OPLICHTERS. Site is werkelijk shopify.com. Certificaat slechts 3 maanden geldig Rekening in Duitsland. Levert nooit. Reageert nooit. Geen telefoonnumer. Adverteren met hoge kortinge... Toon meer
14 december 2 jassen en een paar schoenen besteld voor 135€. Heb 2x mail geschreven en ze antwoorden 2x bijna identiek en dat vond ok verdacht. Daarna gemaild dat ik ondertussen aangifte had gedaan..... Toon meer
Firma list en bedrog. Doen alsof ze in amsterdam zitten maar ordinaire dropshipper met lelijke troep ipv wat zichtbaar is op foto’s van hun “website”. Zending was maand onderweg en kwaliteit was nog... Toon meer
Bij de bestelling geen bericht over de order ontvangen. Vermoeden van, hmm sinds 1962???? Gekeken bij Visa, geld stond gereserveerd, aanname dan zal de afschrijving wel per verzendmoment plaatsvin... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Dit zijn regelrechte oplichters!!!
Dit zijn regelrechte oplichters!!!! Heb toevallig aangifte gedaan!!!! Dus niets bij bestellen
Leveren niet
Leveren niet. Geen contact. Verzending blijft uit. Slecht zeg!!!!!
OeiOei ben ik er ingestonken?
Ziet er geloofwaardig uit. Je krijgt prompt een email van je bestelling nadat je betaald hebt en dan wordt het doodstil.
Mail gestuurd naar het adres info at vanlaar-mode.nl en nu maar wachten op reactie.
Denk dat ik eea moet gaan betwisten....
Ook ik opgelicht
Ook ik opgelicht, bestelde jas nooit ontvangen. Maar bij de online aangifte geeft de politie aan dat deze site onderzocht is en GEEN frauduleuze handelaar is gebleken!?! Dusss: ze komen er gewoon mee weg?? Toch maar eens bij het bureau langs..
oplichters niet bestellen via facebook
oplichters niet bestellen via facebook. geeft ook te denken wat facebook voor site is dat ze dit op hun site zetten
Heb mij ook laten vangen
Heb mij ook laten vangen, al is die site wel professioneel opgesteld met alle nodige info, ook mail ontvangen bewijs van bestelling etc.....
Bestelling gedaan op 22 dec 24, tot heden niets meer gehoord. Mail verzonden met vraag naar bestelling, noppes antwoord.Geld kwijt.....
Had ook beter eerst reviews opgezocht, maar ja.....
Dus boodschap is: HIER NIETS BESTELLEN !
Na wat opzoekingswerk zijn volgende sites ook idem of afkooksels of omgekeerd hiervan : BANJOLA , ZYRAMODE, ELLA NOIRE, VINTELLO SHOP, VELARI LIVING, LISA LILY, OUKU, SERPITO.NL, EMMAJANSSENMODE.NL, POZIE SHOP, LAVISO.NL, COMFY FAMILY, TROY BOY, WRIGHT-LONDON.COM....... Deze laatste adverteert ook sluiting en 80% kortingen. Allemaal pure oplichterij.
Oplichters
Oplichters - Besteld en nooit wat gehoord of gehad - Trap er niet in.
Trap er niet in! Je ontvangt niks!
Dacht iets moois besteld te hebben bij Van Laar. Op hun site zag ik Trust Pilot reviews dus was ik gerustgesteld. Dom, Dom… deze reviews waren nep. Pas op, bestel er niet, want je mag wel betalen maar als je mailt komt er geen antwoord en een product heb ik ook niet… 🫣
Net zo als alle andere mensen ben ook…
Net zo als alle andere mensen ben ook ik er in getrapt. Mensen dit is oplichterij bestel niks meer via deze website. Wel betalen maar niks krijgen.
Oplichters
Helaas, ben ik er ook ingetrapt. Check normaal bij twijfel eerst trustpilot. Door hun trustpilot review op de website dacht ik dat het wel goed zat.
Helaas niets is minder waar. Dikke oplichters geen reactie op mail en geld weg.
Niets bestellen en aangifte doen. Hoe meer hoe beter, zodat deze shit offline gaat
Opgelicht! Frauduleuze website
Helaas opgelicht. Helemaal fake. Niet bestellen!! Aangifte gedaan, maar helaas blijft de site online.
Fraudeleuze site. Oplichting
Deed ook bestelling maar zocht erna op trustpilot. Was beter omgekeerd. K merkte dat er geen verzendingsgegevens of trackingnummer toe kwam. Ga aangifte doen bij politie. Waarom wordt site niet offline gehaald na 1ste aangifte?niets bestellen daar.
Gewetenloze oplichters!
Gewetenloze oplichters!
Bestelling nooit ontvangen, wel betaald!!
Aangifte gedaan!
26 dec jas besteld
26 dec jas besteld. Website zag er betrouwbaar uit. Blijkt toch nep te zijn door een aantal toekomstloze sjompies uit een ander k** land!😡
Laat ze stikken in dat geld en hopen dat ze snel opgepakt worden!
Dat dit kan is al belachelijk!
Geen reeele verkoop.Bedrijf heeft…
Geen reeele verkoop.Bedrijf heeft slechte reviews gekregen. Blijkbaar bedrog. Let op voor meerdere Facebook reclamespots. Meesten zijn bedrog.
Helaas ook wij erin getrapt
Helaas ook wij erin getrapt. Jas nooit gehad en geld kwijt.
Dit is een dropshipperdropshipper van Laar - mode welke nooit zal…
Dit is een dropshipper welke nooit zal leveren. Het je via payPal betaald, dan gewoon je geld terug vragen of storneren. Heb je via je creditcard betaald, dan na 28 dagen het bedrag terugvorderen. Heb je via Ideal betaald, dan heb je pech en ben je je geld kwijt.
Opgelicht
Opgelicht, de website is levensecht maar trap er niet in! Je ontvangt nooit je spullen.