Har haft indbetalt masser penge og…
Har haft indbetalt masser penge og aldrig fået udbetalt

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Har haft indbetalt masser penge og aldrig fået udbetalt

Antwoord van Valhallacasino
Virkelig en god side-opstilling og jeg forventer at modtage mine penge, som jeg har vundet herfra.
Jeg har dog kun oplevet godt 😌

Antwoord van Valhallacasino
De tager glædeligt imod dine penge - men i det ØJEBLIK du vinder og gerne vil udbetale, så skal de bruge samtlige dokumenter som findes på planeten. De nøjes IKKE med evt. Pas og/eller kørekort.. nej, de skal både have dit pas, kørekort, bank udskrifter, regninger til offentlige instanser, din bedstemors adresse og dine forældres fødested.... Kæmpe joke. Hermed anmeldt til spillemyndigheden for ULOVLIG spil - Det samme gælder søster hjemmesiden RoyalCasino.dk som benytter samme beskidte metoder til at frarøve almindelige danskere deres penge (ikke kun med lave RTP procenter, men med direkte svindel og bondefangeri !)

Antwoord van Valhallacasino
Inbetaling bonus igen og tager den gang 21 minutter.(1 kroner per spin) Hvis du drømmer om vinder her, jeg kan finde dig en blå elefant. Det er mere muligt. De giver onsdag bonus for 50 øre og jeg har aldrig ramt noget.

Antwoord van Valhallacasino
Svindel, fik et 5000kr win efter have brugt deres 100kr bonus også var det gennemspillet også havde jeg åbenbart brudt deres regler og tabte min gevinst. Største svindel onlinecasino hold jer langt væk

Antwoord van Valhallacasino
En fornøjelse af god kundeservice

Antwoord van Valhallacasino
Aldrig har jeg oplevet ringere og mere bedragerisk casino. Vandt 25.000 og de vil ikke udbetale, da de mener jeg har spillet for højt! Deres bonus på 100kr stod der var gennemspillet da jeg satsede højere. Men de er fuldstændig kolde, snyd og bedrag får I ud af den her side!!!

Minus stjerner
Det dårligste casino jeg nogensinde har spillet på ...nu lukket permanent
Ligesom RoyalCasino...svindel selskab

Antwoord van Valhallacasino
Kræver lønsedler, årsopgørelse etc. dog kun hvis man har vundet. Intet krav såfremt man kun sætter ind. Useriøst firma, der, som de fleste andre casinoer, forhaler udbetalinger.
Hold jer væk.