Alles ging mis
Alles ging mis. Slecht contact, nepproduct geleverd. Geen reactie als ik een retour wil aanmaken. Vreselijk!
Omdat je niet minder dan 1 ster kan geven.
Dit gaat over de grootste oplichters. Na bestelling onmiddellijk melding dat 1 product niet kon geleverd worden owv interne kwaliteitseisen. Ze zouden retourbon geven. Intussen x-weken ver en nog geen pakket ontvangen, noch een tegoedbon. Ook geen enkele reactie meer op mails. Blijf er dus zo ver mogelijk van weg, want pure oplichting.
Jas gekocht die er op de afbeelding mooi uitzag, maar de armlengte was te kort, en de afwerking ondermaats.
Goedkope rommel.
Na lang wachten kwam er antwoord dat ik voor 40EUR een retour ticket kon krijgen. en dat voor een jasje van 86EUR.
Zelfs aan de retour proberen ze nog geld te verdienen. Oplichterij.
Product wordt niet geleverd, slechte communicatie, ik krijg trackingnummers die niet bestaan. Kortom het ruikt naar oplichting aan alle kanten.
Dit zijn pure oplichters. Ze doen alsof ze een Nederlands bedrijf zijn, maar dat is een leugen. Ze adverteren op Facebook en Instagram . Op 12 januari heb ik meerdere truien en een jas besteld, maar niets is ooit verzonden. Toen ik de klantenservice mailde, vertelden ze dat de producten niet geleverd konden worden. Daarna heb ik onmiddellijk om terugbetaling gevraagd, maar tot op heden heb ik geen cent teruggekregen en ze reageren nergens meer op. Koop hier absoluut niets. Ze verdienen niet eens één ster, maar omdat dat het minimum is, heb ik één ster gegeven. Het zijn bedriegers en leugenaars , gooi je geld hier niet weg.
Onbetrouwbaar.
Trui besteld, krijg netjes een e-mail dat deze maat niet geleverd kan worden. Andere maat wordt aangeboden, maar ja, niet mijn maat, dus ik vraag om mijn geld terug te storten. Dat nogmaals 2 keer gevraagd. Geen reactie en geen geld.
Hier niks kopen!!!! Heb besteld en betaald en nooit een pakketje ontvangen. Een paar keer contact gehad met de klantenservice en die beloofde een nieuw pakketje op te sturen en je raad het....ook deze komt niet aan. Klantenservice is niet meer bereikbaar
het is nog geen 1 ster waardig begin december een jas gekocht kreeg een mail dat het niet meer voorradig was kan gebeuren kon geld terug krijgen nu 20 januari bijna 2 maand verder nog steeds mijn geld niet terug na tig keer mail verkeer
IN EEN ZIN """" EEN WAARDELOOS BEDRIJF """"
Jas besteld 3xl krijg een kinderjas. Wordt niet gereageerd op mail. Kijk naar hun website nergens een telefoonnummer retour adres of een winkel adres. Ze suggereren dat er een winkel aan gekoppeld is maar er is geen adres bekent. Dit zijn dropshipper hebben helemaal geen atelier wordt verzonden uit China.
LET OP DIT ZIJN OPLICHTERS
Jas gekocht waarvan deze pas 2 weken later geleverd werd, ondertussen nl geprobeerd bestelling te annuleren} geen gehoor van hun kant. Inmiddels de jas ontvangen echter veel te klein. Opnieuw contact gezocht met de winkel. Ook nu totaal geen reactie. Nogmaals gemaild vervolgens een bericht dat het mailadres niet bestaat.
Mijn advies koop hier niets, geld weg en een ondeugdelijk product.