Mooie spullen, maar koop het ergens anders
Wij zijn in Soest geweest. Ze hebben erg mooie spullen. Het uitzoeken is natuurlijk leuk. En ze komen hún afspraken voor leveren goed na. Maar als je het binnen krijgt moet je het gelijk controleren, ook al zeggen ze, het zit in de originele verpakking.
Wij hebben gewacht tot onze badkamer een jaar later werd geïnstalleerd. Toen begon de ellende. Wij hebben de kranen e.d. in nikkel besteld. Maar de lampjes waren chroom, dat werd opgelost. Bij de badkraan ontbrak de douche kop, dat werd opgelost. Ons nieuwe vrijstaande bad werd geleverd met een scheur in de voet, hiervoor is een bedrijf geweest wat dat heeft gerepareerd. Maar ook is een zijkant van het bad over de helft beschadigd of niet goed gemaakt. Dit hebben wij opgelost door het bad te draaien. Maar het voelt niet juist.
Bij de douche kraan moeten grotere rozetten op Peter heeft diverse keren beloofd om ze op te sturen. Maar inmiddels zijn we twee jaar verder en hebben we nog steeds niks.
De spiegel die we gekocht hadden bleek te groot te zijn. Deze konden we ruilen voor een kleiner formaat. Maar hierop kregen we geen geld terug. En toen we hem kwamen ruilen, hadden we geluk dat we zelf opletten, anders hadden we een kapotte spiegel meegekregen.
Ook heb ik contact gezocht met het hoofdkantoor, maar die zeggen, die spullen die jullie hebben gekocht zijn niet van ons, dus daar doen we niks aan.
Al met al hebben ze mooie spullen, maar koop ze alsjeblieft ergens anders.