2,8

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Nooit ontvangen.

Alles ging mis. Heb bijna 2 maanden geleden 2 truien besteld, en heb al 20 e mails gestuurd, waar ze blijven. Allerlei smoezen, van even geduld enzo, maar geen truien. Ze verkopen ze nog steeds op Facebook, koop hier Nooit, het zijn grote oplichters.

18 december 2024

Na een slechte ervaring met Rivermode/vangillis

Na een slechte ervaring met Rivermode, na 19 dagen lag het pakket nog op de vervoerder te wachten.
Toen bij van Vangils terecht gekomen, uitgelegd dat ik een slechte ervaring en wilde weten waar zij hun spullen vandaan halen.
Op de man afgevraagd of zij importeerden uit China.
Heel verhaal over magazijnen in de regio, zalvende mailtjes vol begrip, idem aan Rivermode, Ze geconfronteerd met het feit dat ik ze betrap op onwaarheden.
"vandaag besteld, morgen verzonden" dus je verwacht je bestelling binnen een week dan, na de betaling, een mailtje met 2 dagen verwekingstijd en 5-10 leverdagen afhankelijk van de beschikbaarheid van een vervoerder.
Op hun site vermelden ze Post.nl als vervoerder.

Dan Zoetsappige mail vol begrip e excuses, heb mijn geld terug geëist.

Koop absoluut NIET bij dit "bedrijf" evenals bij Rivermode, importeren goedkoop uit Azie, zeggen dat ze transparant zijn maar nemen je in de maling,
Hier niet

10 december 2024

Slechte service, slecht advies, niet meedenken

Slechte service, slecht advies, niet meedenken
Slechte service, slecht advies, niet meedenken in oplossingen, geen begrip. Bij 2e herstellende aankoop (om het nog enig sins verkoop op marktplaats te maken) pure onkunde, geen kennis, geen duidelijke antwoorden etc.
Wij zullen er nooit meer kopen!
Laat dit een waarschuwing zijn voor iedereen. Wij zijn zelf commercieel en begrijpen hoe het werkt maar dit is niet commercieel maar gewoon slecht en eenmalig en daarna “barst” je maar.
Komen we bij een collega bedrijf om dan maar compleet nieuw te kopen staan die mensen met hun oren te klapperen en nee te schudden bij zo weinig en begrip en mee denken.

Normaal hou ik niet van dit soort reviews en werk ik niet mee aan negatieve reviews omdat ik weet dat er vaak zwaar overdreven wordt of de halve waarheid maar dit gaat wel heel ver. Vandaar toch een negatieve beoordeling.

Mensen koop hier niet!!
Doe er mee wat u wil een gewaarschuwd mens telt voor 2.

Groet,
Jeroen