Politie aangifte gedaan Alles ingevuld met hun rekeningnummer waar het bedrag op gestort is. Ook contact met de media opgenomen. Zij gaan het verder onderzoeken en ontmaskeren. Vooral omdat zij gel... Toon meer
Vanlaurant
OPLICHTING. Leveren niet. website uit de lucht. Orderbevestiging werkt niet meer. Liegen alles bij elkaar omdat ik aangegeven heb aangifte bij politie te doen. Mailen dan ineens terug met rare vragen... Toon meer
Heb de slippers ontvangen, waren te klein. Heb ze gemaild & ze geven aan dat ze niet bij hun ordermanagement komen, omdat hun site offline is gehaald. Ze klagen over hun leverancier die geen tr... Toon meer
Pure oplichting!! Onlangs sandalen besteld, keurig een bevestiging gekregen, uiteraard netjes betaald. Krijg mail dat ze verstuurd zijn, alleen je raad het al, nooit iets ontvangen. Had ik maar eerst... Toon meer
Is oplichting niet bestellen
Is oplichting niet bestellen! Heb niks gekregen en wel betaald. Mail adres bestaat niet meer en krijg verder ook geen contact meer
ONBETROUWBAAR
Ik heb gezocht of ik ergens kon vinden of deze site (nu opeens actief op tiktok) betrouwbaar is. Ik heb uitgezocht hoe het zit met het adres van dit bedrijf, wanneer de site gemaakt is, welk ip adres ze gebruiken, etc.
Komt er op neer dat de site niet betrouwbaar is.
Ip adres staat op canada, bedrijf noemt zich blaricum en in de algemene voorwaarden staat hongkong als adres. verder is de site in februari dit jaar opgericht en staat er op de site dat ze 25 jaar bestaan. kan als je een winkel zou hebben die sinds kort online verkoopt, maar dit is niet het geval.
Kort om NIET BESTELLEN.