Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Butikken bruker LAAAANG tid på levering! Posten appen sier at varene sendes fra Sverige! Hvordan produktene er gjenstår å se når de først kommer🥺 Det er høst og mørketid og da bør ikke ting ta... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Må si at levering har variert noe, ofte levert etter 2 dager til ringsaker. Handlet totalt 6 purelux 9110 gen4 og må si kvalitetsmessig til den prisen får man vanvittig mye for pengene. Kundeservi... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Først vil jeg si at de 3 varene jeg bestilte ankom kjapt og som bestilt. Valostore er greit nok, om de er billigst neste gang også så bruker jeg dem gjerne igjen, men: Jeg trodde først at jeg hadde... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har bare gode ord å gi Valostore. De var kjappe med å sende meg hodelykta jeg hadde kjøpt. Den skulle ha blitt levert meg dagen etterpå, men PostNord rotet den bort flere ganger underveis. Jeg var... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Elektronica en technologie

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Kraftige LED-lommelykter og hodelykter. Vi forandrer ditt syn på lysstyrke, ellers får du pengene tilbake! 100% Fornøyd Garanti!

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Helt håpløst kundeservice

Helt håpløst kundeservice. De svarer ikke. Når de svarer så er de ikke behjelpelige...ikke en seriøs aktør og vil aldri handle hos dem igjen

30 maart 2026

Antwoord van VALOSTORE.NO

Hei, og tusen takk for ærlig tilbakemelding.

Vi tar dette på største alvor, da det er viktig for oss at kundene våre føler seg ivaretatt. Vi vil gjerne lære av det som har skjedd og finne en god løsning for deg. Ta kontakt med oss på support@valostore.no, så ringer vi deg gjerne opp hvis du legger ved telefonnummeret ditt.

Vi beklager igjen det inntrufne, og håper å høre fra deg!

Mvh Melisa fra Valostore

Reklamasjon på Lupine Alpha sykkel-/hodelykt/Valostore.no

Reklamasjon på Lupine Alpha (ca. 12 000 kr) kjøpt hos VALOSTORE.no har nå pågått i over 5 uker etter at lykten ble sendt inn, uten avklaring. Uakseptabel behandlingstid på et premiumprodukt. Anbefaler på det sterkest å kjøpe Lupine sykkel-/hodelykt via hovedimportør Bertel O. Steen Defence & Security AS.

20 december 2025

Antwoord van VALOSTORE.NO

Hei og takk for tilbakemeldingen din. Jeg ser du har en pågående sak, og vi beklager for tiden dette tar. Vi prøver vårt aller beste på å løse denne saken, og beklager på det sterkeste det inntrufne.

Fantastisk bra kundeservice

Fantastisk bra kundeservice. Fikk svar på min henvendelse samme dag, og det på en lørdag kveld. Dette er andre gang jeg bestiller fra Valostore, og definitivt ikke den siste!

1 november 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jukser med før pris på "black November"…

Jukser med før pris på "black November" så på et arbeids lys som kostet 599 uten tilbud før midnatt, ved midnatt ble før pris satt til 749 og "20%" tilbud da til 599. Bare juks

1 november 2025

Hei,

Tusen takk for din tilbakemelding og for at du tar deg tid til å gjøre oss oppmerksomme på dette.

Vi beklager på det sterkeste hvis du har opplevd at prissettingen vår er villedende. Dette er absolutt ikke i tråd med våre retningslinjer, og vi ønsker å understreke at vi ikke foretar prisjusteringer (økt "førpris") rett i forkant av kampanjer som Black Friday.

For å sikre full åpenhet, viser vi også den laveste prisen produktet har hatt de siste 30 dagene på nettsiden vår, slik at du enkelt kan se eventuelle prisendringer.

Vi tar din observasjon på alvor og vil gjerne undersøke dette nærmere. Har du mulighet til å kontakte vår kundeservice på info@valostore.no (eller svare her) og spesifisere hvilket arbeidslys det gjelder? Da kan vi dobbeltsjekke pris-historikken og produktinformasjon for å avdekke om det har skjedd en teknisk feil eller misforståelse.

Beklager igjen for ulempen dette har medført. Vi ser frem til å høre fra deg slik at vi kan løse saken.

Vennlig hilsen, Valostore

Svært fornøyd

Svært fornøyd. Lyser opp dagen til dem fleste på natterstid😎😎
Rask leveringstid

28 september 2025
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Butikken bruker LAAAANG tid på…

Butikken bruker LAAAANG tid på levering!
Posten appen sier at varene sendes fra Sverige!
Hvordan produktene er gjenstår å se når de først kommer🥺
Det er høst og mørketid og da bør ikke ting ta så lang tid.
Kanskje noen andre har kortere leveringstid 🤔

Stengt togstrekning berører ikke meg der jeg bor! Det tar 3 dager å få pakke fra Bergen via Oslo og til vest Agder 🤪

17 september 2025

Hei Kasper!

Takk for din tilbakemelding.

Vi beklager på det sterkeste at din pakke ble forsinket. Den siste tiden har vi dessverre opplevd forsinkelser på grunn av en stengt togstrekning, noe som har påvirket leveringstiden ut over det som er normalt. Vanligvis har vi en leveringstid på 1-4 dager, og alle bestillinger lagt inn før kl. 12:00 sendes samme dag.

Det er svært leit at din første opplevelse med oss ikke levde opp til forventningene. Vi håper du gir oss en ny sjanse til å vise deg vår vanlige service i fremtiden.

Ha en fin dag!

Vennlig hilsen,
Melisa / Valostore Kundeservice

Rask levering

Rask levering. Fantastisk produkt

4 september 2025

Antwoord van VALOSTORE.NO

Tusen takk for tilbakemeldingen!

Fantastisk å høre at produktet sto opp til forventningene og at leveringen var rask! :)

Mvh Melisa / Valostore kundeservice

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lysbaren jeg kjøpte er vanvittig bra

Lysbaren jeg kjøpte er vanvittig bra! Ble bokstavelig talt som natt og dag på min bil. Raskt svar fra kundeservice på mail dersom jeg hadde spørsmål også. Kommer til å handle herfra igjen.

13 augustus 2025

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.