Wij hadden in 2021 een Turkije reis…
Wij hadden in 2021 een Turkije reis geboekt deze kon helaas door corona niet door gaan dus uiteindelijk kregen we een reisvoucher (die bij hun niets waard bleek achteraf). In 2021 mochten we weer reizen dus getracht de voucher in te leveren voor onze reis maar deze was intussen duurder geworden wat begrijpelijk was dus geen probleem. Maar intussen brak er weer Corona uit dus zouden ze de voucher gewoon uitbetalen, maar we hoorden maar niks dus telefonisch eindelijk te pakken gekregen wat n.l ook een drama was en daar werd verteld dat hij het bedrag in termijnen wou terug betalen maar er werd niets overgemaakt. Uiteindelijk de rechtsbijstand ingeschakeld en het kwam zo ver dat ze voor het gerecht moesten komen in Almelo maar helaas zijn ze niet verschenen en het gerecht heeft beslist dat Vacanzo ons moest terug betalen maar tot op heden niets ontvangen dus de gerechtsdeurwaarder heeft getracht het geld te innen maar der is niets om te halen. Maar nu blijkt tot mijn verbazing dat deze man weer verder gegaan is met reizen verkopen op het zelfde adres in Amsterdam en onder het zelfde tel.nr. alleen nu onder de naam Vacanzo.com.. Ik weet dat er nog meer mensen op geld van Vacanzo aan het wachten zijn. Dus mensen ondanks dat er op de site geschreven staat dat je altijd geld terug krijgt ingeval van Corona trap er a.u.b niet in. Als je ook nu tel. contact probeert te krijgen loopt er een bandje vanwege een technische storing zijn we niet bereikbaar en ook via de mail krijg je hem niet verstuurt.