Vandammestijl Reviews

1,4

Puur bedrog. Doen zich voor als een Nederlands bedrijf uit Amsterdam met E-mail .be Rommel uit China met verkeerde maten en minderwaardige kwaliteit. Retour kost meer dan hun brol wegens terug t... Toon meer

Site van Van Damme zo nep als maar kan. Ze krijgen het wel gedaan om je correct je betaling uit te voeren, maar ik vrees, ooit misschien, Chinese rommel te ontvangen. Geen bevestiging gekregen van de... Toon meer

Pure fraude zoals alle andere reviews hier terecht aangeven. Teruggestuurd voor veel geld naar China maar nu doen ze alsof pakket niet is aangekomen. Ik vroeg me af of we als gedupeerden ons niet kunn... Toon meer

Zeer slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

3 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

PaMOOIE JURK kketje binnen van n prachtige jurk

Pakketje binnen van n prachtige jurk. Ben me dood geschrokken. Leek er totaal niet op. Was gewoon n grote hoop dunne stof . En dat moet op n jurk lijken. Ben zwaar teleurgesteld. Mijn advies . MENSEN BESTEL HIER NOOIT MEER IETS . JE WORDT ZWAAR GENAAID. MET GROTE ROTZOOI......

10 oktober 2025

De site is nep

De site is nep. De kleding lijkt totaal niet op wat je besteld. Je krijgt je geld niet terug omdat het afgeprijsd is en dan bieden ze 10 % van de aankoopprijs aan.
Ze doen zich voor als een Nederlands bedrijf maar dat is nep.
Trap er niet in

29 september 2025

Oplichting en Chinese brol en geen retour meer terwijl ze dat beloven.

Bij een bestelling van een jasje was deze te klein. toen ik hen mailde duurde het zo lang voor ik reactie kreeg. ik moest van alles doen om dit te bewijzen terwijl ik al foto's had gestuurd en de maat. Het duurde steeds maanden voor ik reactie kreeg. Oplichting en nep kwaliteit die ze sturen van chinezen. Ik zou er zeker niets kopen want ze trekken zich niets aan als je iets terug wilt zenden en reageren niet. Dit was een kerst cadeau en stond daar mooi zonder cadeau.

9 december 2024

Hoe kan die website nog online staan?…

Hoe kan dit toch dat die website nog bestaat?
Pure oplichting
De enkele goede reviews zijn van Vandammestijl zelf. Het zijn zelfs geen kleren die ze verkopen. Stukjes textiel. Je kan er niks mee
En terugsturen naar China heeft geen zin. Ze betalen je aankoop niet terug. Het bedrijf bestaat ook niet. Het is niet geregistreerd. Je krijgt geen factuur. Enfin. Simpel: trap er aub niet in, zoals zovele anderen je al voor deden.
Het is 100% scam

3 februari 2025

oplichters tot en met!!

oplichters tot en met. Bestelling geplaatst maar het is namaak vanuit China, bovendien is tot op heden maar 1 stuk geleverd. De andere 2 items zal ik waarschijnlijk nooit zien. Wegblijven!!

6 januari 2025

Frauduleuse website

Frauduleuse website
Producten photos zijn fake, producten
Komen uit China, zeer lage kwaliteit en verschillend in kleur en stijl.

Goederen terugverzorgen nooit terugbetaald.

Avoid this website, it is a scam!

25 november 2024

Scam alert!

Bestelling gedaan in November, ervan uitgaande dat het gaat om een winkel uit Brussel die uitverkoopt. Gaat over een Chinees bedrijf. Twee maanden later geen enkele levering ontvangen en Mastercard dekt niets aangezien het gaat over een leverancier buiten de EU.

15 november 2024

Chinese brol

Chinese brol. Zie je ook maar pas als je al betaalde dat dit vanuit China wordt verzonden. En laatst zag ik al een andere winkel met een soortgelijk verhaal. Dus die oplichters blijven gewoon verder doen

21 november 2024

1 ster geven is nog teveel

1 ster geven is nog teveel. Slechte communicatie, geen service en retourneren... Op je eigen kosten en naar China!!!!! Niets van wat wordt beloofd wordt nagestreefd. Schandalige praktijken met brol artikelen 😡

13 januari 2025

Echt plastic

Echt leder ! OMG, echte plastic ja, super slecht materiaal volledig plastic terwijl het op de foto's echt mooie tassen waren
GEEN aanrader.

19 december 2024

Zeer slechte kwaliteit

Zeer slechte kwaliteit, maken komen niet overeen (er staan zelfs geen etiketten in de kledij).
Toppunt is het retourbeleid om als klant zelf de retourkosten naar CHINA te betalen. Schandalig!

28 december 2024

STOP NIETS KOPEN !!!

Afzetting !!!
Niets kopen of bestellen nog nooit zo een brol gekregen !!!De vest voor mijn hond is 10x meer kwaliteit als de kleding van dit fake bedrijf !!!
Geen antwoord op mails ,geld kwijt !!
Ik zeg het nogmaals ,NIETS KOPEN !!!!
JE BENT JE GELD KWIJT AL ZIET HET ER ECHT UIT !!!

26 december 2024