Van Heyst Utrecht Reviews

TrustScore 4 uit 5

4,2

Van Heyst Utrecht is een Nederlandse webshop die vrouwentassen verkoopt. Het assortiment bestaat uit verschillende modellen en stijlen, geschikt voor dagelijks gebruik. Bestellingen worden online geplaatst en verzonden binnen Nederland en België.

Goed

TrustScore 4 uit 5

Alle reviews

9 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Blij verrast door de kwaliteit

Eerlijk gezegd had ik niet verwacht dat de kwaliteit zo goed zou zijn. De tas voelt echt stevig en mooi afgewerkt.

14 maart 2026

Antwoord van Van Heyst Utrecht

Altijd mooi als iets beter blijkt dan verwacht. Goed om te horen dat de tas stevig aanvoelt en netjes is afgewerkt.

Goede ervaring overall

Tas ziet er goed uit en voelt stevig. Verpakking was netjes en professioneel. Track en trace werkte prima, alleen duurde het iets langer voordat het pakket werd verzonden. Verder geen klachten.

1 april 2026

Antwoord van Van Heyst Utrecht

Leuk om te lezen dat de tas stevig aanvoelt en er goed uitziet. Ook fijn dat de track en trace goed werkte. Jammer van de iets tragere verzending, maar goed om te horen dat je verder geen klachten hebt.

Top klantenservice en kwaliteit

Ik had een vraag over mijn bestelling en kreeg binnen een paar uur al reactie van de klantenservice. Heel netjes geholpen. De tas zelf is ook echt top, ziet er luxe uit en voelt duurzaam. Zeker een aanrader.

4 maart 2026

Antwoord van Van Heyst Utrecht

Altijd fijn als je snel duidelijkheid krijgt over je bestelling. Mooi dat je daarnaast ook zo tevreden bent over de tas zelf. Luxe uitstraling en een duurzame feel maken het natuurlijk helemaal af.

Precies wat ik zocht

De tas is precies zoals op de foto’s. Mooie stof, goede ritsen en voelt stevig aan. Ook fijn dat de verzending soepel ging en ik duidelijke updates kreeg. Zou hier zeker opnieuw bestellen.

24 februari 2026

Antwoord van Van Heyst Utrecht

Wat fijn om te horen dat de tas precies overeenkomt met de foto’s. Het is geweldig dat zowel de stof als de afwerking en stevigheid aan je verwachtingen voldoen. Ook mooi dat de verzending soepel verliep en je goed op de hoogte werd gehouden. We zien je graag terug.

Mooie kwaliteit, levering iets vertraagd

De tas zelf is echt prachtig en goed afgewerkt. Je merkt dat er aandacht aan is besteed. Levering duurde iets langer dan verwacht, maar ik werd wel goed op de hoogte gehouden via de track en trace. Daarom alsnog tevreden.

16 maart 2026

Antwoord van Van Heyst Utrecht

Dank je wel voor het delen van je ervaring. We zijn blij dat de kwaliteit en afwerking van de tas aan je verwachtingen voldoen. We begrijpen dat een langere levertijd niet ideaal is, maar fijn dat de communicatie hierover duidelijk was. Goed om te horen dat je alsnog tevreden bent.

Super mooie tas en snelle service

Ik ben echt heel blij met mijn aankoop. De tas voelt stevig en luxe aan, totaal niet goedkoop. Wat ik ook fijn vond is dat ik meteen een track en trace kreeg en het pakket snel binnen was. Klantenservice reageerde ook snel toen ik nog een vraag had.

3 maart 2026

Antwoord van Van Heyst Utrecht

Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met je aankoop. Het is geweldig dat de tas stevig en luxe aanvoelt, precies zoals je hoopt. Ook mooi dat alles rondom de levering soepel verliep en dat je snel geholpen werd door de klantenservice. Bedankt voor het delen van je ervaring.

De Perfecte Tas Gevonden Voor Dagelijks Gebruik

Ik was op zoek naar een kwalitatieve handtas die jarenlang meegaat en Van Heyst heeft precies dat geleverd. Het vakmanschap is uitstekend en het ontwerp is tijdloos. Online winkelen was eenvoudig en mijn tas werd prachtig verpakt geleverd. Ik ben er helemaal weg van.

6 februari 2026

Antwoord van Van Heyst Utrecht

Hartstikke bedankt voor de mooie review en heel blij om te zien dat je ervaring met ons zo goed is bevallen. Veel plezier met je mooie tas en hopelijk tot de volgende keer!

Mijn nieuwe tas kwam perfect verpakt aan.

Ik kocht een handtas bij deze online winkel en ik ben erg blij. De tas is stijlvol en voelt comfortabel om te dragen. Het materiaal is sterk en duurzaam. Online bestellen was eenvoudig en de levering snel. Ik hou van mijn tas en zal hem aan vrienden aanbevelen.

3 februari 2026

Antwoord van Van Heyst Utrecht

Super mooie review en bedankt dat je dit met ons wilt delen! Heel veel plezier met de nieuwe tas en hopelijk tot snel.

Geweldige Service en Kwaliteit

Online besteld en binnen twee dagen mijn tas ontvangen. De tas is in het echt nog mooier. De klantenservice beantwoordde al mijn vragen snel. Zeer tevreden over de hele ervaring.

2 februari 2026

Antwoord van Van Heyst Utrecht

Bedankt voor de mooie review en goed om te horen dat alles snel en top is verlopen