Vanbreda Risk & Benefits Reviews 38

TrustScore 2 uit 5

1,9

Slechte service. Online kosten indienen voor een hospitalisatieverzekering. Hier moet je wéken op wachten. Soms zelfs geen terugbetaling zonder dat je nog eens een extra telefoontje doet. Een telef... Toon meer

Zeer onvriendelijk. Na een car-leasing van 5 jaar had ik eventjes welgeteld van 7/07 tot 1/08 een liquediteits tekort om mijn laatse leasing aflossing te betalen. Ondanks een betaalbelofte + deel... Toon meer

Ik en mijn vrouw hebben nog nooit problemen gehad met Vanbreda bij aangiften enz…alles word goed voorbereid en geregeld hoef nooit zelf facturen te betalen .heel vriendelijk personeel aan telefoon zee... Toon meer

1,9

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Zoals de meeste hier

Zoals de meeste hier, als je werkgever voor deze verzekeraar kiest heb je ECHT pech.
Volgens mij de slechtste klantenbehandeling die ik ooit al heb gehad, en dit voor zulk een belangrijk iets. Stay away.

27 oktober 2025

Zeer onbeleefd aan de telefoon

Zeer onbeleefd aan de telefoon. De persoon aan de telefoon was duidelijk hoorbaar diep aan het zuchten in de zin van: "welke idioot heb ik nu aan de lijn". Hij liet mij niet uitspreken en onderbrak mij telkens op een zeer onbeleefde manier. Dit is de grofste en meest onbeleefde ervaring met een support van een bedrijf!

12 september 2025

Slechtste verzekering ooit

Slechtste verzekering ooit. Hospitalisatieverzekering via het werk in het ziekenhuis. Was al een heel gedoe om aan te sluiten, bij het ontvangen van de polis bleek ik voor heel wat ziekenhuisopnames uitgesloten. Nu heeft mijn zoon, die ook als gezinslid aangesloten is, een dagopname gehad voor het verwijderen van wijsheidstanden. Blijkt deze nu ook op het laatste nippertje geweigerd - dag na de ingreep nota bene - na talrijke e-mails over en weer over ontbrekende informatie. Voor de 2e keer nu al slechte ervaring, om moedeloos van te worden. Gelukkig heb ik nog een hospitalisatieverzekering via de mutualiteit. Maar mijn zoon zal nu kijken om een andere verzekering te nemen. En misschien moet ik dat ook dan maar doen. Communicatie dikke zero.

24 juli 2025

Onbetrouwbaar

Mijn leasefiets werd gestolen aan het station. Zogezegd niet zichtbaar op camera zoals altijd. Stond met 2 sloten vastgemaakt aan de ijzeren fietsenstalling en slot werd doorgeknipt maar omdat zogezegd de frame niet vastgemaakt was aan het ijzer niet verzekerd. Bende oplichters

1 juli 2025

Slechte service.

Slechte service.
Een telefoontje ... ook niet simpel. Druk op 1, druk op 2 ... en dan 10min wachten voor je iemand aan de lijn krijg.
Gelukkig zijn de personen daar wel heel vriendelijk en behulpzaam.

1 juni 2025

Zelf zou ik al lang weg zijn...

Jammer dat mijn werkgever Vanbreda heeft gekozen als hospitalisatieverzekering... De app trekt op niets! Na meer dan een maand wachten bij de melding 'in behandeling'... staat er plots zonder enig woordje uitleg 'extra info nodig'. Wanneer je hen wil contacteren via telefoon ben je voor minstens 45min begonnen om dan een mailtje te krijgen met de uitleg van wat er ontbreekt. Info bezorgen via de app en dan weer een maand wachten... Kortom: slechte betaler, slechte app, slechte service, maar wel vrij prijzig... Blijf bij hen weg!

3 maart 2025

Absoluut geen aanrader

Hun standaardantwoord: "volgens polisvoorwaarden kosten niet in aanmerking"
Zowel hospitalisatieverzekering als gewaarborgd inkomen hetzelfde rampzalig scenario.
Mails blijven onbeantwoord. Als je iemand aan de telefoon krijgt, lijkt het of je met een jobstudente praat op haar eerste werkdag. Je weet minder na het gesprek dan ervoor.
Via werkgever beide verzekeringen. Zware operatie gehad, Gewaarborgd inkomen hebben ze geweigerd te betalen. Hospitalisatieverzekering betalen ze slechts 100% ereloon, daar waar veel goedkopere verzekeringen bij de mutualiteit tot 200 en 300% terug betalen. Terugbetalingen blijven ontzettend lang duren.
Reeds veel mensen geklaagd bij mijn werkgever maar om één of andere onduidelijke reden blijven ze in zee gaan met dit bedrijf. Onbegrijpelijk!

4 mei 2025

Dit bedrijf is onbereikbaar - zeker wegblijven

Dit bedrijf is onbereikbaar. Ik probeer hen al meer dan 2 uren te bereiken via de telefoon. Ik had al 2 keer contact maar na het vermelden van mijn naam, polisnummer, haakt de operator gewoon af. En dan hoef je opnieuw te beginnen. Ze doen ook alles om je te ontmoedigen : eerst was ik de 20ste in de wachtrij .. eindelijk iemand aan de lijn maar die legde dadelijk af. Zo gebeurde nog een keer. Nu hang ik al meer dan 40 minuten aan de lijn en krijg ik de boodschap dat er een wachttijd is van 45 minuten. Dit is gewoonweg crazy en compleet misprijzend voor de klant. Hier zou niemand nog klant mogen zijn. Mocht ik nul sterren kunnen geven, ik zou het doen. Nu blijf ik nog wat wachten... tijdens mijn derde poging hoor ik al 45 minuten wachtmuziek, nu zou het toch moeten gebeuren maar wie weet. Derde keer , goede keer of wellicht word ik weer direct afgesloten

22 april 2025

Deze verzekeraar ontzorgt niet maar…

Deze verzekeraar ontzorgd niet maar bezorgd je een hoop ellende als ze moeten uitkeren
Mijn voertuig is verzekerd voor transport in geval van technische mankementen. Dit is dan ook voorgevallen en mijn voertuig is door de verzekering gerepatrieerd naar Nederland via een partij die door u is ingeschakeld. Tijdens dit transport is schade ontstaan aan het voertuig. Tot mijn verbazing geeft u aan dat deze schade niet verhaald kan worden op de transporteur, waardoor ik wordt geconfronteerd met kosten in de vorm van een eigen risico en verlies van no-claimkorting.

De schade is ontstaan door toedoen van een partij waarvoor u verantwoordelijk bent. Ik heb hier geen schuld aan.

Ik heb de verzekering aansprakelijk voor de schade die is ontstaan als gevolg van deze nalatigheid en eis behoud van mijn no-claimkorting en de €250 eigen risico die onterecht is ingehouden retour.
Nergens is komen vaststaan dat ik volgens de polis schuldig ben aan dit voorval. Deze service valt geheel buiten het verzekerde mbt aanrijding veroorzaakt door eigen schuld
Buiten dit moet ik reparatie rekeningen overleggen terwijl ik de verzekering ben aangegasn met een taxatierapport waarin staat vermedat ik het onderhoud in eigen beheer uitvoer
Kortom een verzekeraar die je ellende
blijft bezorgen.

8 april 2025

Niet met hun in zee gaan!!!

Niet met hun in zee gaan! Voor het eerst moeten bellen met deze maatschappij maar ze zijn zeer onvriendelijk en helemaal niet behulpzaam. Aan de telefoon krijg je reacties als: "ja wat denk je zelluf!" en er wordt asociaal, express en overdreven gehoest door de telefoon. Deze mensen zijn liever lui dan moe. Ik snap niet dat dit bedrijf zulke mensen voor de telefoon aanneemt. Dit kan echt beter! Ik wist niet hoe snel ik moest ophangen.

18 december 2024

Gewaarborgd inkomen

Mijn vrouw heeft een verzekering gewaarborgd inkomen via haar werkgever . Na een zware operatie aan een hersenzenuw met de nodige complicaties ziek thuis . Reeds na enkele maanden verlagen ze systematisch het percentage dat ze bijpassen ondanks een sterk medisch dossier dat de arbeidsongeschiktheid voldoende bewijst . Van dan af proberen ze mensen te ontmoedigen via een zogenaamde minnelijke schikking waarbij patiënt zelf experten moet aanstellen maar uiteindelijk een door hen aangestelde expert ( verzekeringsartsen zijn uiteraard geneigd grote verzekeringsmaatschappijen te behagen ) het verdict zal stellen . Nadien is er enkel beroep mogelijk via de arbeidsrechtbank wat we , indien nodig , dan ook zullen doen .
Daarenboven is hun hun feedback en communicatie er slechts op uit heel het proces nodeloos te vertragen .

1 september 2024

Niets qua IT werkt...Ppff

Niets werkt, kan me niet aanmelden via de app, niet via google...WW klopt niet 🙄, nieuw WW aanmaken...je krijgt de melding dat je een mail zal ontvangen...niet dus. Ik kan mij overal aanmelden via it's me, bij vanbreda niet! Om moedeloos van te worden. Ppppfff

29 augustus 2024

Mijn man heeft hospitalisatie via werk…

Mijn man heeft hospitalisatie via werk in ziekenhuis.
Ik heb ze 2 keer nodig gehad en 2 keer NIETS teruggetrokken. Slechtste hospitalisatieverzekering ooit. Je krijgt ze ook niet te pakken en als ze reageren geven ze een heel ontwijkend , nutteloos antwoord.

1 januari 2024

Zeer onvriendelijk, opdringerig, onproffesioneel

Zeer onvriendelijk.
Ondanks een betaalbelofte + deelse betaling van 70% van het bedrag. bleven ze aanmaningen sturen. Reageerde op mails zonder mijn mail te lezen.
Ze waren er duidelijk op gebrand om de auto terug te kunnen vorderen en hier nog wat winst op te kunnen maken.
Alvast nooit meer!
Deze maken de slechte naam van de banken bij het grote publiek tot waar.

1 augustus 2024

Onduidelijk bedrijf

Onduidelijk bedrijf. Stuurt voorwaardes in een taal die je niet kan lezen als Nederlander. Vervolgens geloven ze je niet maar vertellen wel dat deze mails verzonden worden door een extern bedrijf. Dat bedrijf heeft dan dus de gegevens gekregen van 1000 den mensen zonder toestemming? Ik heb nog eens extra gevraagd of het zo was en de dame bevestigde dit weer. Ik heb de samenwerking per direct stopgezet.

23 mei 2024

Vanbreda betaalt als ze zin hebben

Vanbreda betaalt als ze zin hebben, als je vele ambulante facturen hebt van voor en na de ingreep, worden ze niet betaald of je moet ze nog eens terugsturen, het is altijd iets, ze doen alles om maar niet te moeten betalen. ze maken het je zo moeilijk mogelijk, ze hopen waarschijnlijk als je ziek bent dat je het toch opgeeft. Service en transparantie is 0. alles zo onoverzichtelijk mogelijk.

5 juli 2024

Is dit jouw bedrijf?