Ik zou er ver van uit de buurt blijven.
Ik zou er ver van uit de buurt blijven.
Arrogante dozen schuivers. Huis met gebreken aangekocht, waarbij zowel mededelingsplicht als nazorg compleet buitenspel is gelaten, darnaast meer dan geschonden! Commerciele dwazen die contracten opstellen om overal mee weg proberen te komen. Dikke lekkages en van Herk die doet of zijn neus bloed. Controleren hun eindklanten ook niet. Contractaanpassingen hoef je ook niet mee aan te komen zetten, want dit is allemaal zogenaamd goudeerlijk opgesteld. De verkopend medewerker ook nog nooit in real life gezien, met enkel een commerciele achtergrond. Commercieel zijn ze zeker. Misschien dat van Herk beter doodskisten kan verkopen, want ze gaan zeker over lijken. Bemiddelen ook niet eens als er daadwerkelijk problemen zijn met een woning, want ja alleen tussenpersoon, 1 woord SCHANDALIG hoe men misbruik maakt van het huizenmarktsysteem. Ik hoop het universum deze partij t.z.t. op zijn plaats zet anders doen vast de autoriteiten dit wel o.a. de Tuchtcollege Makelaardij. Ga ze zeker is aanschrijven.

Antwoord van Van Herk Makelaardij