Update: Vanowear heeft dit opgepakt en fantastisch goed opgelost. Complimenten voor de goede service. Volgende keer bestel ik weer mijn VanoWear 22 November besteld en nog steeds geen pakke... Toon meer
Super fijne en goede sportkleding voor een mooie prijs. Mijn laatste bestelling was iets vertraagd vanwege de black friday drukte maar hiervan werd ik netjes op de hoogte gesteld. Ter compensatie ee... Toon meer
Wij zijn Vano Wear een sportkledingmerk gevestigd in Nederland! Ons doel is het om de meest betaalbare en beste sportkleding van heel de Benelux aan te bieden :) Onze leveringstijd vanaf december 2022 is 1 tot 8 dagen :) Mocht je vragen hebben kun je ons bereiken onder info@vanowear.com!
Nederland
- vanowear.com
Mensen keken ook naar
Nooit ontvangen
Ik heb 3 december een bestelling gedaan. Ook bevestiging gekregen en betaald uiteraard. Tot op heden niets ontvangen. Hun mail ligt eruit dus ze zijn ook niet bereikbaar. Ik verbaas me hierover, omdat ik een jaar geleden ook bestelling heb gedaan en het keurig ontvangen had.
In December een bestelling gedaan voor…
In December een bestelling gedaan voor mijn twee dochters, kost mij €100,was als kerstkado bedoelt maar helaas tot nu toe niks ontvangen.klantenservice niet bereikbaar,slechte zaak.nooit meer wat bestellen bij Vano Wear
Helaas nog steeds geen pakket…
Helaas nog steeds geen pakket ontvangen. Geen reactie via de mail.
Niets ontvangen
Ik bestelde een sportlegging, top en bh op 7 mei 2023, vandaag, 13 november 2023 nog steeds niets ontvangen en geen antwoord op mijn mails. Geld kwijt…
Wezoma is onderdeel van jullie,met…
Wezoma is onderdeel van jullie,met volgens kvk 1 medewerker.Ik heb een bestelling van mascara gedaan en nu 2 maanden en talloze emails nog niets ontvangen dus 24,95 kwijt,want geld teruggeven doen jullie niet
Oplichters
Na herhaaldelijke bevestigingen hebben wij nog steeds niks ontvangen noch geld terug gestort.
De positieve review komen waarschijnlijk van familieleden of aanverwanten.
NOG STEEDS NIKS GEHOORD
wacht nu al twee weken, maar nu ik de reviews lees denk ik dat ik er ook in ben getrapt. Heb een bestelbevestiging gehad, maar daar bleef het ook bij. Ook op mailtjes wordt niet gereageerd. Zolang ik geen communicatie heb met hun ben ook ik bereid om aangifte te doen, want dit kan gewoon niet zo veder!
Ontvang niks en geen contact
Begin augustus besteld en behalve een bestelbevestiging niks ontvangen. 3 keer gemaild maar geen reactie. Dit is hartstikke nep!
Goede legging en snelle levering!
niets ontvangen
In maart heb ik met mijn moeder hier een sportlegging besteld maar omdat het heel lang duurde contact opgenomen met vanowear. Ze zeiden toen dat het binnen een paar dagen verzonden zou worden. Na ongeveer een half jaar heb ik nog steeds niets ontvangen. Vanowear, ik zou graag een reactie willen, anders doe we aangifte.
ik schrijf deze review voor onze…
ik schrijf deze review voor onze dochter. Zij is al meer dan een half jaar proberen te regelen om alles afgehandeld te krijgen. Ze heeft meer dan een half jaar geleden leggings besteld. Er zijn er maar 2 binnen gekomen. Ze heeft nog gemaild voor de andere. Die zijn niet binnen gekomen, Afgesproken om de andere 2 terug te sturen. Dit heeft ze ook gedaan. Ze had met achteraf betalen via klarna gedaan. Alleen vanowaer regelt dit niet met klarna. Gevolg ze moet meer dan 100 euro betalen aan het incassobureau. Dit zijn dus extra kosten. Ze heeft niet eens meer leggings van hun. Er is sporadisch reactie gekomen van vanowaer dat ze het zouden gaan regelen. Niet dus. Op de vorige review hier heeft ze mail gehad dat ze het hun spijt en ze een gratis legging kon hebben. Maar dit wilde ze niet. Het enige wat ze wilt is dat alles netjes wordt afgehandeld met klarna zodat ze niet hoeft te betalen. We gaan vanowaer nu nogmaals een mail sturen en anders schakelen we de rechtsbijstand in. Ben hier nu helemaal klaar mee.
Mijn dochter heeft 2 weken geleden een mail gestuurd naar vanowear maar krijgt op geen enkele manier contact. Ze reageren nergsn op. Ik vind dit echt heel triest.
Oplichters
Oplichters! In maart een legging voor mijn dochter besteld en betaald. Nooit ontvangen. Meerdere keren gebeld en gemaild. Bedrijf is niet bereikbaar. Ik ga aangifte doen.
Pakket betaald maar nooit aangekomen
Ik heb begin maart een pakketje besteld, dit bedrag ook meteen betaald. Momenteel is het pakketje nog steeds niet geleverd. In het begin mail contact gehad en hebben ze me verteld dat ik mijn pakketje aan het eind van die week zou krijgen. Nu nog steeds geen pakketje gezien. Ze reageren nu al enkele weken niet meer op mijn mails of op mijn vraag om geld terug. Geen succes deze site dus!
krijg ik nog nog een keer reactie?
krijg ik nog nog een keer reactie?
graag lezen mijn vorige review die ik heb geplaats op 24 april!
PAKKETJE NIET AANGEKOMEN
Ik bestelde in januari een sportpakje, na enkel dagen te wachten kwam het aan en ik ben er zeer tevreden over. Ik bestelde er dus nog een maar wat er toen gebeurde kan niet.
Het pakje is tot op de dag van vandaag nog niet aangekomen en wel betaald. Ik wacht al 4 MAANDEN, op de link die ik kreeg staat dat het pakketje niet ontvangen is door DHL. Ik stuurde al 5 MAILS maar dit zonder antwoord. SCHANDALIG IS DIT. 40 EURO IN DE VUILBAK!
Hier niet bestellen!
Hier niet bestellen!!
Wacht al bijna 4 maanden op mijn pakketje en al 10 keer gemaild, bericht via tiktok, Inst Dm etc. Elke keer hetzelfde bericht, namelijk dat ze hem zouden versturen. Inmiddels al meer dan 7 keer om geld terug gevraagd maar er word niet meer gereageerd. Fraude!
slechtste service VanoWear
Weer een nieuwe review over VanoWear. Ik zou zogenaamd een nieuwe tracking link + mail ontvangen op 12 april. Nog niks ontvangen. Ze blijven maar oplichten en ze blijven maar liegen. Het sport setje was op 22 maart besteld, inmiddels 17 april en nog niks binnen. Wel een reactie op de review gehad, maar ook een gelogen reactie. Ik zou zogenaamd een nieuwe mail ontvangen. Echter nog steeds geen reactie op mail, insta etc. Belachelijke service. Nooit meer bestellen hier & iedereen, wees gewaarschuwd voor deze oplichters!!! Ze blijven bezig.
Pakket nooit ontvangen en weinig…
Pakket nooit ontvangen en weinig respons over de mail.

Antwoord van Vanowear
Bij klacht geen reactie
Slechte ervaring met dit bedrijf. Mijn dochter heeft eerst een legging en top besteld, maanden op moeten wachten.
Nu heeft ze toch een tweede set besteld, legging zat een fabricagefout in (naad los). Diverse mails gestuurd maar tot op heden geen reactie.

Antwoord van Vanowear
Mooie kwaliteit en snelle levering
Mooie kwaliteit en snelle levering! Eerst slechte verhalen over ze gehoord, maar toch besteld! Snel geleverd, en de sportsetjes zit fijn!