Vaartland.nl Reviews

1.731
TrustScore 4 uit 5

4,0

Bij aankoop van onze Mini Cooper prettig geholpen bij Vaartland Den Haag door Vincent. Duidelijke uitleg en geduld bij oriëntatie. Vervolgens deal snel gesloten en keurig afgeleverd op afgesproken dag... Toon meer

Ik heb gisteren een jeep compass 4xe gekocht en we werden goed en vriendelijk ontvangen. Kreeg een mooie inruil prijs terug voor mijn wagen. Verder moets er voor de nieuwe wagen een kleine reparatie u... Toon meer

KIJK UIT VOOR DE TRUCJES VAN VAARTLAND! Kijk verder goed naar andere recensies van dit bedrijf en bedenk u goed voordat u bij deze mensen een aankoop doet. Alhoewel er nog fabrieksgarantie op de... Toon meer

Bij Vaartland zag ik deze auto staan. Aangezien ik bijna twee uur onderweg was om deze auto te bekijken, werd ik gerust dat de foto’s en informatie klopte met de werkelijkheid. Nette auto en goede ser... Toon meer

1. Autodealer

Bij Vaartland.nl zijn er gemiddeld 1000 gebruikte auto's op voorraad Kijk snel voor ons actuele aanbod op www.vaartland.nl.

Goed

Een review schrijven

Top geholpen

Top geholpen

Beste Jacinta,

Bedankt voor je mooie 5-sterren beoordeling. Fijn om te horen dat je top bent geholpen, dat waarderen we enorm.

We wensen je veel rijplezier met je occasion en hopen dat jouw positieve ervaringen Vaartland.nl bijdragen aan mooie reviews Vaartland.nl.

Team Vaartland.nl

Wat een fijne auto handelaar

Wat een fijne auto handelaar. Goed en vriendelijk ontvangen na een proefrit aan vraag. Aan de telefoon al vriendelijk door een dame geholpen en op de dag zelf door een heer die alles netjes uitlegde. Auto was tip top in orde en klaar om mee weg te rijden. Na de proefrit dit dan ook zonder enige twijfel gedaan en rij nu nog steeds heerlijk in mijn nieuwe Skoda!

Beste Jocko,

Bedankt voor je mooie 5-sterren beoordeling. Fijn om te lezen dat je zowel telefonisch als in de vestiging zo prettig bent geholpen en dat alles duidelijk is uitgelegd. Ook mooi dat de auto tiptop in orde was en je zonder twijfel met je nieuwe Skoda bent weggereden.

We wensen je veel rijplezier met je occasion en waarderen het dat jouw positieve ervaringen Vaartland.nl bijdragen aan mooie reviews Vaartland.nl.

Team Vaartland.nl

4 sterren omdat je altijd moet knokken…

4 sterren omdat je altijd moet knokken voor de top, tweede reden ik heb nog te kort mijn auto dus misschien straks de 5e ster. Persoonlijk heb ik eigenlijk nog nooit naar een type auto gezocht en daarnaast ook nog nooit zo ver gereden voor een auto. Na invullen van de vragenlijst werd ik gelijk de volgende dag gebeld en na een vriendelijk gesprek uitgenodigd om in Breda te komen kijken. Maar zo’n rit is het zeker waard en dan heb ik maar één vestiging gezien, die van Breda. Een enorme voorraad met veel keuze, niet voor mij want ik had de keus thuis al gemaakt. De auto was al binnen gezet zodat ik niet in de regen hoefde te staan, hoe attent. Ook hier een vriendelijke ontvangst met koffie. Gesprek over de auto, over de inruil auto etc. Uiteindelijk waren we er snel uit en binnen een week ophalen. Was nog een klein puntje op het geheel, mijn auto had maar één sleutel, geval van jammer. Sleutel kost zo’n 200 eurie. Maar bij het ophalen vertelde de verkoper, we hebben de sleutel gevonden, ik stuur hem na. Toppertje
Eerste kennismaking en een prima gevoel aan overgehouden. Die 5e ster die komt er wel!

Beste M M Omega,

Bedankt voor je uitgebreide en mooie review. Fijn om te horen dat je eerste kennismaking zo positief is verlopen en dat je de service in Breda als attent, vriendelijk en professioneel hebt ervaren. Mooi ook dat de auto al binnen was gezet vanwege het weer en dat jullie samen snel tot een goede deal kwamen.

Dat het sleutelprobleem uiteindelijk netjes is opgelost, is precies hoe we het graag doen. Een tweedehands auto blijft natuurlijk een ingewikkeld stukje techniek, daarom vinden we het belangrijk dat alles klopt bij de aflevering.

We hopen dat je veel plezier zult hebben van je occasion en dat jouw positieve ervaringen Vaartland.nl blijven groeien. Die vijfde ster zien we met vertrouwen tegemoet.

Team Vaartland.nl

Aflevering auto was erg slecht

Ervaring met de verkoper was redelijk.
Je verwacht op zijn minst toch wel dat als je best wel veel geld uitgeeft voor een auto dat er meegelopen wordt naar je net betaalde auto en er nog wat tekst en uitleg gegeven wordt, helaas werden wij alleen gefeliciteerd met de aankoop van deze auto en kregen de sleutels en een goed weekend gewenst. Voor de aankoop met de proefrit gaf hij al aan dat de bandendruk niet goed was en de auto was binnenin behoorlijk vies vanwege verbouwingswerkzaamheden in de showroom. Beide aangegeven bij de verkoper. Bij aflevering zou hij spik en span zijn werdt beloofd. Helaas hebben ze werkelijk niks aan de auto gedaan. Is gewoon 1 dag ervoor naar buiten gereden en het simpele op druk brengen van de banden zodat de storing verdwenen zou zijn was niet gedaan, van binnen en buiten was niks mee gedaan. Pas na de sleutels gekregen te hebben zagen we dat er niks mee gedaan was, nadat we er wat van gezegd hadden hebben ze hem nog ff snel schoongemaakt en de bandendruk zou wel weer goed komen na een stukje rijden🤔. Dat was na 150km nog steeds hetzelfde en heb ze zelf maar op de goede bandenspanning gezet.
Ik vraag me dan ook wel af welk onderhoud er wel gedaan is voor de aflevering.
De verkoper heeft helaas de auto niet gecheckt voor de aflevering aan ons.

24 januari 2026

Beste Fred,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring zo duidelijk te beschrijven. Het is vervelend om te lezen dat de aflevering van je auto niet heeft voldaan aan wat je mocht verwachten. Dat je de auto zonder begeleiding, uitleg of een goede eindcontrole hebt meegekregen, is niet de standaard binnen Vaartland en dat nemen we serieus.

Als we hierin nog iets voor je kunnen betekenen, nodigen we je uit om contact op te nemen met onze klachtenafdeling via klantenservice@vaartland.nl of www.vaartland.nl/klantenservice. Dan kijken we graag met je mee naar een passende oplossing en kunnen we het dossier verder beoordelen.

Team Vaartland.nl

De autoverkoper Casper , helemaal tóp!

De autoverkoper Casper heeft ons in totaal 3x geholpen op verschillende dagen in de showroom te Breda. Gewoon heel, héél erg prettig, geen gladde verkooppraatjes maar eerlijke informatie zonder poespas. We kregen alle aandacht terwijl wij écht geen dure auto zochten. Maakte dus niets uit, zijn behandeld met veel respect. Mocht het weer nodig zijn komen wij hier zéker terug! Casper, hártelijk bedankt👍.

Beste A. van de Leur,

Bedankt voor uw prachtige 5-sterren review. Wat mooi om te lezen dat Casper u op drie verschillende momenten zo prettig heeft geholpen. Het is fijn om terug te horen dat u eerlijke informatie kreeg zonder verkooppraatjes en dat u alle aandacht kreeg, ongeacht het budget of type auto waar u naar zocht. Dat is precies de ervaring waar we bij Vaartland naar streven.

Casper zal het zeker waarderen dat u hem zo persoonlijk bedankt. Wij wensen u veel rijplezier met uw occasion. Een tweedehands auto blijft een ingewikkeld stukje techniek, daarom vinden we het belangrijk dat klanten zich gehoord en goed begeleid voelen in elke stap. Fijn om te zien dat dit zo is ervaren.

Dank voor het delen van uw ervaringen Vaartland.nl. Reviews Vaartland.nl zoals deze helpen andere klanten enorm bij hun keuze.

Team Vaartland.nl

Zeer prettig geholpen en meedenken met de klant

Ik ben uitstekend geholpen door Jelte Vaartland in Heerenveen. Hij denkt proactief mee met de klant over welke mogelijkheden er wél zijn, in plaats van te focussen op wat niet kan. Top gedaan.

4 februari 2026

Beste Ruud,

Bedankt voor je mooie 5-sterren review. Wat fijn om te lezen dat je zo prettig bent geholpen door Jelte in Heerenveen. Het meedenken in mogelijkheden vinden we belangrijk, zeker omdat een tweedehands auto vaak een ingewikkeld stukje techniek is en elke situatie om maatwerk vraagt. Mooi om te horen dat dit in jouw ervaring zo goed is gegaan.

We waarderen het dat je je positieve ervaringen Vaartland.nl deelt. Reviews Vaartland.nl zoals die van jou helpen andere klanten enorm bij het kiezen van een passende occasion.

Veel rijplezier gewenst met je auto.

Onlangs een auto aangekocht bij Vaartland.nl Breda

Onlangs een auto aangekocht bij Vaartland.nl Breda en het hele proces is van het eerste tot het laatste moment uitstekend verlopen. Er was veel oprechte aandacht voor mij als klant en we hebben nette, duidelijke afspraken kunnen maken. De auto is erg netjes afgeleverd en ik heb hem nu een week in bezit; hij rijdt fantastisch en er is werkelijk niets op aan te merken. Erg blij met de aankoop en ik kan deze vestiging zeker aanbevelen!

Beste Charles,

Bedankt voor je prachtige 5-sterren review. Wat fijn om te lezen dat het hele traject bij Vaartland.nl Breda, van het eerste contact tot aan de aflevering, zo soepel en prettig is verlopen. Oprechte aandacht voor de klant en duidelijke afspraken vinden we erg belangrijk, dus het is mooi om terug te horen dat dit precies is wat jij hebt ervaren.

Geweldig dat de auto zo netjes is afgeleverd en dat hij na een week rijden fantastisch bevalt. Een tweedehands auto blijft een ingewikkeld stukje techniek, daarom doen we er alles aan om elke occasion zo zorgvuldig mogelijk klaar te maken. Mooi dat je hier zo tevreden over bent.

Dank dat je jouw ervaringen Vaartland.nl deelt. Reviews Vaartland.nl zoals die van jou helpen andere klanten enorm bij hun keuze.

We wensen je heel veel rijplezier met je auto.

Team Vaartland.nl

Achteraf keihard voorgelogen over de…

Achteraf keihard voorgelogen over de ondehoudshistorie van mijn huidige auto. Auto blijkt voorheen getuned te zijn en dit is nooit vermeld door Vaartland. Achteraf bezien had ik moet doorvragen tijdens koop wer hier beetje omheen gepraat... Maar zij hebben dit geweten en bewust achtergehouden.

11 maart 2025

Beste klant,

Bedankt dat je jouw ervaring met ons deelt. Vervelend om te horen dat je het gevoel hebt dat er onjuiste of onvolledige informatie is verstrekt over de onderhoudshistorie van de auto. Dat is natuurlijk niet de ervaring die je mag verwachten, en we begrijpen dat dit veel frustratie kan geven, zeker wanneer er later blijkt dat een auto eerder is getuned.

We willen dit graag zorgvuldig voor je uitzoeken en samen bekijken wat er precies is gebeurd. Je kunt hiervoor contact opnemen met onze klachtenafdeling via klantenservice@vaartland.nl of www.vaartland.nl/klantenservice. Dan kunnen we je dossier erbij pakken en kijken of we iets voor je kunnen betekenen.

Lekker no nonsense bedrijf

Lekker no nonsense bedrijf. Mooie auto's. Snelle duidelijke service.

Beste Kim,

Bedankt voor je mooie 5-sterren review. Fijn om te horen dat je onze aanpak als lekker no-nonsense ervaart en dat je tevreden bent over de mooie auto’s en de snelle, duidelijke service. Dat is precies waar we iedere dag ons best voor doen.

We wensen je veel rijplezier met je occasion. Een tweedehands auto blijft een ingewikkeld stukje techniek, daarom is het mooi om terug te zien dat alles zo soepel is verlopen. Reviews Vaartland.nl zoals die van jou helpen andere klanten weer bij hun keuze.

Team Vaartland.nl

Zitten kost geen geld, rijden blijkbaar wel

Review Vaartland Heerenveen

Na telefonisch contact, waarin ik had aangegeven mijn huidige Mercedes te willen inruilen voor een Jaguar en serieus op zoek was, ging ik met veel enthousiasme naar de vestiging in Heerenveen. Helaas verdween dat enthousiasme snel.

Na het voorstellen liet de verkoper mij de auto zien, die helemaal achterin de showroom stond ingeparkeerd. Ik mocht “wel even in de auto zitten”, waarna hij weer verdween. Toen hij terugkwam kreeg ik sterk het gevoel dat ik direct een deal moest maken, zonder ook maar één meter proef te hebben gereden.

De vraag kwam gelijk wat ik voor mijn auto wilde.
Op mijn tegen vraag wat zij voor mijn huidige auto in gedachten hadden, kreeg ik een lang verhaal over een garantiepakket van een jaar, waarna ik met dat pakket op bedrag X zou uitkomen. Geen duidelijk en transparant voorstel.

Toen ik vroeg naar de onderhoudshistorie, begon de verkoper in het dashboardkastje te rommelen, vond niets, zocht wat op zijn mobiel en vertelde mij – terwijl hij in de auto zat en ik erbuiten stond – wat hij had gevonden. Dat had net zo goed van een willekeurige andere Jaguar kunnen zijn, maar goed.
Het praten met elkaar onder een airco die keihard zat te blazen, hielp ook niet mee om alles goed te horen.

Op mijn vraag waarom ik deze Jaguar zou moeten kopen in plaats van mijn goed rijdende Mercedes, kreeg ik vage antwoorden als: “meer auto” en “je zit er meer in”. Dat overtuigde allerminst.

Vervolgens werd mij gevraagd aan welk bedrag ik dacht, terwijl ik de auto nog niet had gereden en geen enkel gevoel bij dit type had kunnen krijgen. Na dit bedrag genoemd te hebben, gaf ik aan dat dit voor hem dagelijkse kost is, auto’s verkopen maar voor mij niet. En wilde ik alles rustig stap voor stap doen.
Hij zou even overleggen.

Na terugkomst wilde hij mijn auto bekijken. Opmerkelijk genoeg bleek hij het verkeerde formulier te hebben — van een bezoek van langere tijd geleden voor een andere auto. Na een rondje om mijn auto, wat opmerkingen over minpunten en het starten van mijn motor (terwijl ik die van hen nog niet eens had gehoord), concludeerde hij dat het om een andere auto ging en moest alles opnieuw berekend worden.

Ik werd ondertussen midden in de showroom achtergelaten. Op dat moment wist ik al zeker: deze auto wordt hier niet gekocht.

Jelle of Jelte — hoe je ook heet — vond het “een teleurstellend moment”. Voor mij bevestigde het vooral waarom ik hier de vorige keer ook geen auto heb gekocht.

Als de auto geweldig had gereden, had ik best meer willen bijleggen dan gepland. Maar met deze behandeling en houding wilde ik maar één ding: zo snel mogelijk weg.

Beste Patrick,

Bedankt dat je je ervaring zo uitgebreid hebt gedeeld. Vervelend om te horen dat je bezoek aan onze vestiging in Heerenveen op deze manier is verlopen. Dat is uiteraard niet de bedoeling en ook niet hoe wij klanten normaal gesproken begeleiden tijdens een oriënterend gesprek of inruiltraject. Dat je het gevoel had dat er weinig tijd en aandacht voor je was, vinden we jammer om te lezen.

We kijken graag met je mee om te begrijpen wat er precies mis is gegaan en om dit intern te bespreken. Als je ervoor openstaat, horen we graag van je via klantenservice@vaartland.nl of www.vaartland.nl/klantenservice, zodat we dit zorgvuldig kunnen opvolgen.

Goede ervaring bij verkoper Jacco in Zwolle

Bij Het filiaal Zwolle een Volvo XC40 hybride uit 2020 gekocht en het bevalt prima, een goed uitziende en lekker frisse auto!
Ik ben fijn geholpen door verkoper Jacco, hij kwam met een goed inruilvoorstel (bij anderen kreeg ik veel minder) voor mijn auto en wij kwamen snel tot zaken.
Bij aflevering stond de auto netjes in de showroom met een strik op de motorkap en mijn naam op een bordje erbij, dat vond ik ook een leuke ervaring.
Nog even een korte uitlag van Jacco gehad en tevreden weggereden.
Als ik weer een auto koop ga ik zeker eerst bij Vaartland Zwolle kijken, dat is zeker!

21 januari 2026

Beste Oscar,

Bedankt voor je prachtige 5-sterren review. Wat goed om te lezen dat je zo’n fijne ervaring hebt gehad bij onze vestiging in Zwolle en dat de Volvo XC40 hybride je uitstekend bevalt. Dat is precies waar we het voor doen.

Mooi om te horen dat Jacco je zo goed heeft geholpen en met een sterk inruilvoorstel kwam. Een tweedehands auto blijft een ingewikkeld stukje techniek, daarom vinden we het belangrijk dat de begeleiding duidelijk, eerlijk en prettig is. Fijn dat jullie daardoor snel tot zaken kwamen.

Ook leuk dat je de aflevering met de strik en het persoonlijke bordje waardeerde. We proberen dat moment altijd speciaal te maken, zodat je écht met een goed gevoel wegrijdt.

Dank dat je jouw ervaringen Vaartland.nl deelt. Reviews Vaartland.nl zoals die van jou helpen andere klanten enorm bij het kiezen van een passende occasion.

We wensen je heel veel veilige en plezierige kilometers toe. En natuurlijk ben je van harte welkom als je in de toekomst weer een auto zoekt.

Auto is beleving.

Het was even opstarten ( ik wilde zsm een inruil oordeel en stuurde foto’s via de mail maar dat gaat via de website) maar daarna ging het crescendo. Keurige terugkoppeling van zaken, autorapport ontvangen etc. Dan de afspraak met Jacco. Vlot, adequaat en erg prettig. Jammer dat in Zwolle de verwarming was uitgevallen maar met een heerlijke koffie en prima deal, weer zeer content huiswaarts.

Beste Martin,

Bedankt voor je mooie 5-sterren review. Fijn om te lezen dat, ondanks het wat lastig opstartmoment met de inruil via foto’s, alles daarna zo soepel en prettig is verlopen. Goede terugkoppeling, duidelijkheid en een helder autorapport horen bij onze service, dus het is mooi dat je dat zo hebt ervaren.

Ook Jacco zal het waarderen dat je zijn manier van werken als vlot, adequaat en prettig omschrijft. Een tweedehands auto blijft een ingewikkeld stukje techniek, daarom is het belangrijk dat het hele proces helder en prettig verloopt. Jammer dat de verwarming in Zwolle even niet meewerkte, maar gelukkig heeft de koffie en de deal veel goedgemaakt.

Dank dat je jouw ervaringen Vaartland.nl deelt. Reviews Vaartland.nl zoals die van jou helpen andere klanten enorm bij het kiezen van een geschikte occasion.

We wensen je veel rijplezier.

Goede verkoper Jelte Leenstra

Goede verkoper Jelte Leenstra! Luistert goed, weet op het juiste moment de juiste vragen te stellen. Is rustig en geeft vertrouwen, is service gericht en vriendelijk (zonder te slijmen of te snel willen), is duidelijk en helder in zijn verkoop. tenslotte het belangrijkste: kan deal goed sluiten! bewaakt voortgang, weet wanneer hij het op juiste moment (timing in verkoop) moet doorpakken om koop te tekenen door koper (zonder handtekening koper is er geen deal). Deze verkoper vertrouwen blijven geven door uw bedrijf Vaartland en fouten zijn geen fouten maar de durf om ze te maken en te herstellen, door fouten blijf je leren.

30 januari 2026

Beste Johan,

Bedankt voor je mooie 5-sterren review. Wat goed om te lezen dat je zo tevreden bent over de begeleiding van Jelte Leenstra. Je omschrijft precies de punten waar we bij Vaartland veel waarde aan hechten: goed luisteren, duidelijke communicatie, rust en vertrouwen, én natuurlijk het zorgvuldig begeleiden van het verkoopproces.

Fijn dat je aangeeft dat hij op het juiste moment weet door te pakken en de voortgang bewaakt. Een tweedehands auto blijft een ingewikkeld stukje techniek, daarom is het belangrijk dat een verkoper het proces helder en professioneel vormgeeft. Mooi om te zien dat dit in jouw ervaring volledig is gelukt.

Dank voor het delen van je ervaringen Vaartland.nl. Reviews Vaartland.nl zoals die van jou helpen andere klanten enorm bij het kiezen van een geschikte occasion.

We wensen je veel rijplezier.

Team Vaartland.nl

Probleemloos de weg op met Vaartland

Mooie ID3 gekocht. Kort voor oplevering een kleine storing in de ID3 waar de verkoper ook van baalde.

Verkoper zat het niet lekker dus binnen een dag een werkplaats afspraak gemaakt. Bleek een accu met te lage spanning te zijn. Meteen verholpen en nu weer probleemloos de weg op.

Pro actieve houding van de verkoper om te zorgen dat alles 100% in orde is.

Beste Peter,

Bedankt voor je mooie 5-sterren review. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met je ID.3 en dat je, ondanks de kleine storing kort voor de aflevering, uiteindelijk probleemloos de weg op bent gegaan. Een tweedehands auto blijft een ingewikkeld stukje techniek, daarom is het goed om te horen dat dit snel is ontdekt én opgelost.

Mooi ook dat je de proactieve houding van de verkoper benoemt. We vinden het belangrijk dat alles bij aflevering 100% in orde is, en het is prettig om terug te zien dat dit zo is opgepakt.

Dank voor het delen van je ervaringen Vaartland.nl. Reviews Vaartland.nl zoals die van jou helpen andere klanten enorm bij het maken van een keuze.

We wensen je heel veel rijplezier met je nieuwe occasion.

Top Volvo XC40 gekocht

Je komt voor een proefrit, vertrekt met een auto. To the point autoverkopers, goede prijzen en goede kwaliteit.

2 februari 2026

Beste Bianca,

Bedankt voor je mooie 5-sterren review. Geweldig om te horen dat je bij ons binnenkwam voor een proefrit en uiteindelijk tevreden de deur uitging met een Volvo XC40. Dat zegt veel over hoe prettig het proces voor jou is verlopen.

Fijn dat je onze verkopers als to the point ervaart en dat je tevreden bent over de prijs en kwaliteit. Een tweedehands auto blijft een ingewikkeld stukje techniek, daarom doen we er alles aan om onze occasions helder, eerlijk en zorgvuldig aan te bieden.

Dank dat je jouw ervaringen Vaartland.nl deelt. Reviews Vaartland.nl zoals die van jou helpen andere klanten enorm bij het maken van een keuze.

We wensen je heel veel rijplezier met je nieuwe occasion.

Team Vaartland.nl

Zeer klantvriendelijke en begripsvolle verkoper

Zeer klantvriendelijke en begripsvolle verkoper die met goede oplossingen voor gesignaleerde problemen komt. Informatie over auto, met name onderhoudshistorie, was onvolledig en niet accuraat.
Omdat de auto nog jong was, had de auto in principe nog ruim 1 jaar garantie en de batterij nog ruim 4 jaar mits het onderhoudsschema van de fabrikant is gevolgd. Volgens de verkoper hoefde de eerste beurt pas bij 60000 km (huidige tellerstand) en was de eerste 30000 km beurt (die pas bij 39500 km is gedaan, dus veel te laat) niet relevant (alleen stoffilters etc), waardoor er geen risico voor de garantie zou zijn. Echter, bij navraag bij dealer/importeur van de auto bleek de eerste beurt echt veel te laat en zou dit toekomstig wel degelijk gevolgen voor de garantie kunnen hebben als een defect te wijten zou zijn aan deze eerste te late beurt. Verkoper heeft toen aangeboden een extra jaar fabrieksgarantie aan te bieden om het mogelijke toekomstige probleem met fabrieksgarantie te verzachten. Ik ben hiermee uiteindelijk akkoord gegaan.

30 januari 2026

Beste Jos,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Vervelend om te horen dat de informatie over de onderhoudshistorie niet volledig en niet accuraat bleek te zijn. Dat is natuurlijk niet hoe we het graag zien, zeker omdat een tweedehands auto een ingewikkeld stukje techniek blijft en correcte informatie belangrijk is voor het vertrouwen en de toekomstige garantie.

Goed om te lezen dat je verkoper hierin wél begripvol en oplossingsgericht heeft gehandeld en samen met jou heeft gekeken naar een passende oplossing. Dat je uiteindelijk akkoord bent gegaan met een extra jaar fabrieksgarantie begrijpen we, gezien de situatie.

We vinden het jammer dat je deze punten zo hebt moeten ervaren en nemen je feedback intern mee, zodat we dit in de toekomst duidelijker en zorgvuldiger kunnen oppakken.

Echt een aanrader!

Ontzettend vriendelijk en kundig geholpen door Jacco! Ze verkopen erg mooie en nette auto's voor een goede prijs en ik kreeg zonder moeite ook direct meer voor mijn inruil auto dan verwacht. Ook kregen we veel inzicht in het verleden van deze auto én van de auto van een andere verkoper waarover wij twijfelde (ondanks dat dit voor het bedrijf tegen betaling was). Door deze transparante en eerlijke aanpak was het uiteindelijk vanzelfsprekend en voelde het als een goede keuze om de auto bij jullie te kopen! Ik zou jullie zeker aanraden bij anderen.

31 januari 2026

Beste Valerie,

Bedankt voor je prachtige 5-sterren review. Wat mooi om te lezen dat je zo vriendelijk en kundig bent geholpen door Jacco. Transparantie en duidelijkheid vinden we enorm belangrijk, zeker omdat een tweedehands auto een ingewikkeld stukje techniek blijft. Fijn dat je het inzicht in zowel de historie van jouw auto als die van de auto waar je nog over twijfelde zo hebt gewaardeerd.

Ook goed om te horen dat je een mooi inruilvoorstel hebt gekregen en dat de keuze daardoor vanzelfsprekend voelde. Dat is precies het gevoel dat we onze klanten graag meegeven.

We wensen je heel veel veilige en plezierige kilometers toe.

Mijn 'nieuwe' auto .

Mijn 'nieuwe' auto is boven verwachting goed afgeleverd. Ik had nog een aantal wensen, die werkelijk niet beter gedaan hadden kunnen worden! Met dank aan Niek, voor de professionele service en de uitstekende communicatie.

31 januari 2026

Beste Jelle,

Bedankt voor je 5-sterren beoordeling. Geweldig om te horen dat je ‘nieuwe’ auto zelfs boven verwachting is afgeleverd. Ook fijn dat je wensen zo zorgvuldig zijn uitgevoerd. Complimenten voor Niek waarderen we altijd binnen de reviews van Vaartland.nl. We wensen je heel veel rijplezier met je occasion, een tweedehands auto blijft tenslotte een bijzonder stukje techniek.

Snel en goed geholpen

Snel en goed geholpen. Afspraak gemaakt via de site en binnen 2 minuten gebeld en een afspraak gemaakt. Tijdens de afspraak eerst rustig naar de auto kunnen kijken, alles goed toegelicht en uitgelegd door Casper. Op het gemak een proefrit kunnen maken en nog even de tijd gekregen om na te denken. Uiteindelijk deal gesloten en erg blij met de verdere afwikkeling daarvan. Auto netjes klaar, alles goed laten zien en lezen over waar ik een krabbel voor zet. Vol vertrouwen deze auto gekocht.

13 januari 2026

Beste Martine,

Bedankt voor je 5-sterren beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je zo snel en goed bent geholpen. Mooi dat Casper je alle tijd gaf om rustig te kijken, een proefrit te maken en alles duidelijk heeft toegelicht. Het is goed om te horen dat de verdere afwikkeling ook zo prettig verliep. Dat waarderen we enorm binnen de reviews van Vaartland.nl.

We wensen je heel veel veilige kilometers en rijplezier met je nieuwe occasion, een tweedehands auto blijft tenslotte een bijzonder stukje techniek.

Super netjes geholpen

Beste Th. Jetten,

Dank je wel voor je mooie beoordeling. Fijn om te horen dat je super netjes bent geholpen. Dat waarderen we enorm binnen de reviews van Vaartland.nl. We hopen dat je veel plezier zult hebben van je occasion.