.
Sin esta información, no tenemos forma de proceder más allá.

Tomamos nota de sus comentarios y los trasmitiremos al vendedor para que puedan considerar mejoras en la presentación y la calidad del producto.
Cabe destacar que la responsabilidad de proporcionar la documentación para la reclamación recae en el cliente, y sin ella no se puede reconocer ninguna reclamación justificada.

Atentamente,
Servicio de Atención al Cliente UZO

Ik heb jas besteld nog niet ontvangen!

14 oktober 2025

Goedemiddag,

Het spijt ons te horen dat het pakket nog niet is aangekomen. Onder de naam “Mara” kunnen wij helaas geen bestelling in ons systeem terugvinden, dus het is onduidelijk of deze beoordeling betrekking heeft op een daadwerkelijke aankoop bij ons.

Als u een geldige bestelling heeft en een probleem met de levering, neem dan alstublieft contact op met info@uzo.com
, zodat ons team de situatie correct kan onderzoeken en u kan helpen.

Een beoordeling op deze manier is misleidend en stelt ons niet in staat de zaak op te lossen. Voor een correcte afhandeling moeten alle claims via de officiële supportkanalen worden ingediend.

Asha – UZO team

Chinese crap

Chinese crap. No money back policy.

10 oktober 2025

Hello,

We are sorry to hear that you were unhappy with your experience. However, your review is very general, and it is unclear which product or order you are referring to. In our system, there is no record of an order under your name, so we cannot confirm that this feedback comes from a genuine customer.

Without specific information or an order number, we are unable to investigate or address any real issues. If you do have a legitimate order and a concern, please contact our customer support with the order details so we can assist you properly. Otherwise, the review cannot be verified as an authentic customer experience.

Sincerely,
Asha – UZO team

Ik heb een playstation 3 controller…

Ik heb een playstation 3 controller besteld en heb het adres niet goed vermeld (wat ik betwijfel) ik heb dit geprobeerd te veranderen maar dit lukt niet ik heb een bericht gekregen dat het gisteren bezorgd zou worden maar dat kon niet ( bij het bericht stond dat ik van de vervoerder een mail en een telefoontje krijgen zou krijgen maar ik heb beide niet gekregen ) dit houd in dat ik niet weet wie de vervoerder is en ook niet kan bereiken dit ruikt naar oplichting

17 september 2025

Goedendag,

in uw recensie geeft u zelf aan dat u een onjuist afleveradres heeft ingevuld. Volgens de algemene voorwaarden is het altijd volledig de verantwoordelijkheid van de klant om de juiste en volledige gegevens voor de levering op te geven. Als het adres onjuist of onvolledig is, kan het pakket niet succesvol door de vervoerder worden bezorgd.

De bestelling is van onze kant correct verzonden en het systeem heeft u een melding gestuurd over de geplande levering. Dat u geen e-mail of telefoontje van de vervoerder heeft ontvangen, houdt verband met de onjuist ingevoerde contactgegevens - en niet met enige vorm van “oplichting”. Het bestempelen van de situatie als “oplichting” is daarom ongegrond en onjuist.

Daarnaast schrijft u in uw recensie dat u “twijfelt of het adres verkeerd was ingevuld”. Het feit is echter dat in uw bestelling een verkeerd adres staat vermeld, en dat u ons op 18 september zelf per e-mail het juiste adres heeft doorgestuurd (42 in plaats van 43). Het is dus duidelijk aantoonbaar dat de fout is ontstaan bij het invoeren van de gegevens aan uw kant.

Omdat u deze fout pas op de dag van de geplande levering heeft opgemerkt, was het op dat moment niet meer mogelijk om in te grijpen - het pakket was al in handen van de vervoerder en wij hebben uiteraard geen mogelijkheid om adressen handmatig “aan te passen” op pakketten tijdens de bezorging.

Dank voor uw begrip.
Asha namens Team UZO

Toon reviews in alle talen. (189 reviews)