Vanheerlenmode

Let op, nu hebben ze een ander account op FB: van Leuven Mode Gouda. Niks bestellen, is allemaal fake. Bestelling niet geleverd! Nep bedrijf met advertenties op Facebook. Het account van info... Toon meer

Oplichters! Geen opruiming zoals de website (nu offline) deed vermoeden maar troep uit China. De bestelling annuleren lukte niet. Inmiddels is de kleding na 3 weken binnen, zoals verwacht: slechte kwa... Toon meer

Op 30-12-2024 bestelling gedaan en had na de bestelling op trustpilot gecontroleerd. Stom van mij en had, na het lezen van negatieve reviews, de bestelling niet meer verwacht. Ik had wel verschill... Toon meer

No go, hier niet bestellen.…

Kreeg na 20 dagen wachten een kledingstuk binnen dat maar een klein beetje leek op wat ik besteld had. Andere stof, synthetisch, lekker Chinees. De print ook slap aftreksel van wat er op foto stond, beslist de 35 eu niet waard. En afgeprijsd van over 100 euro? Laat me niet lachen!

20 januari 2025

Dit zijn oplichters, criminelen

Dit zijn oplichters. Helaas 2 uur na mijn bestelling pas gelezen. Geprobeerd te annuleren. Niet gelukt. De website ziet er betrouwbaar uit, maar het zijn criminelen uit China, het bedrijf in Nederland bestaat niet. Vanmorgen bericht dat het pakket bezorgd zou zijn ... op maandagochtend om 5.00 uur ... nee dus.

Ik hoop dat deze criminelen gestopt worden.

20 januari 2025

Super slecht

Super slecht. Afzetters!!! De levering duurde een maand en het product is verschrikkelijk van kwaliteit. De goorste kunststof, lelijk en glanzend. Lullige boordjes.
Dat wil ik echt niet dragen. Ik ben echt opgelicht!!! Niet in trappen!!!

18 januari 2025

De advertentie is erg misleidend

De advertentie is erg misleidend, snelle verzending betekent voor mij nog dezelfde werk in huis, maar nee het moet helemaal uit China gehaald worden, en is al weken onderweg met geen enkel zicht op levering. Ik vraag mij af of die winkel eigenlijk wel bestaat.

18 januari 2025

Ook hier een waardeloos gedoe

Ook hier een waardeloos gedoe. Pakketje was wekenlang onderweg en trui blijkt gewoon uit China te komen. Als je het wilt retourneren moet het naar China gestuurd worden 😡

16 januari 2025

Ik heb de trui na weken wel ontvangen…

Ik heb de trui na weken wel ontvangen maar voel me wel opgelicht. Je denkt dat het uit Oldenzaal komt, er wordt gezegd: dezelfde dag wordt het verzonden maar het komt dus uit China. Er staat dan ook bij: nog 2 op voorraad, allemaal onzin. Omdat het een goede zaak uit Oldenzaal lijkt, verwacht je ook kwaliteit. Niet dus...

13 januari 2025

NEPBEDRIJF OPLICHTING bestelling geplaatst 30…

NEPBEDRIJF bestelling geplaatst 30 december'24 nog steeds NIETS geleverd
Website onbereikbaar is NEP
volgens hun algemene voorwaarden :
Van Heerlen mode onderdeel van Lotus Enterprise Limited, Suite C level 7
Worldtrust tower 50 Stanley Street Central Hong Kong goederen komen uit
China, : DROPSHIPPING

13 januari 2025

Waardeloze lui

Waardeloze lui. Ik heb mijn bestelling geannuleerd. De producten zouden snel geleverd worden. Gebeurde niet, dus annuleren( na 4 dagen, dus binnen 14 dagen) Wil mijn geld terug!
Op 29 dec.2024 bestelling gedaan.
Nu....geen producten, geen geld terug.
Vieze oplichters.

10 januari 2025

trap er niet in!!!

niet echt.leugens en komt uit china gewoon en niet uit Oldenzaal
slechte namaak
zonde dat ik erin ben betrapt
geld weggegooit
moesten ze allemaal hard aanpakken deze nepaccounts

7 januari 2025

Oplichters!!

Oplichters!!! Evenals van Laar mode, stokstraat.
Laten je bestellen en betalen en vervolgens ontvang je nooit je artikel.
Aangifte gedaan!

6 januari 2025

Bestelling niet geleverd

Bestelling niet geleverd!
Nep bedrijf met advertenties op Facebook.
Het account van info-ad-vanheerlenmode is niet actief. Dus reviews daar naar sturen heeft geen enkele zin.

Ik kreeg deze reply van failure delivery status:
Je bericht is niet bezorgd aan info-ad-vanheerlenmode.nl omdat het adres niet kan worden gevonden of geen e-mail kan ontvangen.

2 januari 2025

Nepbedrijf

Dit is Chinees bedrijf dat opereert onder andermans namen.
Kijk voor je koopt eens naar bijvoorbeeld adresgegevens en andere informatie van bedrijf, bv Kamer van Koophandel. Die vind je nl. niet.
Too good to be true: niets kopen!!

29 december 2024