Ik heb dit kuurtje gevonden doordat er een YouTube video over is gemaakt. De prijs houd me toch nog een beetje tegen, maar ik ga (zodra het weer op voorraad is) bestellen. Ik wil graag een paar kilo a... Toon meer
Lekkere sapjes. Een belangrijk punt dat ze kunnen toevoegen, is een soort voorbereidingsschema, zodat het lichaam al langzaam afkickt van suiker, cafeïne, zout, enz. Als je daar ineens mee stopt, krij... Toon meer
Dikke 10 voor de service, reactietijd en de sappen!! Al vaker een 5dgs sapkuur gedaan via verschillende leveranciers, maar de sappen van Uzuma vond ik echt véél lekkerder!! 7 sappen per dag en elke... Toon meer
Lekkere sapjes! Een en ander ging mis met bezorgen, waardoor ik de sapjes pas na drie dagen in huis had. Ik maakte me zorgen om de eventuele houdbaarheid, maar ze waren bij binnenkomst nog gekoe... Toon meer
Super tevreden!
Goede bezorging, sapjes zijn gewoon lekker en goed te doen! Even bikkelen maar voelde me na 2 dagen al een stuk beter; goede nachtrust, wakker worden met veel energie, sapjes vullen goed en mijn huid is verbeterd! Kortom, tevreden!!
Snelle levering. Alles bevroren aangeleverd waardoor sappen goed blijven. Vragen snel beantwoord
Super heeft geholpen makkelijk…
Super heeft geholpen makkelijk overzichtelijk
Prima product
Prima product, snelle levering.
Smaken zijn goed. Geen hongergevoel als je afbouwt met vlees e.d. voordat je start. Voelt reinigend na de kuur en gaf mij juist veel energie.
Gewoon zoals het behoort.
Gewoon zoals het behoort. Ik heb gebruik gemaakt van het gastaccount en dat was fijn om die mogelijkheid te hebben.
Snelle levering. Goed verpakt zodat de flesjes sap goed koel bleven.
Sapjes waren goed te drinken en best lekker.
Goede en snelle service
Goede en snelle service! De sapjes waren ook goed te doen!
super en goed
Ik heb 3 dagen detox uzuma gedaan…
Ik heb 3 dagen detox uzuma gedaan tijdens een hele drukke periode waarin ik geen tijd had om zelf gezond te koken. Het is een echte aanrader. Ik voelde me heel fit en mijn concentratie was heel goed. Ik heb geen honger gehad en was ook nog 2 kilo lichter. Normaal ben ik na zo een periode altijd heel moe maar dat was nu zeker niet zo. Ik ga dit vaker doen
Niet twijfelen gewoon DOEN!
Uzuma is voor mij en mijn vriend de kick start die we nodig hebben. 5 daagse slimkuur gedaan een paar maanden geleden en ruim 3,9 kilo afgevallen. En alles voelt lekkerder. Mijn lijf, mijn hoofd mijn energie en mij kleding uiteraard. De flesjes zijn erg lekker van smaak! Binnenkort gaan we weer een kuur doen. Om nog wat extra kilootjes af te vallen, maar ook omdat we het lekker vinden . Ik wens iedereen onwijs veel succes met de kuur.
Top product en bezorging
De bezorging was top! Je kon kiezen voor een avondbezorging. De producten kwamen bevroren en goed verpakt aan.
De sappen waren heel volwaardig qua voeding. Hierdoor was het goed vol te houden.
Snelle service en het werkt goed
Snelle service en het werkt goed. In combinatie met de app wordt je goed geïnformeerd wanneer er weer een drankje gedronken moet worden.
Zeer snelle levering
Zeer snelle levering. Sapjes kwamen nog bevroren aan.
Sappen smaakten top
Sappen smaakten top. Levering niet geheel volgens verwachting. Begeleiding afbouw en opbouw gewenst
Goed verzorgd
Goed verzorgd, mooie producten en duidelijk uitleg
Heel tevreden
Aflevering binnen gestelde termijn. Keurig verpakt. Even back to basic goede start voor een gezond eetpatroon.
Ik had me de weken ervoor alleen beter moeten voorbereiden... maar dat doet niets af aan de sapjes.
Goede sappen
Goede sappen, variatie in smaken. Snelle levering!
Snelle levering, contact met klantenservice is snel en efficient en de sapjes zijn erg lekker!
3 dagen programma gevolgd
3 dagen programma gevolgd, mooie dood, goed verpakt met piepschuim en koelelementen, goed resultaat, geen honger, 2 kilo afgevallen, sterkere nagels. Ik wilde echter een paar losse sapjes bestellen, maar dit is niet mogelijk. Ik kreeg de melding dat ik minimaal 21 flesjes moest bestellen of een pakket.