Volgen strikt de algemene reglementering terzake maar vergeten dikwijls het "menselijke" aspect en drijven vaak door op punten waartegen geen verweer wordt toegestaan. Antwoorden op vragen komen pas... Toon meer

We zijn in contact gekomen met Van Reeth Vastgoed om onze woning te verkopen. Vanuit het eerste gesprek voelde we aan dat we met een eerlijke en professionele persoon te maken hadden. We hebben a... Toon meer

Waren op zoek naar een nieuwe woonst. Diegene die we op het oog hadden was vertegenwoordigd door Van Reeth vastgoed. Zeer snel en vriendelijk geholpen voor plaatsbezoek(en). Ook actief wijzen op evt v... Toon meer

Filip Van Reeth is zeer professioneel en betrouwbaar. Na maanden bij een andere makelaar te zitten, zonder ook maar 1 bod te krijgen, rijkte hij zelf uit omdat hij opmerkte dat we ons appartement niet... Toon meer

1. Makelaardij
  2. Huurwoningen
  3. Vastgoedbeheerder
  4. Makelaars
  5. Vastgoedadviseur
  6. Vastgoed verhuurbedrijf

Vastgoedmakelaar voor verhuur en verkoop in Aartselaar en omliggende. Vanuit een realistische schatting dankzij een gebalanceerde marketingmix op maat naar een vlotte verkoop tegen de beste prijs. Professionele foto's, homestyling, 3D-visualisaties, ... Niets is ons teveel op uw pand in de picture te brengen voor een optimale verkoop/verhuur. Informeer naar onze samenwerkingsformules op maat !

4,3

Uitstekend

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Filip is de makelaar die je nodig hebt!

Filip is zeer vriendelijk en behulpzaam, hij maakt een overzichtelijke schatting en vooral geeft hij een verstaanbare en correcte uitleg.

14 juli 2021

Melissa,

Leuk om te horen dat jullie tevreden zijn desondanks het afhaken van de eerste koper. Gelukkig hadden we binnen de week een nieuwe koper.
Nu aftellen naar de akte en verhuis.
Alvast proficiat met jullie aankoop.

Top!

Professionele en aangename samenwerking voor zowel aankoop als verhuur van appartement. Betrouwbare en vlotte service. Top!

1 juni 2021

Antwoord van Van Reeth Vastgoed

Ine, Tof dat je tevreden bent van je aankoop en veel succes met je opbrengstpand ! Groeten, Filip

Gewoon 1 woord

Gewoon 1 woord: TOP
Correcte en zéér vlotte afhandeling van de koop/verkoop.

27 mei 2021

Antwoord van Van Reeth Vastgoed

Leuke samenwerking met alle partijen maakt het voor iedereen aangenaam !

Zeer professionele afhandeling

Zeer professionele afhandeling van de verkoop van onze woning. Top makelaar die tevredenheid van de klant als prioriteit stelt. Zeer aangename samenwerking. Zij doen meer dan ze beloven ! Zeker aanrader.

14 mei 2021

Dirk, Leen,

Leuk voor te horen.
Alvast een goede verhuis en nog vele gelukkige jaren in jullie nieuwe stek.
We komen elkaar ongetwijfeld nog is tegen.

Filip

De eerste keer een woonst kopen

De eerste keer een woonst kopen, dat is best spannend en beangstigend. Maar Van Reeth Vastgoed heeft van begin tot einde een uitstekende service verleent waardoor dit een erg aangename ervaring werd. Je krijgt bij hen snelle hulp, een correcte afhandeling, begrip voor jou ook als koper en enorm veel flexibiliteit. Ik kan niet anders dan dit aanraden!

10 april 2021

Aangename rondleiding met vakkundige…

Aangename rondleiding met vakkundige uitleg over het pand.

2 april 2021

Alexander, Bénédicte,

Leuk om te horen.
Ik ben er zeker van dat jullie het heel snel gewoon gaan worden in Aangenaam Aartselaar.
Alvast welkom !

Zeer aangename rondleiding

Zeer aangename rondleiding, niet te pushy maar wel in de buurt voor vragen of extra informatie. Nadien ook een snelle en correcte afhandeling van de koop. Bij vragen kregen we erg snel en professioneel antwoord. Wij zijn heel erg tevreden.

21 maart 2021

Junte,

Leuk dat jullie je droomwoning hebt gevonden via ons kantoor.
Nu aftellen naar de akte !

Nogmaals proficiat.

Filip

Vlotte verkoop met correcte en snelle…

Vlotte verkoop met correcte en snelle afhandeling.

3 november 2020

Pierre,

Blij te horen dat jullie tevreden zijn. Verkoop liep vlot en akte kon in samenwerking met de kopers en de notarissen snel worden ingepland. Ondertussen zijn de meterstanden doorgestuurd naar de energieleveranciers en moeten jullie enkel nog wachten op de centen van de notaris.
Proficiat en nogmaals dank voor het vertrouwen.

Een oprecht vriendelijke makelaar

Een oprecht vriendelijke makelaar. Zeer professioneel en vlot. Weet exact hoe op de noden en de wensen van de mensen in te spelen. Top service, niks op aan te merken. Wij zijn bijna klaar met verhuizen.
Merci!

8 oktober 2020

Top Makelaar.

Makelaar met een heel persoonlijke, meedenkede en professionele manier van werken.
Zeker een aanrader.

19 mei 2020

Andy,

Bedankt voor je leuke input.
Spijtig dat de aankoop van jullie pand uiteindelijk niet is door kunnen gaan.
Ik kijk uiteraard mee uit of jullie droomwoning ons pad zou passeren en geef dan onmiddellijk een seintje.

Filip

Vooral een zeer goede dienstverlening

Vooral een zeer goede dienstverlening, bij alle vragen die er waren konden we steeds terecht.

8 april 2020

Wim,

Leuk te horen dat we je goed kunnen helpen hebben.
Hopelijk ben je vlot verhuisd en kan je nu beginnen aftellen naar de bevalling.
Succes alvast !

Filip

Dit is een zeer goede en professionele…

Dit is een zeer goede en professionele aanpak. Zeker aan te raden voor woningen in Aartselaar.
Wij zijn zeer tevreden.

8 april 2020

Rudy,

Leuk dat, na je werd doorgestuurd door je ex-buurman, ook tevreden bent over onze manier van aanpak. Zoals gemeld proberen wij bij verhuringen vooraf aan de huisbezoeken al een eerste selectie te doen. Dit komt de kwaliteit van de potentiële huurders zeker ten goede en beperkt overbodige bezoeken bij de bewoners van het pand. Een win-win.
Na de verhuring bieden we een app aan waar alle partijen hun dossier (documenten, huurbetalingen) gebundeld kunnen raadplegen tot zelfs een rappelsysteem als de huur eens niet stipt zou betaald worden.

Filip

Alles is helemaal gelopen zoals…

Alles is helemaal gelopen zoals afgesproken.
Top mensen en topzaak !!

Franky,

Thanks !
Succes met de verbouwingen en nogmaals proficiat voor de dochter.

Top service!

Timo,

Bedankt voor je antwoord.
Nog even aftellen naar de akte en dan veel succes met jullie geplande verbouwingen.

prachtig werk geleverd

Jan,

Leuk dit te horen.
Was zeker geen eenvoudig of vanzelfsprekend dossier.
Om nog maar te zwijgen van het "ongeluk" van de koper.
Zowel onderweg naar ons kantoor voor ondertekening van de compromis, als op weg naar de notaris voor de akte een verkeersongeval voor hebben. Gelukkig tweemaal enkel blikschade.
Denk niet dat ik dat nog ga meemaken in mijn loopbaan.

Goede service, goede samenwerking

Beste,

Bedankt !
We zijn bezig met laatste stappen naar 01/05 om een vlotte sleuteloverdracht te organiseren.