van Spreuwel Transport B.V. Reviews

TrustScore 2 uit 5

2,2

In hun mail wordt aangegeven dat ze bezorgen tor aan de drempel van de bgane grond. Wij hebben een deur die naar de hal leidt en de bezorger vertikte het om door deze deur te gaan. Mijn vrouw gaf aa... Toon meer

Tot drie keer toe lukte het ze niet om een paar planken af te leveren. De eerste poging redde ze - bij lange na - het opgegeven tijdvak niet. De tweede keer waren ze het pakket intern kwijtgeraakt. De... Toon meer

Ontzettend tevreden over de levering van ons zware pakket. Dag van tevoren even gebeld, want van Spreuwel was de tweede bezorger omdat ons pakket uit het buitenland kwam. Keurig te woord gestaan en av... Toon meer

Gisteren met van speuwel transport afgesproken dat ze mijn badkamerspullen incl tegels in de garage die rechtstreeks bereikbaar is zouden zetten. Dit zou ook op de vrachtbrief gezet worden. Zou wel lu... Toon meer

1. Logistieke dienstverlening
  2. Koeriersbedrijf
  3. Rederij

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Historie Van Spreuwel Transport is in 1992 opgericht door C.J.A.M. van Spreuwel, die van huis uit al meer dan 30 jaar ervaring in het transportwezen bezat. Het wagenpark bestond uit 3 vrachtwagens en er werd van huis uit gewerkt. Door uitbreiding v...

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Alle reviews

18 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Netjes

Netjes. Werd gebeld voor afspraak levering, kreeg nog een sms op de dag zelf en de chauffeur heeft de pallet tot aan de voordeur (met palletwagen 100m van de straat!!) gebracht. Netjes neergezet zodat het niet in de weg stond. Heel tevreden.

15 december 2020

Ongelooflijk!!

Ze zouden een kwartier op voorhand bellen voor de levering, noppes..een email avond voordien ,noppes! wij wonen niet op het bouwwerf , dus ze plaatsen een duur pakket tegen de gevel en bellen pas nadat ze wegrijden, ongelooflijk..respect! Moet lastig zijn voor de chauffeurs om een gsm op te tillen..lol

14 december 2020

Graag lezen voor je een negatieve review plaatst

Beste lezers van de reviews. Een aantal mensen schrijven hier negatieve reviews die nergens op gebaseerd zijn:

Ten eerste:

Aangezien Van Spreuwel ook rijdt voor bedrijven die aangeven voor 21.00 uur besteld, volgende dag in huis kan de planning op zijn vroegst pas rond 22.00-23.00 uur aangeven hoelaat men de volgende dag komt leveren. Bij grote drukte kan dat soms later zijn, maar men streeft ernaar om het tussen 22.00-23.00 uur bekend te hebben.

Ten tweede:

De levering is altijd tot de eerste drempel voor pallets en tot over de eerste drempel bij losse pakketten. Dat is bij appartementen dus in de ontvangshal. Dat staat allemaal netjes beschreven in de transportvoorwaarden van de diverse leveranciers, maar omdat 9 van de 10 klanten die NIET lezen komen ze voor de verrassing te staan en schrijven ze negatieve recensies. Mijn advies: LEES DE VOORWAARDEN. Echter ivm de Covid-19 regels mogen de bezorgers geen woonhuizen betreden en wordt in dat geval alles geleverd tot de eerste drempel. Dat geldt dus ook voor losse pakketten.

Ten derde:

In sommige gevallen kunt u uw zending voor de deur verwachten als u thuiskomt. Dit is altijd in overleg met de leverancier of de klant. In de andere gevallen wordt er een "Niet Thuis Kaartje" achtergelaten.

25 november 2020

Spreuwel transport uit Eindhoven zou ik…

Spreuwel transport uit Eindhoven zou ik aan niemand aanraden. Onbeschoft gedrag en onwil van de chauffeur om na aantekening in het dossier dat in verband met operatie de goederen in de garage geleverd zou worden. Dat ging niet. Vervolgens aan de vooorkant van het huis. Ging prima. Maar volgens chauffeur ging dit ook niet. Onwil en verschuilen achter het feit dat het niet kan. Vervolgens afdeling planning kan situatie niet beoordelen en neemt mening van chauffeur klakkeloos over. Nu staan de goederen op straat. Onwil en zeer slechte service met onkundige chauffeur en slechte service van planning. Afrader.

25 november 2020

Waardeloos

Waardeloos, pakket tot over 1e drempel, is waarschijnlijk de stoep drempel. Pakket legde de jonge man op de drempel neer met nog een halve meter buiten. Pakket was flink zwaar maar ik als zwangere mocht het toch echt zelf binnen brengen. Dan nog zeggen ook: Denk wel dat het past mw. (pakket was ook nog is erg groot)

18 november 2020

Van de drie leveringen voor maxaro zijn…

Van de drie leveringen voor maxaro zijn er twee zeer slecht behandeld. De eerste levering waren er een heleboel wandtegels gebroken en gisteren een glaswand met diverse beschadigingen op de verpakking met als resultaat een bluister van de hoek. Chauffeur niet van tevoren gebeld conform afspraak. Boel op de stoep gezet en weggegaan. Beschadigingen door lompigheid.

17 november 2020

Keurige levering volgens afspraak…

Keurige levering volgens afspraak leverancier (Maxaro). Was op de afgesproken tijd aan het begin van het opgegeven tijdvenster. Vrachtwagenbestuurder (jonge man) belde 10 minuten voor aankomst zodat ik hem kon opvangen als start van een vlotte levering. Wegens Corona tot aan eerste drempel maar hij was zeer behulpzaam en heeft levering in garage afgeleverd desondanks de oprit grind is met korte helling naar garagepoort toe. Het betreft hier een levering van groot volume met een gewicht van 165kg

3 november 2020

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf. Zouden laminaat van kwantum leveren. De 'eerste deur' was dus bij de lift beneden. Daar konden m'n zus en ik het zelf komen ophalen met pallet en al bij de brievenbus achtergelaten. M'n zus die moeilijk kon lopen. Mochten we zelf uitzoeken!!!!!LOEIZWAAR!!! KIJKEN TOTAAL NIET NAAR DE OMSTANDIGHEDEN VAN DE MENSEN!!

22 oktober 2020

Gister zijn er bouwmaterialen geleverd…

bouwmaterialen geleverd door Spreuwel transport,

Mijn complimenten voor goede communicatie en levering van de materialen netjes verpakt!

En een vriendelijke chauffeur!

20 oktober 2020

Wat een negativiteit over dit bedrijf

Wat een negativiteit over dit bedrijf. Gisteren hebben ze bij ons gewoon netjes op tijd onze schuttingen afgeleverd en zelfs achterom gebracht zodat wij niet zoveel hoefden te tillen.
Gewoon een topbedrijf met aardig personeel!!!

17 oktober 2020

Omruilen van beschadigde eettafel

Voor het omruilen van een beschadigde eettafel van zo'n 100kg, kregen wij 10 minuten voor de bezorging een telefoontje van de chauffeur. Of wij onze oude tafel al klaar hadden staan buiten.
Dit was totaal niet gecommuniceerd! Niet door de bezorgdienst en niet door de Kwantum.
Mijn vrouw, die onlangs een hernia operatie heeft gehad, was thuis om de tafel in ontvangst te nemen. Dat de nieuwe tafel niet binnen gezet werd, wisten we wel. Meneer de bezorger vertikte het om de tafel, die netjes uit elkaar in de gang stond, uit de gang te pakken. Toen er een familielid was ingeschakeld om de tafel naar buiten te zetten, en dat niet zo heel makkelijk ging, omdat de tafel zo groot en zwaar is, wilde meneer nog steeds niet helpen. Mijn vrouw die dus recent een hernia operatie heeft ondergaan, moest dus mee helpen de tafel naar buiten te zetten! En de bezorger stond er bij en keek ernaar! Echt ronduit belachelijk!

16 oktober 2020

De slechte service ooit!!!

De slechte service ooit!!!! Avond van te voren wordt ik gemeld dat mijn pakket tussen 11:50-14-50 wordt geleverd. De dag van de levering werd ik gebeld voor 11u om te zeggen dat zij onderweg !zijn. Ik moest mijn andere afspraken annuleren en haasten naar de plek die niet eens 9 minuten had gekost!!! En wat tref ik daar, mijn pakket stond al daar gelegd voor de stoep. Men komt geoom de afspraken niet na, vooral de tijden niet!!!!

15 oktober 2020

3 maal is scheepsrecht?

voor de derde keer krijg ik een bestelling via van spreuwel aangeboden,
voor de derde keer gaat het mis!

1e keer:
snachts om 23:30 een email, morgen komen we uw pakket brengen,, toen ik de mail las was ik al lang en breed op mijn werk, werd ik gebeld door de chaffeur die zeer onaardig, ronduit kwaad op me was dat ik niet thuis was... zeer nare ervaring.

2e keer:
kreeg een mail dat ze de volgende dag tussen 07:00 en 19:00 uur komen leveren. na een hele dag thuis wachten toch maar even de deur uitgegaan.
uiteindelijk om 19:15 weer een zeer kwade chauffeur aan de telefoon dat ik niet thuis was. nou sorry hoor.

vervolgens wilden ze mij nog laten opdraaien voor de kosten voor een nieuwe levering.

uiteindelijk een week later de levering gehad,
incompleet!!

3e keer: (scheepsrecht uhu)
een mail gehad, we komen morgen tussen 12:00 en 15:00 nou nou, zouden ze wat geleerd hebben?
wordt ik om 11:30 gebeld, we zijn uw pakket kwijt, het zit er niet bij..... tot op heden geen antwoord waar mijn spullen dan zijn gebleven of wanneer ik ze dan krijg.

het meest kansloze bedrijf ooit!

9 oktober 2020

Geweldige service!

We hadden vloerbedekking besteld bij Kwantum die niet op de gemelde tijd geleverd werd. Dat bleek achteraf heel logisch want de vrachtwagen waar het in lag kan hier echt niet voor de deur komen door lastige draaihoeken e.d. maar hierdoor liep onze planning in de soep. Na contact is het overgeladen in een andere wagen en alsnog gebracht, om half 10 in de avond. Hele dikke pluim van ons!

15 augustus 2020

Positief verrast na alle negatieve reviews

Na het lezen van alle slechte reviews hield in mijn hart vast voor mijn levering van vandaag door Van Spreuwel iov Kwantum, maar het was top. Precies in het aangegeven tijdvak mijn laminaat mogen ontvangen (pallet vol). Onzettend vriendelijke bezorger die het in eerste instantie niet kon vinden, maar doordat hij me belde, kon ik hem de weg wijzen.

Geen 5 sterren vanwege het aangeven van het bezorgingstijdvak. Dit zou vanaf 21:30 gisteravond zichtbaar zijn maar het was pas om 01:00 vannacht te zien.

31 juli 2020

Levering komt misschien ooit?!?

Levering voor de Hornbach via Van Spreuwel. Geen communicatie. Leverdag afgesproken, niks geleverd. Bestelde producten zijn 'kwijt' of liggen niet in de vrachtwagen. Het ene na het andere smoesje. Hornbach is in deze geen haar beter, die zegt het ligt nu bij het transportbedrijf. Ik heb €480,- aan kosten extra gemaakt terwijl wij wachten op de producten. Niks geen respons! En ze zijn gesloten om half 5 dus daarna niet (zoals hierboven wel staat aangegeven) bereikbaar! WAARDELOOS.

15 juli 2020

Neem je een dag vrij waarop wordt…

Neem je een dag vrij waarop wordt verteld dat je pakket wordt geleverd bij kwantum, komen ze totaal niet opdagen voor de levering. Geen belletje, helemaal niks van hen vernomen. Communicatie nul komma nul. Ook track en trace werkt voor geen meter.

19 juni 2020

Is dit jouw bedrijf?