Butikken bruker LAAAANG tid på levering! Posten appen sier at varene sendes fra Sverige! Hvordan produktene er gjenstår å se når de først kommer🥺 Det er høst og mørketid og da bør ikke ting ta... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijf heeft geantwoord
Må si at levering har variert noe, ofte levert etter 2 dager til ringsaker. Handlet totalt 6 purelux 9110 gen4 og må si kvalitetsmessig til den prisen får man vanvittig mye for pengene. Kundeservi... Toon meer
Først vil jeg si at de 3 varene jeg bestilte ankom kjapt og som bestilt. Valostore er greit nok, om de er billigst neste gang også så bruker jeg dem gjerne igjen, men: Jeg trodde først at jeg hadde... Toon meer
Jeg har bare gode ord å gi Valostore. De var kjappe med å sende meg hodelykta jeg hadde kjøpt. Den skulle ha blitt levert meg dagen etterpå, men PostNord rotet den bort flere ganger underveis. Jeg var... Toon meer
Kraftige LED-lommelykter og hodelykter. Vi forandrer ditt syn på lysstyrke, ellers får du pengene tilbake! 100% Fornøyd Garanti!
Sankt Marie gate 94, 1706, Sarpsborg, Noorwegen
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Helt håpløst kundeservice. De svarer ikke. Når de svarer så er de ikke behjelpelige...ikke en seriøs aktør og vil aldri handle hos dem igjen

Antwoord van VALOSTORE.NO
Har gjort en del bestillinger her, og har hittil opplevd rask og god service ! Varene har også blitt raskt mottatt 👍

Antwoord van VALOSTORE.NO
Reklamasjon på Lupine Alpha (ca. 12 000 kr) kjøpt hos VALOSTORE.no har nå pågått i over 5 uker etter at lykten ble sendt inn, uten avklaring. Uakseptabel behandlingstid på et premiumprodukt. Anbefaler på det sterkest å kjøpe Lupine sykkel-/hodelykt via hovedimportør Bertel O. Steen Defence & Security AS.

Antwoord van VALOSTORE.NO
Usedvanlig god dybde i informasjon. Derfor kommer jeg tilbake når jeg kan. Rask og fleksibel leveranse.
Dem hadde godt utvalg av Olight. Kjøpte en baton 4 premium i favoritt fargen min grøn;) ble knall.
Kjapt levert med PostNord til Bergen
Veldig bra! God butikk, mye utvalg! Enkelt å finne d man skal ha!
Rask levering, godt pakket og innhold som beskrevet. Anbefales.
Rask behandlingstid og kort leveringstid.
God og ryddig informasjon,
Fantastisk bra kundeservice. Fikk svar på min henvendelse samme dag, og det på en lørdag kveld. Dette er andre gang jeg bestiller fra Valostore, og definitivt ikke den siste!
Jukser med før pris på "black November" så på et arbeids lys som kostet 599 uten tilbud før midnatt, ved midnatt ble før pris satt til 749 og "20%" tilbud da til 599. Bare juks

Antwoord van VALOSTORE.NO
Ryddig og hurtig ekspedering. Kort leveringstid, fra bestilling til mottak
Svært fornøyd. Lyser opp dagen til dem fleste på natterstid😎😎
Rask leveringstid
Rask levering pg god kundeservice
Butikken bruker LAAAANG tid på levering!
Posten appen sier at varene sendes fra Sverige!
Hvordan produktene er gjenstår å se når de først kommer🥺
Det er høst og mørketid og da bør ikke ting ta så lang tid.
Kanskje noen andre har kortere leveringstid 🤔
Stengt togstrekning berører ikke meg der jeg bor! Det tar 3 dager å få pakke fra Bergen via Oslo og til vest Agder 🤪

Antwoord van VALOSTORE.NO
Fin og enkel hjemmeside. Riktig info om produktet og pris.
Lysbaren jeg kjøpte er vanvittig bra! Ble bokstavelig talt som natt og dag på min bil. Raskt svar fra kundeservice på mail dersom jeg hadde spørsmål også. Kommer til å handle herfra igjen.
Lees meer over geverifieerde reviews.